"
Du er her: Forside > After hours > Kva åt du no og annen koseprat #28
Kva åt du no og annen koseprat #28
yemaya 2
28.02.2017 00:51
#8018

Endre
Sjøørreten er grei, laksen også. Og blåskjellene er prima nå når det nærmer seg gytesesongen. Men torsken er rapportert til å inneholde litt for mye metylkvikksølv. Den nærmer seg faktisk metylkvikksølvinnholdet i innlandsørret over en kilo og abbor over en halv.
Men jeg tror det skyldes at det ble fanget en torsk for nær slamdumpingen ved Malmøykalven. Og om det likevel skyldes mindre sur nedbør så vil vel situasjonen bedres i løpet av hundre år.
Ja, jeg serverer likevel ikke torsk til barnebarna, men selv elsker jeg torskehoder..
renud
28.02.2017 07:51
#14909

Endre
Torskeøyner, ja, fiskeøyner generelt, er snadder.
Ellers interessant om metylkvikksølv-nivåer i innlandsfisk.

Det er altså ikke bare knivslagsmål og excessivt druginntak vi skal henge på innlands-innavlen,
men også metylkvikksølv-nivåer høyere enn i Indre Oslofjord, på litt større fisk.
Ypsilon
28.02.2017 08:37
#3898

Endre
Ikke særlig fristende ...:-)

Endret 28.02.2017 08:37 av Ypsilon
Changes
28.02.2017 15:09
#25967

Endre
tas1
28.02.2017 15:51
#13160

Endre
MKane
28.02.2017 19:36
#12347

Endre
Hjemme igjen, ble mye god fesk i Spania, så dermed ble det tjukke NNS pølser i brunsaus med mandel til i dag.
Changes
28.02.2017 19:40
#25968

Endre
Godt å ha Marshallen tilbake. Språklig armod har herja fora, og vi ser helst at du rydder opp, prompte!

Endret 28.02.2017 19:41 av Changes
mats2005
28.02.2017 19:42
#12848

Endre
Tipper nabokjærringene var glade for en liten pause og at dem er klare til dyst.
MKane
28.02.2017 19:58
#12348

Endre
Nu har jeg sendt fax til de verste utøvere av språklig armod chang, så får vi se om de skjerper seg.

nazty, det skal seff testes.
renud
28.02.2017 20:22
#14914

Endre
Nazty. Du ser ut til å ha glemt/fortrengt at svirebrødrene tassen og Changes tok godt for seg av både boblebad og nabokjerringene i Morgans fravær.
Changes
28.02.2017 20:24
#25969

Endre
Tysting kaller vi slikt, Durex. Gå og sjekk faxen din!!!
Changes
28.02.2017 20:26
#25970

Endre
Dette er noe for oge.
Changes
28.02.2017 20:32
#25971

Endre
Lurer på om dette kan være bra i en ultimat hvitløksdressing...
renud
28.02.2017 20:56
#14915

Endre
Holder meg ikke med slikt nymotens snobberi. Send en telex.
mats2005
28.02.2017 21:13
#12850

Endre
Slå av litt for kjente nå, du er støtt og stadig observert på telegrafstasjonen såvidt meg bekjent.
Changes
28.02.2017 22:30
#25976

Endre
Jeg var så heldig å komme over et rådyr noen hadde kjørt på, bare minutter etter det smalt. Landsbygdens MANNEMANN som jeg er, ventet jeg på viltnemnda og fikk ta det med meg hjem mot en SVÆRT rimelig pris 😄 jeg har slaktet og partert endel tidligere, men det begynner å bli noen år siden noe av størrelse, og jeg har de siste årene kun slaktet småvilt selv.

Hovedstykkene har jeg god kontroll på, hva som skal i kjøttdeigen har jeg kontroll på, men hva med resten? Min tanke er å koke mange liter god kraft på det som er igjen av skrotten, dele opp ribbein (siden jeg verken salter eller røyker selv), fryse de ferske og bruke med en asiatisk marinade på grillen til våren. Tunge er spart, hjertet er spist, lunge og lever er fôret til husdyrene, men jeg er nysgjerrig på om noen der ute har noen gamle triks for å bruke så mye av dyret som mulig?

PS: skinnet blir saltet og tørket og skal brukes som sitteunderlag av ungene, noe minstejenta synes var veldig spennende å være med på ;)
Tillegg: dyret et slaktet og har nå mørnet i 40 døgngrader, det er bruk av kjøtt og partering jeg ønsker tips på :)
renud
28.02.2017 22:34
#14920

Endre
Har du sluttet å røyke?
Changes
28.02.2017 22:36
#25977

Endre
nATurligvis. Jeg vil jo ikke ha kols og astma.
renud
28.02.2017 22:41
#14921

Endre
Rådyrgeviret kan du selvfølgelig bruke som knagger til sixpencen.

Skitne truser ken du henge opp en på hver knagg for hver ukedag, så har du alltid oversikt over rekkefølgen for gjenbruk.

renud
28.02.2017 22:42
#14922

Endre
Hvorfor vil du ikke ha astma?
Har du ikke ambisjoner om å bli verdensmester på ski?
Changes
28.02.2017 22:47
#25979

Endre
Litt astma er nok positivt for helsa, men jeg åker ski uten.
mats2005
28.02.2017 22:47
#12853

Endre
Jeg vil anta at den er flottfri, nå på vinteren. Ellers hadde du fått det artig.
Men jeg synes det er flott uansett jeg, at du ønsker å bruke mest mulig av dyret.
Changes
28.02.2017 22:48
#25980

Endre
Samme som med kreft. Litt kreft er bra. Det styrker imunforsvaret, men hvis det bikker over, risikerer du å komme i en krevende situasjon.
Changes
28.02.2017 22:58
#25981

Endre
Herr og Fru Durex, har gått til ro:




Endret 28.02.2017 22:58 av Changes
oge
28.02.2017 23:07
#17465

Endre
Jøjje meg, tirsdager er blitt denne strengen med Hyggelig. Vi skriver stort sett preik som ingen andre enn oss forstår, ref. advarsel æverst på AH.

Det er nok en som reiser snart på tur nå, cHANG. Noen har det godt!

Her ble det en tomat delt i to med pepper og sitronsaft på. Dronningen var borte og jeg var så sliten etter treningen med yngstejentungen og 40 damer og 1 mann at jeg hadde ikke appetitt på annet enn drikke. Maridalsvann sin gas an mas og så som premie for innsatsen. Littttt Cotes de Rhone.
Nå er det beddan! Sove godt gode cybervenner.

I morgen skal jeg lage noe skrei igjen. Fytti for en sesong vi er inne i nå! MRn å bli bedt på fiske blir jeg ikke!



Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS