"
Du er her: Forside > After hours > Kva åt du no og annen koseprat #28
Kva åt du no og annen koseprat #28
andy30
15.03.2017 12:08
#2588

Endre
Ellers så steiker sola på en cc. 28 grader.
oge
15.03.2017 16:33
#17505

Endre
Så du har ikke druknet i alt regnet? H skrei og rogn kjøpt inn. Finfin og og rogn akkurat passe stor for å ha den beste smaken og konsistensen! Gleder meg.
Strålende dag i Oslo, men uvanlig mye vind til her å være.
Changes
15.03.2017 19:15
#26106

Endre
MKane
15.03.2017 19:40
#12423

Endre
Et tips chang, du skal bruke en sånn sak du lager iskuler med, da blir kakene jevnere og penere.
Changes
15.03.2017 20:09
#26107

Endre
Det skal jeg jammen prøve. Takk for tips, kjære forasame.
macland
15.03.2017 23:05
#11796

Endre
Trøndersk fesk-bab.Torsk,sei,reker,,,blanda i hvit saus med masse gulerøtter,erter,løk,purre og masse stekt bacon . Bære hærlig,kalt det plukkfisk i gamle daga,da var det restemat. Ps.Ikke handle på coopen,der er det utgått på dato før det kommer i hyllan.
yemaya 2
15.03.2017 23:58
#8071

Endre
MKane
16.03.2017 00:03
#12424

Endre
Her fråtser vi mens y2 lever på vann og brød, skjerpings hedninger.
yemaya 2
16.03.2017 00:11
#8072

Endre
Mye god smak i tørt brød og vann. Så lenge du er sulten.

Endret 16.03.2017 00:17 av yemaya 2
andy30
16.03.2017 00:30
#2589

Endre
Regnet idag, men lovet penere igjen. Det regner ikke lenge her. blir her ut mars til væren kommer i Norge.
Hører det et er sånn skittvær i Oslo/Akershus.
andy30
16.03.2017 00:32
#2590

Endre
Dettte gikk jo ikke værst (skrivinga) ettet fire EL COTO, Rijoa dr Spania.
andy30
16.03.2017 02:06
#2591

Endre
På Robin Hood Inn . chillout, ble det vilt selvfølgelig.
Uten detaljer som dere ikke bryr dere om, så var det ett fantastisk mæltid. til en billig euro- 79.0 euro med drikke.
andy30
16.03.2017 02:22
#2593

Endre
For to masse drikke
Stockamateur
16.03.2017 09:23
#11703

Endre
Det spanske tastaturet ditt har "æ" men ikke "å"?
Changes
16.03.2017 18:03
#26108

Endre
Matzy fikk bacon til frukost, i dag:


oge
17.03.2017 21:16
#17506

Endre
yema
#8071

Varetekt i Norge eller russland? Kommer dit med helt forskjellige forseelser tror jeg. Som ikke kjør bil i St. Petersburg på en søndag. Da får konstablene alle bøtrene de drar inn. Vel, dette var for noen få år siden, "Bread and water or paying my family for som food".

Meny er et bra konsept og gode butikker jeg liker. Så skal de være dyre. J, på mange ting, men man må kjenne de ulike butikkene og jeg kan velge mellom alt. Så er service og det du vet blir bra viktig for meg. Rema er desidert billigst. Og bra varer. MEn det er bare skoleelever som jobber der. Ingen å diskuttere med, Kiwi det samme. Coop i alle varianter er bare dyrest selv om de tror de er billigst pga. spionasje på andres priser og elektronsike priser som styres sentralt. Så handler jeg mye der fordi jeg sparer masse tid og de har en grei ferskdisk å Ullevål. Men de er latterlig dyre! Når jeg har tid kjører jeg til Meny Høvik (den beste av de alle kanskje bortsett fra Jacobs jeg kjenner dårlig).

I dag fra Bjølsen en kilo ferske reker to østers og litt forskjellig til sausen min.

En herlig middag og Dronningen har nå sovnet på sofaen. Kjøkkenet har jeg ryddet og rekeskallene er i grønn pose i søppelen. Det ble bra der sammen med en Proseco og forsmak på sommer!

Så til alle pessimister


Jeg foretrekker definitivt på denne tiden når jeg kjenner energien kommer tilbake og optimisten i meg etter flere oppmuntringer bare får meg til å se fremover.



Endret 17.03.2017 21:16 av oge
yemaya 2
17.03.2017 22:03
#8080

Endre
REMAskrei med poteter, hollandaisesaus, erter og gulrotrasp. Kan nesten måle seg
med fersk oslofjordtorsk. Bare synd at oslofjordtorsken snart inneholder like mye metylkvikksølv som innlandsøretten på Hinnøy.
Men hvorfor selger ikke REMA skreihoder?
tas1
17.03.2017 22:40
#13195

Endre
Fordi dei ikkje er besteven med fiskarane.
Eg har prøvd (og nesten vorte ven) vedr. paven, men me eg er framleis ikkje i mål.

Endret 17.03.2017 22:40 av tas1
oge
17.03.2017 22:42
#17508

Endre
Yema, den skreien jeg kjøpte der på Rema for en uke siden rullet jeg i egg før den fikk krydret melblanding. Så steking. Aia! Så finns det loin og filleter under som det faktisk er mer smak i og fortsatt fullstendig benfri. Vacumpakket og helt genialt. Den er for oss forbrukere langt mer fersk enn fisken vi kjøper i fiskedisken på is.

Det har vært en deilig sesong. Jeg hadde rogn på skiva i dag. Det er bare utrolig godt kaldt også. Jeg spsite sikkert 1000 mulig torsk der i dag til lønsj.

Yema, det er ikke sant at torsken i Oslofjorden er så forurenset. Dropp leveren så er resten ok. Men ikke hver dag. Vi er så gamle at vi kan spise det hver dag. Men barnebarna bør ikke. Jeg har hatt oppdag på dette og vært med som prøvefisker for prøver. Men det er mange år siden og tiden min i DNV.

Ta en tur innerst i bunnefjorden ved svellet. Det går det gytetorsk som også vandrer fra ytre Oslofjord. Er man heldig kan man 10 kilos på isen eller med stang om det ikke er is. Gøy! Jeg har fått et par fine, dog ikke over 4 kilo. De ble spist og servert mine som var barn da. Og det stod ikke tilbake for det mashallen serverer de mange ungene hans der i gården.
yemaya 2
17.03.2017 22:58
#8081

Endre
Husk at metylkvikksølv er lipofilt, går rett inn i hjernen og kan påvirke dine disposisjoner i markedet.
yemaya 2
17.03.2017 22:59
#8082

Endre
Finnes også her.
Changes
18.03.2017 17:02
#26112

Endre


Endret 18.03.2017 17:02 av Changes
oge
18.03.2017 17:28
#17510

Endre
Piza er fredag. Gelmt dagen, cHANG?

Jeg har gjort klart for kremet fiskusuppe her. Kveite og reker er det jeg putter i av sjølevd mat.
oge
18.03.2017 17:29
#17511

Endre
Men nå må da vinden gi seg i Vikersund så hopprennet kan komme igang! Dronningen skulle varsle meg, men det har hun ikke gjort. Tipper hun gjør noe annet.
renud
18.03.2017 18:38
#15018

Endre
2. omgang begynner plutselig nå, oge.
En fantastisk 1. omgang, med 2 nye verdensrekorder.



Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS