"
Du er her: Forside > After hours > Kva åt du no og annen koseprat #28
Kva åt du no og annen koseprat #28
Changes
05.03.2017 18:01
#26062

Endre
Monsemann sin kveldsmat i dag:

havregrynsgrøt med blåbær og jordbær.

2 dl melk
0,75 dl lettkokte havregryn
Bittelitt salt og vaniljesukker
1 jordbær
Noen blåbær
Changes
05.03.2017 18:12
#26064

Endre


Endret 05.03.2017 18:12 av Changes
tas1
05.03.2017 18:18
#13174

Endre
Chang og Monsemann..

Changes
05.03.2017 18:56
#26065

Endre
Har begynt å forsyne meg av saltkjøtet i frysern:


Changes
05.03.2017 19:14
#26067

Endre
Vi som har saltkjøtt i frysern, kan lage slikt:


Changes
05.03.2017 19:16
#26068

Endre
Pokker!

Glemte å ta av meg dameskoa, da bildet ble tatt.

Fy Faen!
tas1
05.03.2017 19:17
#13176

Endre
Har du tatt på deg finskona?
Changes
05.03.2017 19:18
#26069

Endre
Fuck off!
Up yors!!!
Changes
05.03.2017 19:25
#26070

Endre
Brøyten til Tassen brant i natt. Hvordan kunne dette skje, mon tro?




Endret 05.03.2017 19:25 av Changes
Changes
05.03.2017 19:27
#26071

Endre
tas1
05.03.2017 19:54
#13177

Endre
Det var i hvertfall ikke mye hjelp i deg chang når du kom.
Hvorfor kan du ikke til helvete ta på deg vetige sko (enten du skal slukke brann eller bake) når du på død og liv skal foran kamera?

Changes
05.03.2017 20:03
#26074

Endre
Jeg var midt i et hopprenn, og da kler jeg meg slik.
Changes
05.03.2017 20:07
#26075

Endre
Man vil jo ikke ha for mye vekt i svevet, vil man vel?

Endret 05.03.2017 20:07 av Changes
Changes
05.03.2017 20:34
#26076

Endre


Endret 05.03.2017 20:34 av Changes
mats2005
05.03.2017 21:15
#12881

Endre
Er det en stokk du har i toern der på bildet?
Changes
05.03.2017 21:56
#26077

Endre
Hva behager?
mats2005
05.03.2017 22:07
#12884

Endre
mulig det er et synsbedrag, men det ser da vitterlig ut som om du har en stokk i toern, der de går
oge
05.03.2017 22:39
#17485

Endre
Gøy, jeg elsker dere alle. Slapp meg løs nåæ i kveld etter utrolig hyggelig barnevakt og kookk for 2 familier som kommer hjem fra fjellet hvor jeg ønsket å være, men ikke kunne. Prinsessens er sliten. Hun vzr med og fikk prøve typer i Gudbrndsadalen og fant. Gøy for de som hadde henne, men ikke forrtstod at de skulle hatt en colr fra mashallen med seg med avkuttet løp og haglladning innsatt som amu. Vel det er min drøm. Pil og bue, men ikke på rypejakt. Men en elgokse og et jaktlag jjeg kan ringe for å få kjøttet ned.

Jeg skal bare ha ytrefilleten. Mer smak en indre og mat til flere.Jeg køyer nå. Noen aksjetips på kvelden finner jeg andre steder før jeg legger meg. Og jeg vert hvem jeg bør se hva skriver på mange fora. Så ønsker jeg å vite hva noen av de største som cHANG og flere her egentlig tror. Gode tips her på vHSNG corner som er en streng jeg lurer på om jeg ska lstarte, men må ha tillatlse fra CHANGES først.














renud
06.03.2017 00:35
#14977

Endre
Morgan var en tøffing allerede i ungdommen, også før han skiftet kjønn og byttet navn fra Elin.

Changes
06.03.2017 12:13
#26078

Endre
Heisann.
Eg holder på å tørke ei svinestek.
Kan det vere lurt å tørke ho i et rom eg har en luftavfukter i? Eller må det vere en viss fuktighet der?
mats2005
06.03.2017 13:07
#12887

Endre
keep it moist I always say to the ladies

dette må gjelde skinkeryttere også vil jeg tro, kanskje endog i større grad
renud
06.03.2017 14:25
#14981

Endre
Nazty blir aldri skyldig et svar.
Fy faen, det kalles service fra øverste hylle!
oge
06.03.2017 21:37
#17486

Endre
Skinke som skal lages cHANG? Eller rytter.
Changes
06.03.2017 22:41
#26084

Endre
Er på jakt etter tibetanske kefirkorn. Er det samme som melkekefir? Er det noen i Oslo/Follo m omegn som har litt til overs?
oge
06.03.2017 22:56
#17488

Endre
Nupp, jeg har ingen kefirhorn tilgjengelig og du går nå langt over min viten om å lage skinke!



Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS