"
Du er her: Forside > After hours > Kva åt du no og annen koseprat #28
Kva åt du no og annen koseprat #28
mats2005
11.03.2017 00:45
#12901

Endre
Det kan rime. Jeg foreslår 60 dager på brød og vann.
renud
11.03.2017 00:48
#14998

Endre
Er 60 dager på brød og vann, en verre straff enn det samme på vann og brød?
mats2005
11.03.2017 00:50
#12902

Endre
Morgan finner seg ikke i diskriminering av urbefolkninga
mats2005
11.03.2017 00:51
#12903

Endre
De første 30 på bare brød kan være tøffe for enkelte.
mats2005
11.03.2017 09:15
#12904

Endre
Tassen da..
mats2005
11.03.2017 09:55
#12905

Endre
Det var jo synd med brøyten til chang, men det har gått bra med tassen ser det ut til.
Changes
11.03.2017 10:13
#26097

Endre
I dag blir det dampet kongekrabbe til middag og hvitløkbaguetter..æ har en stor kasserolle som æ legger rist i og fyller vann til rett under risten . Koker opp vannet, så legger krabbene opp i gryta å lar dem dampe i nøyaktig 20 min..
Tar dem opp av gryta , klipper dem opp..bruker å salat til men ellers bare hvitløkbaguetter og majones 😍😍👍👍
mats2005
11.03.2017 15:32
#12908

Endre
Jeg hører tassen skal begynne med kongekrabbe.
Changes
11.03.2017 15:38
#26098

Endre
Tøys. Tassen skal grave i jorden. Det er hans kall.
yemaya 2
11.03.2017 23:26
#8070

Endre
Et hederlig yrke.
Changes
12.03.2017 00:57
#26099

Endre
Eg sit på 2 gedigne paprika- dvs dei ligg i skapet, foreløpig. Nokon som kan seie kva eg kan bruke dei til...ein raud og ein gul.
Changes
12.03.2017 01:00
#26100

Endre
Kjør paprikaene i blender, sammen med sylteagurk og løk, frys ned i passe porsjoner, så har du ypperlig base til en pampassaus :) Dvs bare ta opp paprikablandingen og tin litt, ha den i kjele sammen med en hvitvinsskvett, fond/ kraft, fløte, og smak til med salt og pepper. Kjempegod saus til stekt kjøtt.
Changes
12.03.2017 01:00
#26101

Endre
Takk for tips. Hores bra.
mats2005
12.03.2017 01:24
#12909

Endre
You're welcome
andy30
12.03.2017 10:11
#2586

Endre
Torsken i Spania er på sitt beste nå og det er jordbærene også. Spanske jordbær er i særklasse vellsmakende, men den Norske jordbæren er å blir den beste i verden. Den Norske er faktisk bedre.
MKane
13.03.2017 21:44
#12417

Endre
Da var vi hjemme fra syndens by Tromsø, mye god mat og drikke dog.
Nu blir det Narvik 10 dager til ende, enda mere god mat og enda mere drikke.
mats2005
13.03.2017 21:49
#12911

Endre
Syndes det mer i Tromsø enn ellers der nordpå, eller er det kun når du er i byen?
MKane
13.03.2017 22:15
#12418

Endre
Det syndes mye uansett hvor jeg er.
oge
13.03.2017 22:15
#17500

Endre
JEg har vært cyberfri og da jeg haddw fantjeg ut at det kunne være greit med et par dager til.

For en helg! oge er lettere påskebrun og klar for tgrening i morgen. Ser på mandagsklubben ved siden av nå. Ganske bra! Dronningen sovnet på sofaen etter trippeltime på Sats og Indisk jweg serverte. Det var egentlig litt smakløst. Alt for my kalorier i foothold til smak der.

Fult trøkk i dag og 120 mail. Det aller meste bare tull og da er ikke roteboksen eller søppelposten inkludert. Nå kan jeg tenke på meg selv. Noen aksjetips her blant oss som følger på siden og trolig kanskje har mest å sette inn der i diversert portefølje? Jeg hadde satset Norgesgruppen om de var på børs!
MKane
14.03.2017 17:31
#12421

Endre
I dag blir det stekt kveite, potet, gulrot, smeltet smør og rømmedressing (rømme smeltet smør og pepper).
Changes
14.03.2017 17:57
#26104

Endre
Jeg har vert rusfri, og da fant jeg ut at det kunne være greit med et par dager til. Men fredag er det på han, igjen.
oge
14.03.2017 22:46
#17504

Endre
Kveite er ved siden ab breiflabb det beste jeg vet av fisk fra havet. Lucky You, marshall. JEg har fortsatt et par små biter igjen fra fiskebilen som kom fra Andøya med leveranse. Det har vært så utrolig mange snaddermiddager!

Idag serverte jeg fiskekakene som man får på Kiwi. Det nærmeste hjemplassen din. jeg finner, er fra Lofoten. 80% fesk og 20% potetmel og annen grasp, men de var helt ok etter en hard treningsøkt. JEg trodde jeg skulle bli en sulfide. Snart 6 månder med hardtrening. Så går vekten opp, men så så jeg meg selv i speilet en eldrende mann ikke gjør så ofte at vekten var flyttet. Jeg har fått rumpe igjen. Magen er der, men nå er det rett på sidene. Jeg er bare så fornøyd med meg selv. MEn vondt har jeg hele tiden. Og jeg vet jeg har bygget år på livet mitt i forhold til hjertet. Så er det andre ting, men det biter ikke på meg.
Stockamateur
15.03.2017 09:35
#11696

Endre
oge
13.03.2017 22:15
#17500

Og shorta Ræma 1000 med æppen døms. Noe så flaut for Reitan. Jeg hadde skjems hvis jeg hadde vært trønder.
Stockamateur
15.03.2017 09:57
#11699

Endre
Dagligvarebutikk i Norsj-Nårge uten Mack? Hva med tilsvarende i Sarpsborg uten Borg eller i Bergen uten Hansa? "Bestevenner" = Andre er jævla dårlige "venner".

Talentløst! Matvarekjedene har blitt altfor store og har altfor mye markedsmakt. Leverandørene må betale for hylleplass? Reitan, Johansen og hele den gjengen skulle hatt bank.

Merkelig at man skulle bli så mot alt megalomani på eldre dager. EU, EØS, fusjoner, kommunesammenslåinger, osv. Erna får ihvertfall ikke min stemme til høsten, etter mange valg med deres seddel i konvolutten. Hun og Høyre juger så det renner av dem om hvor mye det er å spare på alle sammenslåingene. Min erfaring, og det vet/burde politikerne vite også, er at byråkratiet ØKER, ikke avtar i større fusjoner. OUS er et tragisk eksempel. Den nærmeste jeg finner å stemme på er beklagligvis Vedum, beklagligvis da Sp sannsynligvis støtter en Ap regjering.
andy30
15.03.2017 12:06
#2587

Endre
dagens Torsk her i Spania er på sitt besste nå. Ihvertifall tilberedeningen.
Vi koser oss så mye, at vi blir en mnd. til-
Det er kun ved Påsketradisjonene at at det er stappfullt på fly og overalt.



Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS