"
Du er her: Forside > After hours > Dividents dumplings.
Dividents dumplings.
Changes
18.01.2017 13:07
#25650

Endre
På denne tråden, vil vi syne korleis Dividenten lagar ulike dumplings.

tas1
18.01.2017 13:22
#13051

Endre
Ja, i motsetning til en ved navn Chang - som ikke har tid til dilling og dulling...

Stockamateur
18.01.2017 14:15
#11512

Endre
hÆHÆHÆHÆHÆHÆ

Hva var forresten topic tittel? Dividentens dumpings?

hÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆ
Changes
18.01.2017 14:23
#25651

Endre
Det der er jo Durex. Når han ikke styrter whiskey, prøver han å få i seg litt næring.

Du lot deg lure av at han ikke hadde Johnny Cash singleten sin.

hÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆ
oge
18.01.2017 18:58
#17316

Endre
Mattipset var jo kjempebra. OG nei, renud er dannet!

Dette skal jeg lage en gang! Med rødvinmarinertkjøttfyll og ost. Det blir bra!
Changes
19.01.2017 17:37
#25667

Endre
I dag Dragon Dumplings:

Changes
20.01.2017 15:29
#25673

Endre
I dag potsticker dumplings:

Changes
22.01.2017 12:42
#25692

Endre
I dag skal vi lage fluffy dumplings:

Changes
02.02.2017 18:18
#25757

Endre
På tide med litt dumplingpåfyll:

Changes
29.04.2017 13:41
#26437

Endre
Changes
24.06.2017 17:53
#26749

Endre
Changes
29.06.2017 08:00
#26812

Endre
http://assets.bonappetit.com/photos/57acc4f653e63daf11a4d9de/16:9/w_1028,c_limit/open-face-steak-sandwich-with-parmesan-dressing.jpg
Changes
29.06.2017 08:01
#26813

Endre
Frukost hjå Tassen igjen. Lett å sjå at han har damebesøk.

mats2005
29.06.2017 08:52
#13305

Endre
insinuerer du at tassen er udugelig i matlaging?

er det det du gjør?
Changes
29.06.2017 14:27
#26814

Endre
Det tror jeg fora visste fra før.
Changes
29.06.2017 14:39
#26815

Endre
Matzy klarte ikke å bestemme seg for om han skulle gå i skjørt, eller dress.

hÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆ


Changes
29.06.2017 14:40
#26816

Endre
Godt han har en veske med førstehjelpsutstyr, ved siden av de hjelpeløst tynne beina sine...

Endret 29.06.2017 14:41 av Changes
Stockamateur
29.06.2017 15:56
#12097

Endre
Nå må det bli slutt på mobbinga her på phora!

Ellers sender vi matzy med Brøyt X2 eller det som verre (større) er for å grave opp holl på vestlandet.
mats2005
29.06.2017 16:22
#13307

Endre
fine sokker da
Changes
30.06.2017 07:34
#26826

Endre
Hei alle flinke folk her inne...☺ Jeg smakte pizza med trøffelolje dryppet på nylig, og syntes det var veldig godt! Var sammen med bl.a skinke og ruccola. Så har jeg lyst tìl å kjøpe trøffelolje...men hva annet kan jeg bruke den til? Og jeg ser at det finnes både hvit og svart...hva er evt forskjellen på de? Håper noen kan gi meg noen tips☺☺
Stockamateur
30.06.2017 09:20
#12098

Endre
Har du oppdaget trøffelolje chang?

Velkommen etter og good luck.
Changes
30.06.2017 12:39
#26828

Endre
Det er mange veldig unge mennesker som spør... og hva gjør vel det?
Husker selv hvor usikker jeg var på mye og mangt da jeg var yngre 😍
Fint og ha noen og spørre... og her er det mange som kan komme med gode råd.
Changes
30.06.2017 12:46
#26829

Endre
Jeg skal ha nakkekoteletter til middag i dag og trenger tips til saus jeg kan lage? Har mel, litt melk og noe krydder, gr.Saks buljong, rødløk og soyasaus.
renud
30.06.2017 19:34
#16024

Endre
"Var sammen med bl.a skinke og ruccola"
Er det det du kaller tassen og burugla, bak deres rygg?
renud
30.06.2017 19:37
#16025

Endre
Til nakkekoteletter,
bruner man 1/2 1/2-kilo smør i samme stekepanne som du stekte nakkekotelettene i, til den er mørk nøttebrun. Helt uten noen som helst tilsetningsstoffer.

Bedre saus, spesielt når du har litt melne poteter ved siden av, finnes ikke. Ferdig snakka.
Changes
07.07.2017 19:15
#26904

Endre



Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS