"
Du er her: Forside > After hours > Kva åt du no og annen koseprat #28
Kva åt du no og annen koseprat #28
Changes
27.03.2017 21:29
#26180

Endre
Med de Mikke Mus Queensizeballene dine, kan du nok putte dem inn hvor som helst.
På stutt varsel.
Changes
27.03.2017 21:30
#26181

Endre
hÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆ
mats2005
27.03.2017 21:33
#13001

Endre
det er selvsagt ikke værballer vi snakker om, men de er hårete. Det kan by på en utfordring hvis holet au er hårete
mats2005
27.03.2017 21:35
#13002

Endre
har du erfaring med hårete hol?

korleis ein handterar det ein på fagspråket kallar entanglement
mats2005
27.03.2017 21:37
#13003

Endre
er dei reinraka alle som en du bryt deg på?
mats2005
27.03.2017 21:38
#13004

Endre
Men tilbake til tåpikkoverskrifta;

i dag ble det thaisuppe og scampi. Helt ok.
oge
27.03.2017 22:56
#17529

Endre
Fytti, Divien ville vært stolt av meg. Plnlegge flere middager der samtidig. Idag brukte jeg sausen til den mislykkete rødspetten på lørdag som saus til fløtefiskepudding fra Fiskemannen? Lofoten? Raspet gulrøtter i ulike farger, persillerot og en stor charlottelauk. Denne ble dynket i lime og mangoeddik samt sukker. Så var det selvfølgelig mandelpoter og alt ble pyntet med nyskrellete reker.

Gjort på null niks og verdig en restaurent! Sorry jeg skryter av meg selv, men trenger det for tiden. Så kan det kanskje gi inspirasjon til noe rask godt og billig.

Biff middagen til kona bel urørt i morgen pga av det hun opplevde. Så da tar jeg og deler biffen i to imorgen og legger på brødskive til lønsj. Det var godt kjøtt!
renud
27.03.2017 23:41
#15120

Endre
Det er virkelig ikke snilt av Changes å la sin datter på 11 år bo i slummen i Nairobi.

Hadde du hatt et snev av anstendighet, kunne du da i det minste latt vaskehjelpen og din datter få bo i slummen på Grønland, 0188 Oslo.
Changes
28.03.2017 11:45
#26183

Endre
MKane
28.03.2017 16:43
#12430

Endre
Fikk tak i noen kilo fersk rogn, nu blir det kaviar, gudemat.
Changes
28.03.2017 16:48
#26184

Endre
Hårmotane skifter oftare enn bjørka sprett. Eg hadde langt hår ned på ryggen, no er det på moten å sjå ut som friserte gulrøter på hovudet.
Tassen var fødd i 1945. Faren var Ivar Sæbø frå Eidfjord. Han gifte seg til gard. Dei eidførene har alltid vore om seg.

Grunnen til at Tassen er hugsa av historien er at han vart straffa hardt på grunn av frisyren. Besta mi ville klyppa meg medan eg sov, men gjorde det sjølvsagt ikkje. Ho var eit godt menneskje. Tassen hadde vore i kongens garde i København og lagt seg til med stygglangt hår.

Ein dag møtte han utanfor kyrkja utan å ha fletta det slik reglane var. Difor vart han straffa hardt. Dei rigga ei tremerr utanfor tempelet på Kleppestø. Der måtte Tassen sitja til han var både sår og stiv. Lukka var at det kom ein gut rekande forbi på veg med eit åkle til stampa på Århus.
Dette fekk han låna under skrevet sitt.

Endret 28.03.2017 16:49 av Changes
Changes
28.03.2017 17:10
#26185

Endre
Hei :) er det noen her inne som har knall oppskrift med enten søtpotetchips eller søtpotetstappe ? :) - feeling hopeful.
renud
28.03.2017 17:13
#15128

Endre
Her ser vi tassen på tremærra.
Det går fremdeles gjetord om skinkerittet Changes utførte den dagen.

renud
28.03.2017 17:15
#15129

Endre
Men det var jo hyggelig av deg å låne tassen åklet ditt da du var ferdig, Changes, selvom det var litt blodig og luktet sjiit.
mats2005
28.03.2017 17:50
#13006

Endre
Søtpotetstappe finner du oppskrift på lenger oppe på tråden.
Changes
28.03.2017 18:30
#26186

Endre
Det er ikkje nytt med banning på Askøy. Ikkje på heile Vestlandet for den saks skuld. Men i dag er det nesten ingen som lettar på augnebrynet av slikt snakk anna enn i kyrkja.

Hittil held presten seg for god til å kalla på hinmannen. Kva han gjer bak skykkja om han råkar fingen og ikkje spikaren, veit ingen.

Tassen var leiglending og ikkje nettop øvst på adelskalendaren i fjorden. Ein gong skal han i eit bryllaup på Kleppestø bede Mads Rasmussen «Dra djevelen i vald». Ja, slik seier rettsprotokollane. Straffa var mild, han måtte bøta eit ljos til kyrkja i Erdal.

Verre var det at ein vakker dag brann heile buskapen og eine dotter hans inne. Ei ulukka kjem sjeldan aleine.
Eg hugsar lærarinna sa at dei som banna hadde eit dårleg ordforråd. Om det veit me ingenting når det gjeld Tassen. Men Hamsun hadde eit svært rikt ordforråd. Det har me lært.
renud
28.03.2017 18:45
#15130

Endre
tassen burde ha skjønt,
at kona ikke ville gjøre dette riktig da han sørpefull, etter en ny dag med tomme teiner, ba kjerringa styre skuta til kais mens han slang ut styrbord- og babord.kommandoer.

tassen,
selv ikke høyre og venstre, funker på kvinner, til nød kommandoen "bakfra".

MKane
28.03.2017 18:52
#12431

Endre
Heimlage pizza her i dag, det blir snadder.

I morgen blir det stekt fersk rødspette.
MKane
28.03.2017 18:56
#12432

Endre
Rogna var flott, den er skrapet saltet og rørt, så blir det røyksyre, sukker og olje i morgen, blir ca 1,7 kilo ferdig kaviar.
Changes
28.03.2017 18:58
#26187

Endre
røyksyre?

Si meg vandaliserer du råvarene?
MKane
28.03.2017 19:02
#12433

Endre
Har prøvd med røyka rogn, men synes den blir best fersk med røyksyre i.
tas1
28.03.2017 19:15
#13225

Endre
MK prøver bare å finte dere ut med et nytt fremmedord han han lærte forrige uke.
"Røyksyre" er det samme som tre-edikk, og det blir bl.a. brukt av de som ikke gidder å røykje laksen på riktig og tradisjonelt vis. Det er mao. en snarvei fremfor hva som er best. Antar at MK har fått dette på sprayflaske.
MKane
28.03.2017 19:29
#12434

Endre
Prøv å hver litt proff tassen, det heter acetum pyrolignosum.
renud
28.03.2017 19:54
#15132

Endre
Fysj for banning!
renud
28.03.2017 19:55
#15133

Endre
tassen bruker kun originale råvarer i sin matlaging, som gin-essens i smuglerspriten.



Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS