"
Du er her: Forside > After hours > Kva åt du no og annen koseprat #28
Kva åt du no og annen koseprat #28
renud
01.05.2017 11:47
#15485

Endre
Morgan.
Det er nok pga naturens iboende evne til å tilpasse seg miljøet.

Simlene beholder dermed horene lenger, slik at du skal ha noe å holde deg fast i når du har deg med dem.
tas1
01.05.2017 13:28
#13365

Endre
Kvifor er sedelighetslovbrot så vanskeleg å løyse på Hinnøya?





Fordi alle har same DNA treff, og det finnast ikkje tannlegejournalar.
MKane
01.05.2017 20:04
#12590

Endre
Simlene er drektig nu, de har hornene for å forsvare maten sin mot bukkene.
Nu vet du det din perverse fan.
MKane
01.05.2017 20:07
#12591

Endre
I dag ble det fersk panert torsk, godt smør og gulløye til.

I morgen hekter vi båten på bilen og drar til Steigen, blir vel der en 12-14 dager.
Så får dere oppføre dere mens jeg er borte.
renud
01.05.2017 20:13
#15487

Endre
Helt umulig å få noen til å oppføre seg her.

oge telller ikke, han er født oppført.
yemaya 2
01.05.2017 22:22
#8248

Endre
Jeg lurer på, og her må vel marsjall Kane ha førstehåndskunnskap: Hvordan smaker helt fersk simlemelk?
yemaya 2
01.05.2017 22:25
#8249

Endre
Er den alene et afrodisiakum, eller må der tages noen stykker horn med?
oge
01.05.2017 22:42
#17603

Endre
JEg skrev nyss et dybt innlegg og hadd msuikk til, men så kollapset AH. Det ble visst for mye for stedet.

JEg startet slik "Har jeg husket å si jeg er glad i dere cybervenner her på AH?"
Det er bare å sende en GID til oge her og jeg blir glad. I dag 1. mai har jeg faktisk gjort mange glade, men hadde nesten lyst til å gi AUF lederen som hold appell på Lille Eidsvoll en lekse. 20 år og hun skal bli politiker. Greit, men jobberfaring skal hun ikke ha! Rett inn i et departement og bestemme. Det er bare ikke slik det bør fungere.

klikk remove adds.
MKane
01.05.2017 22:52
#12592

Endre
Tungt brennevin bør du holde deg unna oge.
yemaya 2
01.05.2017 23:09
#8251

Endre
Tungt brennevin?? Det må være noe som tynger.
MKane
01.05.2017 23:29
#12593

Endre
Ja, tungtvann er tungere.
MKane
02.05.2017 00:37
#12594

Endre
Tror du ikke frøkna ble klar for blodbamse i bubblene, vi lever et godt liv.
renud
02.05.2017 00:44
#15490

Endre
oge
Nå skal du få et lite tips, helt gratis.

Hvis man logges ut, enten fordi man har skrevet et så aldeles for langt innlegg, som nok kan skje deg en gang i blant, eller, fordi man rett og slett sovner over tastaturet, noe som kan skje alle de andre bidragsyterne her inne, bortsett fra meg da, så ikke fortvil.

Gjør følgende:
Trykk på back-tasten et par-tre ganger etter hverandre, men ikke fortere enn at du ser hver side hvor du var like før, så plutselig åpenbarer innlegget ditt, som du trodde var tapt, seg i all sin prakt.

Trykk da på "Send" fortere enn svint. Da er du back in business.
GID.
Changes
02.05.2017 10:11
#26443

Endre
Back-tasten?

Du er så jævla gay, Durex.
Fy Faen!
renud
02.05.2017 11:10
#15493

Endre
Du må også kjenne litt på dine feminine sider, Fraülein Changes.
Det vil gjøre deg godt 😘
Changes
03.05.2017 09:21
#26446

Endre
Eg er so glad for det milde veret. Kuldegrader er for skapningar med pels og fjør og dei heldige med eit ekstra feittlag rundt buken og baken.

Det er berre det som manglar i Noreg no. Me har fisken og olja, vinden og fjella. No får me varmegrader heile året på kjøpet. Me lever i verda sitt raraste land, og snart kan me bada heile året, leggja på sum jolaftan medan lutafisken kokar og borna rotar fram dei siste jolegåvene.

Hogga sparkar, ski og kjelkar opp til ved og brenna dei på åkeren i lag med gamle bildekk og dieselkanner. Røykjen ringar seg som svarte spørsmålsteikn på himmelen og gjev von om vår og varme.
På Voss melder dei om mange heite grader i adventstida. Det har eg venta på lenge. No kan ein stakkar gå heim på sokkaleisten frå jolabordet utan å merka noko før den skolause dagen derpå. Det bles medvind frå alle kantar, bjørka knuppar seg og haren vert ikkje kvit før han må verta brun att.

Best er at breane forsvinn. Fram til no har den evige snjoen lege der som eit kaldt marsipanlok over dei vakre fjella. No opnar det seg turløyper utan sprikka og sprunga, fjellfolket får attende naturen. Finsefantastane kan endeleg feira syttande mai på trygg grunn!

Alle rådmennene gler seg over at dei slepp å brøyta vegane. Etter å ha vorte hundsa og hudfletta i alle år, fortener dei det. I dag er det berre galningar utan tiltak som søkjer seg til slikt arbeid.

Snart vert skeisesporten borte. Det er greit. Eg vil leva og døy med minna om dei store heltane, om to indre og vekk med han, om adelskalendar og rundetider, om Bettong på Vangsisen og Per Ivar Moe på Bislet. La det smelta bort alt saman; fellestart og hollandsk tredobbelt, norsk sisteplass og familien Bøkko, alltid sure som seine novemberkveldar. Ingen vil sjå dei. Dei einaste som klappar er skeisene.

La sola og varmegradene koma. Det blømer i liene før vårjamdøger.
Eg kan godt la skia stå i skykkja heile vinteren, klare med klister på om det kjem ein våt dett i mai.
Changes
04.05.2017 02:18
#26450

Endre
Hei! Når dere lager ramsløksalt/ urtesalt, tørker dere den i ovnen da eller tørker dere det på benken?Jeg skal lage saltet i en matmølle og blitser bare ramsløk og Maldon salt sammen. Har hørt at det helst ikke skal overskride 40 grader. Har ikke dehydrator.
Changes
04.05.2017 04:50
#26451

Endre
Er det innafor å ha pizza på ananasen?
Kjør debatt?
Changes
04.05.2017 04:51
#26452

Endre


Endret 04.05.2017 04:51 av Changes
Stockamateur
04.05.2017 13:58
#11893

Endre
chang

Jeg tror du er oftere oppe om natta for å pisse enn meg, bedømt fra dine nattlige innlegg.

Men så er nå jeg bare ungdommen i forhold til deg, med en (nesten) velfungerende prostata. Hvor er phoraproctologen b.t.w.?
Beins
04.05.2017 14:42
#10381

Endre
Me må halde ting i hevd -slikt som ski og skeiser.

Me kan ikkje berre hive alt inn på førminnesamlinga.
Rett nok var det tider da Kuppern skreid i Squaw Valley, og Roald Aas gjekk jamnt med Grisjin på 1500 m og delte gullet. Og her heime heldt Finn Hodt på med å gå 500 meteren til han var 44 år gamal. Og Alv Gjestvang tok bronse på 500 i OL berre 18 år gammal. Og sølv 8 år seinare. Torstein Seiersteen slog aldri til i OL, men Brandbu-ekspressen var han alltid, uansett.

I skiløypo gjekk Sverre Stensheim mange mil - helst 5 mil sko det vera. Han og Reidar Hjermstad såg ut som finske øydemarkskrigarar, medan Johs Harviken var elegant som få og kanskje litt femi der han sprada seg gjennom løypa uten å bruke nokon unødige krefter. Og Harald Grønningen, stundom kunne eg forstå litt av det han sa i intervjua etter målgang.

Det var i gamle dager som berre eksisterer i hovudet og i gamle aviser.
Men me kryssar fingrane for Bøkko, Lorentzen,Pedersen - og Røthe, Tønseth, Sundby og alle dei andre.
Changes
04.05.2017 16:19
#26456

Endre
Jeg skal lage middag idag, og vi har torskefileter som jeg skal tilberede.🎊 Da var spørsmålet mitt om hvordan jeg tilbereder fisken, stekes i ovn eller panne? Og hva er noe godt og enkelt tilbehør?🐟
Er 14 år, så ikke foooor avansert, men jeg liker nytt, spennende og en liten utfordring😅
oge
04.05.2017 22:25
#17605

Endre
Panering, cHANG, og godt smør.
oge
04.05.2017 22:29
#17606

Endre
Takk for tips, renud!

Hjemme alene et par dager og det ble en Smedstuen elgkarbonader fordelt på to dager. Godt, men trist å spise alene. Vel, Pnsessen satt der og ventet på eventuelle rester som hun fikk. JEg tok en cHANGutgave av de, men gav blaffen i all pynting. Mat er mat når man spiser alene. Men sylteagurk må det være!
Changes
05.05.2017 08:46
#26461

Endre


Endret 06.05.2017 11:12 av StockTalk



Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS