"
Du er her: Forside > After hours > Kva åt du no og annen koseprat #28
Kva åt du no og annen koseprat #28
tas1
29.03.2017 00:00
#13228

Endre
En del apekatter her inne bør tenke over disse ordene.
MKane
29.03.2017 00:03
#12447

Endre
Vi i leiinga minner tassen om at tema her er mat, vi bare minner om dette.
renud
29.03.2017 00:32
#15146

Endre
Jeg for min del, har aldri registrert en mannesamedrakt i Alle Menn.
Men muligens litt manne-samen over noen kvinnebryst.
MKane
29.03.2017 00:42
#12452

Endre
Naken er vi vel ganske lik redux, bortsett fra mine sie baller og seff blodbamsen.
MKane
29.03.2017 01:44
#12453

Endre
Da ble det klart, Setermoen på torsdag og Tromsø uken etterpå.
Hadde det ikke vært for alle gratis kronene ville jeg holdt meg til NAV.
Stockamateur
29.03.2017 09:43
#11743

Endre
renud
28.03.2017 19:55
#15133

Øy, har dere essens i spriten??? Hva er poenget med det?
Stockamateur
29.03.2017 09:49
#11744

Endre
Hils Setermoen fra meg morgan. Er det like tynt med kvinnfolk der nå som på 70-tallet? (Det må dog innrømmes at de få som var der fikk kjørt seg grundig!)
andy30
29.03.2017 13:57
#2597

Endre
Vi har forflyttet oss til Atalaya Park. fordi vi ville ha en utsikt over hele Middelhavet. Det har vi nå på Coste De Marrbella. Blir her en mnd. til. Utrolig utsikt. Nå blir det ned til blekksprut og senere biff. Har spist mye fisk i det siste.
Changes
29.03.2017 15:43
#26190

Endre
Kan du se helt til Israel?
andy30
29.03.2017 15:45
#2598

Endre
7 Villas with foboluos sea and mouteins views.
andy30
29.03.2017 15:52
#2599

Endre
Israel . Libanon og Jordan.
Er du helt på villspor igjen.
C?
tas1
29.03.2017 16:09
#13231

Endre
Ser du Jordan må du også se Israel (først), så dette var et betimelig spørsmål.
Changes
29.03.2017 16:38
#26191

Endre
Changes
29.03.2017 17:38
#26192

Endre
Matzy på nachspiel:

oge
29.03.2017 17:39
#17533

Endre
Jeg skal steke meg en minuttbiff med aspargesbønner til men ville heller hatt litt av den T-Bonen! Dronningen spiser snitter på styremøte så det blir bare Prinsessen og jeg.
MKane
29.03.2017 18:46
#12454

Endre
Fan så mye skruing, boring og sagning på biler båter og bygninger, nu er jeg møkka lei og ansetter en vaktmester.
MKane
29.03.2017 18:47
#12455

Endre
Ringer NAV i morgen, de har vel sikkert en pøbel på tiltakspenger de kan sende.
MKane
29.03.2017 20:38
#12456

Endre
Kaviaren er ferdig nu, den ble nydelig.
Dette blir godt pålegg utover våren.
mats2005
29.03.2017 20:50
#13015

Endre
Jeg var litt fysen ok!
MKane
29.03.2017 23:05
#12457

Endre
Det går åt skogen for oss som trenger folk i arbeid

I tillegg har dem lagt ned det lokale asylmottaket.

Hva fan skal en menig mann gjøre nu? Stemme AP, virker neppe.
oge
29.03.2017 23:18
#17534

Endre
Nei, AP er ikke valget for meg, mye mindre SP og de venstere for AP kan skamme seg. Det er egeoiske partier i skalkeskjul av fanesaker. Erna 4 år til med den koalisasjonen hun finner.

Minuttbiff. Jøjje meg. Det tok 7 minutter, usunt, men uten salt kjente jeg. Jeg er mett. Dronningen er hjemme igjen, og fyrer ned stresset hun har med nadatv.

Tørrfesk østland passer ikke godt. JEg skulle legge ned de siste to tørrfiskene fra Lofoten i dag ett Dronningens ønske om baccalao.

Hælvete. Det var kommet fukt som det gjerne gjør i Oslo når naboen ikke vil hja dette i garsjen. Prinsessen fikkk det som ikke var infisert og lukt vondt.

Jeg ønsker ne ny ladning med en (noe sprit jeg ikke husker navnet på) i retur.

Noen som har fått med seg at det er 88nde dagen i året og pianoes dag? Hvert år.
MKane
29.03.2017 23:29
#12458

Endre
Husk dette: skal kaviaren bli god må rogna være under 24 timer før den skrapes.
Etter dett er det bare å glemme å få god kaviar.
oge
29.03.2017 23:51
#17535

Endre
Og jeg skulle utrolig gjerne fått smake det! Det er bare litt vanskelig. Det måtte bli på Gardemoen i ankomsthallen. Det hyadde kommet på VGTV. Marshall serverer oge kjappere en Lucky Luck i det å fortære året rogn så fersk det går an.

Meny hadde vært der og kjøpt et par hundre kilo tipper jeg.
oge
30.03.2017 17:05
#17537

Endre
Det var dansing i steden for min vanlig treningstime i dag. Jeg tok en liten økt hjemme. Og jeg har også gjort alt klart til Dronningen favorittmiddag. Røkt kolje (hyse). Denne serveres med mandel og gulrøtter samt en fin Pippos fiskesaus. Det serveres MAridalsvann til. Det er jo snart helg.
oge
01.04.2017 17:49
#17550

Endre
Jeg lurer på om jeg har satt ambisjoene mine på prøve. Divien, jeg trenger hjelp!
And:
Jegt har partert og kokt karaft pøå akrog og vinger. Kokt ned til en 3 del. Tenker jeg lager saus hvor jeg har en gammel portvinrest vi ikke drikker og reduserer den der på koking før jeg går videre. Jeg bruker matfløte. Nei, ikke lettprodukter. Og det blir sitron balansert med asukker. Vel, sausen har jeg kontroll på. Tror jeg.

Anden fra Holte var diger, men det var jo nesten ikke kjøtt. Det blir et bryst på hver. Rutet og krydret og lagt under p,ast i kjleskapet i dag.

Her er spørsmålet jeg trenger svar på fra gourmetene som følger den ekselente tråden for oss som elsker mat så høyt at det er gøy å bli feit!

Hvordan i helvet ateke denne så jeg får krispi skinn og alt andefett ut. Det er jo som kjent utrolig fint til annen mat.

I dag blir dessert. Bringebær fra Kongo eller et eller annet sted det er varmt. Jeg har smakt etter vasking og nesten som det jeg kan plukke i sommer hjemme.







Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS