"
Du er her: Forside > Test ut funksjonalitet og prøv deg frem > Burgerporn.
Burgerporn.
Changes
28.05.2011 15:42
#16277

Endre
Vi som er ferdigpulte, og liker best å sitte med ryggen mot veggen og drekke brennevin, forskyver gradvis interessen over mot burgerporn.

Etter min mening er det langt vanskeligere å finne en spisbar burger, enn det er å finne ei pulbar kjerring.

Fitta er den samme på grisen, er et godt ordtak.

I hamburgerverden er det så mye som må stemme. Buns, patty og toppings.

Vi byrjer med pattyen:

No nonsense burgergrinding.
Changes
28.05.2011 16:12
#16278

Endre
Changes
28.05.2011 16:35
#16280

Endre
Folk uten peiling, sier man skal kverne kjøttet tvice, så lite grovt som mulig.

Jeg har ikke hørt på makan til toskeprat. Kjøt kverner du ein gong, på grøvste skiva.
Dividenten
28.05.2011 17:40
#13863

Endre
Godt å se deg tilbake på test fora, fatso.

Det er her det skjer.

Ok, til alvoret.

Med den groveste skiva, yess!

Hva bruker vi? Entrecote?

Vi smaksetter med denne

Litt spekk? Ja, jeg tror det.

Blander inn finsnittet og sprøstekt bacon i deigen? Ja, definitivt.

Fy faen, vi er i gang!
Dividenten
28.05.2011 17:41
#13864

Endre
Worlds greatest mutafukaburger skal da ikke kvernes twice!

Er folk så tette i pappen at de tror vi snakker medisterkaker? Fine sådan?

Herregud!
Changes
28.05.2011 17:47
#16281

Endre
Høyrygg, for pokker!!!

Entrecote er for filetkokker.

Jeg er en forpartskokk. Jeg bruker kun de vanskeligste stykka.

Er du filetkokk, tjukken?
Changes
28.05.2011 17:50
#16282

Endre
Ok.

Jeg har en bun-oppskrift på gang. Med potet. Like luftig som en blomstereng.
Likevel myndig, og tøff, så den tar unna all the juices, from the patty.
Changes
28.05.2011 17:52
#16283

Endre
Toppings er individuelt. Man skal aldri fortelle folk hva dem skal putte på burgeren sin. Da er det ikke burgerporn!!!

....men dressing er vanskelig.

Fy faen!!!
Changes
28.05.2011 17:55
#16284

Endre
Vi kan ikke bare lage burgere.

Vi lyt lye til musik....

Changes
28.05.2011 18:01
#16285

Endre
Har kverna en patty nå, og laga en en majonesbasert hvitvinsdressing.

Pattyen er på høyrygg. Høyrygg only.

Jeg skal peppre den sjenerøst før steking.

Tenkte å servere den med ost og dressing, i hjemmelaget burgerbrød.

Plain Cheeseburger also!

Jålene får stashe så mye dem vil.

Hvis denne pattyen duger bare med ost og brød, så er jeg et steg videre.

Lykke til.
Changes
28.05.2011 18:24
#16286

Endre
Atter et annet poeng, som må tillegges betydelig vekt, er at man spiser ikke burgere. Man mesker seg med dem....
Changes
28.05.2011 18:34
#16287

Endre
oge
28.05.2011 19:57
#11456

Endre
Det var ein gong nokon som starta ein matpratstad. "Kva åt du no". Personen i tale sit på tesfora og furter. Han har servert over 300 burger rettar på AH, men er trausteslaus for all mobbinga. Denne karen er var og kjensleg. Heidre han som starta "Kva åt du nå" . Den mest sette strengen på AH og brukte. Over 12 000 innlegg. Eg foreslår vi fortsett der. Testfora slettes etterkvart vil eg tru. Og cHANG har fått heider og ære.
Changes
29.05.2011 11:36
#16298

Endre
Kverna litt høyrygg på grøvste skjeva, og lagde meg ein cheeseburger.

Det var godt.
Changes
29.05.2011 11:38
#16299

Endre
Changes
29.05.2011 20:24
#16301

Endre
Som Harry seier, so er det beste med å bli eldre, at damene aksepterer at man er feit.
Changes
29.05.2011 21:28
#16307

Endre
Changes
30.05.2011 17:09
#16312

Endre
Changes
30.05.2011 18:19
#16314

Endre
gazza
30.05.2011 21:14
#4997

Endre
He he. Mye løye som beveger seg oppi det håve der......
Changes
31.05.2011 17:35
#16316

Endre
Changes
31.05.2011 17:40
#16317

Endre
Crazy juicy and fatty, though underseasoned.

...ikke ulikt Dividenten.

Endret 31.05.2011 17:40 av Changes
Remus
31.05.2011 19:12
#1

Endre
test
Fanatic
31.05.2011 20:16
#19978

Endre
Rødløk er djevelens verk, og burgere skal være litt mer stekt enn en biff. :-P

Endret 31.05.2011 20:16 av Fanatic
Dividenten
31.05.2011 20:19
#13870

Endre
Riktig!

All den bedritne halvstekingen gjør meg kvalm!

Halvstekt kugalskap, halvstekt overmedesinert oppdrettslakt, halvstekt tunfisk ala tungmetall.

Yakk.

Changes, stek burgeren din, eller klarer du ikke vente, din feite gris????
oge
31.05.2011 22:20
#11478

Endre
Testing, testing ....

Hmmm. Jeg er visst blitt paranoid, MK. Hehe.

Du eller cHANG eller andre får lage en tåpik "Dirty Thoughts", heretter kalt DT, hvor ingen innlegg vises der i siste innlegg eller direkte på forsiden. Bare "Dirty thouhgts and motha fucking rich". Dette stedet ville bli frekventert ofte, tror jeg.

Siste innlegg fra meg på testfora før jeg trenger å prøve ut et innlegg.

Velkommen tilbake på AH, cHANG. Fra meg. Så er du kanskje satt på permaen? Det tror jeg du gjorde selv. Fint du gav deg selv en passe straff. Nå er den sonet sett fra en betalende ST-brukers syn.

Endret 31.05.2011 22:21 av oge
Changes
01.06.2011 13:07
#16320

Endre
Changes
02.06.2011 11:19
#16332

Endre
Changes
02.06.2011 11:21
#16333

Endre
Changes
02.06.2011 11:34
#16334

Endre
gazza
02.06.2011 12:19
#5003

Endre
Har du hjerta til å spise den fine kua???
Changes
02.06.2011 13:06
#16335

Endre
Nei.

Eg et berre Angusoksar.

Dette er eit bilete av meg, med ei snill ku i Texas.

Eg ser snill ut eg au.
Changes
02.06.2011 13:09
#16336

Endre
Tek eg ikkje feil er biletet frå 40 års dagen min. Somme seier eg ser eldre ut.
Til det er å seie at ein eldast fort, om ein brenn sitt lys i begge endar.
Changes
02.06.2011 14:54
#16337

Endre
Nå må du slutte å tøyse Divi.

En god burger skal være nykvernet, og rau i midten.

Har du blitt homo, eller?
Changes
02.06.2011 19:24
#16339

Endre
oge
02.06.2011 23:56
#11500

Endre

God nztt
Gladiator
03.06.2011 00:08
#3122

Endre
bindersen
03.06.2011 00:17
#146

Endre
kan man legge inn salg på aksjer i kveld på nettebanken ? Seriøst
bindersen
03.06.2011 00:24
#147

Endre
har alle lakt seg hva fa---n
mrhaga
03.06.2011 12:24
#22

Endre
Har du mye ku på lageret ditt change?
Changes
03.06.2011 15:52
#16340

Endre
Nok til å lage mange slike. Ligger som en murstein i magen.


Changes
03.06.2011 17:24
#16341

Endre
Nei, no vart eg svolten. Får finne fram grøvste skjeva, og kverne opp litt entrecote.
Changes
03.06.2011 18:58
#16343

Endre
Nå tøyser jeg felt. Jeg har jo nykverna entrecote liggende allerede.

Sånn erre med den saken.
Changes
03.06.2011 19:00
#16344

Endre
Dere som ikke kan bake. Kjøp den der hjemmelagde potetmosen som ligger i fryseren. Ja, i fryseren. Så henter du litt Manitoba Cream fra Sverige. Et proteinrikt mel, som hever. Hever ja.

Da får du noen burgerbrød som er supermyke, men likevel holder unna all the moist.

Fy Faen!!!!
Changes
03.06.2011 19:35
#16345

Endre
Nå må dere røske fissefingeren ut av rassen, og få øya opp for burgerporn. Ingen grunn til prostatamassage.
mrhaga
03.06.2011 19:57
#23

Endre
tar meg ei pylsa eg. burger blir for avansert
Changes
04.06.2011 12:35
#16346

Endre
Changes
04.06.2011 15:33
#16348

Endre
Changes
05.06.2011 11:36
#16355

Endre
Changes
06.06.2011 16:07
#16363

Endre
Changes
08.06.2011 19:09
#16394

Endre
Changes
09.06.2011 20:15
#16399

Endre
MKane
10.06.2011 00:32
#7257

Endre
Dårlig stekt kjøttdeig med bernais er bare kvalmt
gazza
10.06.2011 14:09
#5009

Endre
Når du ikje får damene til å bli sultne på kroppen din lenger, changes, så er det jo greit at du gjør oss sultne på burgerane dine......
Changes
10.06.2011 16:00
#16400

Endre
Ja. Og eg server dem, kun iført hofteholder og forkle.

Alle skal få.
Changes
11.06.2011 09:19
#16419

Endre
oge
11.06.2011 18:02
#11544

Endre
Har du tenkt å prøve en hakkebøff, cHANG. Brød er vistnok ikke så sunt. Det er også så mye som er godt ved siden av. Det fordrer kanskje en talerken, men hva så. Vi spiser da som dannete?
Changes
14.06.2011 18:00
#16469

Endre
Changes
16.06.2011 17:35
#16483

Endre
Changes
17.06.2011 17:46
#16500

Endre
tas1
17.06.2011 18:29
#10322

Endre
Changes
18.06.2011 20:26
#16502

Endre
Her kommer den ultimate burger.

Endret 18.06.2011 20:29 av Changes
Changes
18.06.2011 20:30
#16503

Endre
Changes
18.06.2011 20:34
#16504

Endre
Vart du svolten no?
Changes
29.06.2011 19:13
#16585

Endre
Epona
29.06.2011 20:45
#5469

Endre
Changes
01.07.2011 15:23
#16593

Endre
Senior Member
01.07.2011 15:47
#3300

Endre
Jævlig mye brød i de burgerne dine cHANG, trodde du spiste supermat jeg?



mvh SM
Senior Member
01.07.2011 15:50
#3301

Endre
Tenkte å unne på meg et parr sånne i helgen, vi må jo ha mat, kanke bare puleheletiden.


mvh SM
Changes
01.07.2011 16:33
#16594

Endre
Aha....

Så det er der burgerfetishen min kommer fra....

Dette må jeg ta opp med psykologene mine.
Changes
01.07.2011 16:35
#16595

Endre
Fantastisk bilde!!

Kun ost, ett salatblad, og skivet tomat. Akkurat slik jeg lager dem. Alt annet tilbehør er uønsket.

Changes
01.07.2011 16:36
#16596

Endre
Nei nå vart jeg helt satt ut.

Tenk å skremme folk slik, rett før helga....

Endret 01.07.2011 16:36 av Changes
Changes
01.07.2011 16:43
#16597

Endre
Det er ingen tvil.

Dette bildet har SM rigga og tatt sjæl, for å plage meg.
Tenk å gjøre sånt mot sin beste ven.
oge
01.07.2011 17:36
#11612

Endre
Ikke tvil om at SM har hatt en hyggelig stund der. Og det er nok ikke for å plage testfora. Det heter vel heller for å vekke litt fantasi og tease. God ide!
Changes
02.07.2011 15:15
#16617

Endre
oge
02.07.2011 16:13
#11629

Endre
Raw-medium og surdeigbrød, men ikke pent.
bindersen
02.07.2011 18:38
#153

Endre
Glad jeg har ost og rødvin ikveld
Changes
03.07.2011 08:30
#16618

Endre
mats2005
03.07.2011 09:55
#9414

Endre
Eg et vulvaburger til frokost, lunch og middag.
Changes
05.07.2011 16:52
#16623

Endre
Changes
06.07.2011 16:14
#16624

Endre
Changes
08.07.2011 17:10
#16626

Endre
Et hardcore bilde, til glede for burgerlovers:


Changes
08.07.2011 17:11
#16627

Endre
Fy pokker for et frekt bilde. Er det nødvendig å brette seg ut slik?
Changes
08.07.2011 17:16
#16628

Endre
Lureburger det der. Nok en burger you cant get. Men bul i buksa fikk du...

hÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆ
Changes
14.07.2011 17:59
#16639

Endre
Changes
17.07.2011 11:42
#16641

Endre
Changes
19.07.2011 21:19
#16642

Endre
Changes
22.07.2011 11:01
#16643

Endre
Beinmarg
22.07.2011 11:56
#8083

Endre
SM
ditt bilde er jo flott, ble sulten med en gang,
Du bør selge det til den der, burger kjeden. så kan de jo bruke det i reklameøyemed i Musse-limske land, kommer til å bli en kjempehitt
Men sjekk opp om de frøene som er brukt på bilde er låvligt/gangbart matriale, i disse landene.
Ha ellers en flott Burger sommmer.

Chang, dette er din beste tråd til dags dato.

fast leser her inne.
God sommer.
Changes
22.07.2011 13:15
#16644

Endre
Se på denne rakkeren.

Changes
27.07.2011 13:00
#16765

Endre
Changes
02.08.2011 17:28
#16805

Endre
http://aht.seriouseats.com/images/20110711-Spitzers-corner-burger-sliders-review-1.jpg
Changes
02.08.2011 17:28
#16806

Endre
oge
02.08.2011 17:58
#11658

Endre
Det nye med burgere jeg har fått servert i sommer ute er at det er nada rundt. Kun kjøtt og intet salt, dressing eller noe som det er kallorier i. Det får man ved siden av. Jøss. Skal se det blir et tynnere hamburgerfolk, men akk så kjedelig! Nei, jeg tar litt burgerporn når jeg føst spiser. SM #3301 står øverst på ønskelisten, vel, "in my dreams". Så gir jeg ikke råd i (h)ambourgesas. Fy farao for noe kjøtt jeg har vært forunt i sommer.
Changes
03.08.2011 18:33
#16809

Endre
Changes
05.08.2011 16:19
#16826

Endre
oge
05.08.2011 16:38
#11676

Endre
I pitabrød?! Det er faktisk ikke til å kimse av. Jeg gjorde det samme i sommer og passer veldig fint. Blir fort for mye brød i hamburgerbrødene.
Changes
11.08.2011 10:45
#16883

Endre
Changes
11.08.2011 11:51
#16885

Endre
Changes
11.08.2011 23:23
#16892

Endre



Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS