"
Du er her: Forside > After hours > Kva åt du no og annen koseprat #28
Kva åt du no og annen koseprat #28
renud
23.03.2017 07:50
#15062

Endre
Morgan ba meg hilse phora, og viderebringe hans advarsel om at for mye majones og smør, spesielt når det inntas som nattmat, kan være fetende.

mats2005
23.03.2017 14:51
#12947

Endre
spesiellt når dette blandes sammen i en kombo speilegg og loff
Changes
23.03.2017 20:30
#26129

Endre
Changes
23.03.2017 20:43
#26130

Endre
Etter å ha vært syk i vinter så har jeg fått litt matvegring + at smaksløkene mine er litt fraværende om dagen. Drikker næringsdrikker fra polet, og prøver meg på ett varmt måltid om dagen. Da suppe....fra Toro. Orker ikke stå på kjøkkenet veldig lenge av gangen. Kanskje pga næringsdrikken fra polet.

Men plutselig fikk jeg lyst på løksuppe...noen som har oppskrift? Og eventuelt andre supper som er enkle?
Changes
23.03.2017 21:19
#26133

Endre
Heimelaga servelat, og nepestuing:

mats2005
23.03.2017 21:27
#12950

Endre
Kor e raspeballa?
Changes
23.03.2017 21:35
#26134

Endre
De er i doggybaggen, og blir brukt som analkuler as we speak.
mats2005
23.03.2017 21:42
#12951

Endre
najs, holder seg varme da, til kvelds
Stockamateur
23.03.2017 21:58
#11717

Endre
"Drikker næringsdrikker fra polet."

hÆHÆHÆHÆHÆHÆhææææ......

Stockamateur
23.03.2017 22:02
#11718

Endre
Jeg trodde langtidssteking/varming foregikk i en ovn. Så feil kan man ta.

Hvor lenge må marshallens gulløyer være i ræven før de er "kokt"?
renud
23.03.2017 23:57
#15075

Endre
Lurer litt på hvordan Chenges klarte å få tak i et bilde av det helstekte søndagslammelåret mitt i #26129.

7 timer var det i ovnen, 4 av dem på 65 grader, helt til jeg oppdaget at jeg fikk det travelt, da jeg hadde dyttet temperaturmåleren forbi lårbeinet og dermed ikke målte kjernetemperaturen.
andy30
24.03.2017 00:19
#2595

Endre
Atalaya park i kveld. Vi har lagt oss inn der foreløpig. . 400 m. fra middelahavett. Rest Don Quouote.. Blir nok en mnd. til. Har det såbra.
andy30
24.03.2017 00:21
#2596

Endre
Atalaya park i kveld. Vi har lagt oss inn der foreløpig. . 400 m. fra middelahavett. Rest Don Quouote.. Blir nok en mnd. til. Har det såbra.
Changes
25.03.2017 16:27
#26144

Endre
ca 3 kvarter på hver side. Øse smør hele tiden.

Changes
25.03.2017 16:45
#26145

Endre
Hjemmelaget bratwurst, hjemmelaget pølsebrød, hjemmelaget ketchup, hjemmelaget sennep.

Er det innafor?




Endret 25.03.2017 16:45 av Changes
mats2005
25.03.2017 17:01
#12975

Endre
det vil jeg absolutt påstå
Changes
25.03.2017 18:25
#26146

Endre
As we speach, ovnsbaker jeg kålrot på 200 grader, i 3 timer. Det blir hur mørt som helst. Ingen smaker forsvinner i kokevannet. Så tilsetter jeg oksehalekraft, fløte og smør. Salt og pepper. Blander med mix-masteren.

Fy Faen.

Fryser ned 50 porsjoner i frysebeger.
Changes
25.03.2017 18:42
#26147

Endre
Vi snakker væras beste nepestuing her.

Fy Faen!
renud
25.03.2017 19:03
#15094

Endre
Nå må du bestemme deg.
Er det kålrot, eller neper, du baker?
renud
25.03.2017 19:06
#15095

Endre
Her i huset lages det nå lørdags-taco.

Det er en form for ønsket spissrotgang, litt masochisme, å handle inn til taco, på Meny på Røa, på en lørdag.
Da forvandles selv den søteste husmoren, til en sadistisk domina.
mats2005
25.03.2017 19:42
#12976

Endre
Lager landkylling i ovn med øl i kveld.

Mos: 2 store søtpotet, 5 potet, 3 gulerøtter, 2 pastinakk, 100 smør, litt fløte, salt, pepper og muskattnøtt (evt. litt gurkemeie, kardemumme og kanel etter behag).
Changes
25.03.2017 20:29
#26148

Endre
Krepselag alene med seg selv. Egentlig greit å slippe å dele dette med noen.😉. Gratinert i ovnen med litt smør. Når det kommer til skallkledde sjødyr, så er jeg tilhenger av å kjøre minimalistisk stil. Lite tilbehør. Litt salat og en selvlaget estragonmajones. Tok en par plommer fra egg fra frie fugler. Tilsatte ei ts eddik. Hadde også i ei lita ss med dijonsennep. Kjørte så med stavmixer til det så smått begynte å skumme litt. Så var det bare å stråle i ca 3 dl rapsolje under mere stavmixing og trixing. Når den har tyknet er tid for smakstilsetting. Finhakket dragoncello, eller estragon som vi sier her på bjerget. Synes den italienske måten er coolere jeg. Dragoooncelloo! Litt pepp og salter. Nykvernet hvit pepper i dag. Den majonesen ble sinnsykt god om jeg får si det. Mye igjen. Funker sikkert som dipp til grønnsaker. Signe maten og kvelden, folks!


Dividenten
25.03.2017 21:40
#16605

Endre
Ost på sjøkreps?

Herregud.
Changes
25.03.2017 22:11
#26152

Endre
Hva behager?
Skal jeg grave opp hollet demses, med en innleid makkgraver, jeg har stående?
renud
25.03.2017 23:01
#15100

Endre
Ost-, og rekelukt, er da ingen uvanlig kombinasjon.



Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS