"
Du er her: Forside > SportsTalk > Liverpool FC
Liverpool FC
Beins
22.10.2016 18:55
#8966

Endre
Liverpool opp i ledelsen 1-0 mot WBA etter kjempe-angrep. Fra avisene:

Det er fantastisk fotball! Milner slår frem retning Coutinho som bare slipper ballen mellom beinene. Kula ender opp hos Emre Can som setter fart mot en ryggende Bromwich-firer. I perfekt øyeblikk slipper han ut mot venstre der Firmino har gjort et godt løp. Han slår et milimeterpresist innlegg over hodet på Nyom. Der venter Mané som sikkert setter ballen i nettet.
longterm
23.10.2016 00:51
#10928

Endre
Forferdelig forsvarsspill fra Nyom, rene bedriftsserien.

Tas1, er du helt uvitende om FFP?
tas1
23.10.2016 08:15
#12828

Endre
Nei longterm, men FFP er full av smutthull.
Eierne av klubbene kan spytte inn egne midker, og dermed så fungerer ikke FFP for stort andre enn de "små" klubbene uten rike russere/arabere/asiater.

Slik fungerer Financial Fair Play

Denne artikkelen er to år gammel, men like aktuell i dag - UEFA må ilegge storklubbene knallharde straffer for å få stopp på den eventyrlige pengegaloppen.
Beins
23.10.2016 14:04
#8968

Endre
Tallene taler for seg. Megainnkjøpene fortsetter hos de store pengeklubbene, selv om Platini & Co innførte FFP-regler.

Spillere skal avskrives over kontraktstida og verditapet inngå i FFP-regnskapet, det skulle teoretisk øke sjansen for mer edruelig opptreden, men det funker ikke slik i praksis.

Liverpool dominerte mot WBA og vant heilt velfortjent.
Så få me sjå på Man C mot Southampton og Chelsea -Man U korleis da utvikla seg i toppen.
Beins
23.10.2016 16:33
#8969

Endre
Southampton fikk med seg ett poeng på Etihad stadion, men Man C er likevel i ledelse på målforskjell. Tre lag på 20 poeng så langt. Veldig jevnt i årets serie - Man C faller noe av som de gjorde for 2 år siden etter flott start.

Man U ligger litt utsatt til foran kampen mot Chelsea om litt. En nøkkelkamp dette her.
Beins
23.10.2016 18:36
#8970

Endre
Liverpool på 3.plass á poeng med ledende Man C. Det er meget bra ut fra forutsetningene. Klopp er absolutt dyktig. Nå ser Chelsea ut til å ta 3 poeng mot Man U, og det blir en luke fra toppen ned til sistnevnte på 14 poeng.

Det skiller kun ett poeng mellom 5 lag i teten. En spennende serie dette! Greit å følge litt mer med PL når de norske er så veldig dårlige. Så Liverpool - WBA direkte på nettstreaming på dataen på en obskur nettside, hadde antivirusen på high alert.

Liverpool mot Tottenham neste helg - storoppgjør.

Endret 23.10.2016 18:38 av Beins
longterm
23.10.2016 21:20
#10929

Endre
Eeeeeehhh, Tottenham møter faktisk Leicester.....

Tror vi legger denne pengedebatten død nå folkens. Dere har uansett intet å hente på å fortsette å skylde Liverpools mangel på trofeer de siste 10 årene på penger, pengene finnes i rikt monn. Det er intet økonomisk problem for Liverpool å hente en Pogba, at man ikke vil er en annen sak. Prioritering kaller vi det.

Nå er det på høy tid å vinne noe igjen, Liverpools meritter siste 10 år er en skandale, hverken mer eller mindre. Nå har dere jo startet bra, så får vi se.
delta
23.10.2016 22:31
#22168

Endre
Liverpool møter Tottenham hjemme i ligacupen på tirsdag. Tottenham har tidligere signalisert at de ikke vil bruke sin topp-11'er der, klokt nok med det stramme kampprogrammet de har. Liverpool ventes også å gi sjansen til flere som ikke er inne i den absolutte første 11'er.
Beins
23.10.2016 23:23
#8972

Endre
Storoppgjør på papiret på tirsdag ja, så få vi se hva det blir praksis.
Men Liverpool har til nå vist at de tar ligacup'en på alvor og satser vel på finne denne 8-delsfinalen mot Spurs. Jeg så at det spekuleres i om Origi, Sturridge og Ings kan få starte framme, det er uansett et meget sterkt trekløver.

Ad Longterm, legge pengedebatten død med hans konklusjon som siste ord :-)

Vel, alle vet hva penger betyr i dagens fotball. Man U og Man C 'plikter' å spille topp fotball med sine ressurser. Så får de uten samme grunnlag være kreative og entusiastiske.
Beins
24.10.2016 16:46
#8975

Endre
Liverpool har et noenlunde snilt program i PL framover med Crystal Palace som neste motstander. Spennende blir det 31.12 med Man C og 15.01 med Man U. Men ei stund til. Dog viser deres eneste tap til nå - mot Burnley - at man ikke kan ta for lett på noen motstandere på dette nivået.

For øvrig lurte jeg ei stund på om Obama hadde begynt i Liverpool, her med 3. drakten som de viste fram mot Milan.Endret 24.10.2016 16:47 av Beins
Beins
25.10.2016 22:59
#8987

Endre
Liverpools reserver vant 'storoppgjøret' mot ditto hos Tottenham 2-1 etter 2 scoringer av Sturridge. Jansen reduserte på straffe.

Raskt vurdert fant jeg 1 spiller på Tottenham som spilte fra start i forrige PL-kamp, og ingen spillere hos Liverpool. Så EPL har begrenset prestisje får man si.

Endret 25.10.2016 23:01 av Beins
longterm
26.10.2016 11:36
#10930

Endre
Begrenset prestisje for topplagene, som alltid stiller med reserver. Inntil de eventuelt når semifinalen, da er det 100% og vel så det.

Men, dette er litt avhengig av ståsted. For klubber som Liverpool - og f eks Chelsea - som ikke deltar i Europa, så er nok denne cupen prioritert høyere enn hos f eks Tottenham som er med i CL. Det så man da også på lagoppstillingen i går. Tottenham stilte med 8 spillere jeg aldri har hørt om engang, og kun Dier og Janssen med PL-erfaring, mens Liverpool stilte med spillere som Mignolet, Klavan, Moreno, Lucas, Origi og Sturridge, som alle har spilt en god del i PL i år. I tillegg satte men inn Can og Clyne, som spiller hver helg.

Veldig spennende hva vi egentlig vil få se på Old Trafford i kveld. Mourinho har gått ut og sagt at han prioriterer denne cupen sist, etter liga, FA og EL. For City er det sikkert også slik. Men, Mourinho har på den annen side ikke særlig lyst på enda et tap for erkerivalen, på hjemmebane, mens Guardiola helst ikke vil ha sin 6 kamp på rad uten seier. Så her står det mye mer enn ligacupen isolert på spill, kan bli en morsom batalje å følge.

Beins
26.10.2016 13:10
#8989

Endre
Liverpool har en en noe større bredde i stallen også.

Så vidt jeg kunne se var det 3 spillere på Tottenham uten start eller innhopp i PL-kamper denne sesongen som spilte mot Liverpool.

Mourinho er nok en i en utsatt posisjon akkurat nå. Men kampprogrammet er enormt krevende. Vi får se hva det blir.
Beins
26.10.2016 15:15
#8993

Endre
Reservelagsfotball med appell. Norsk fotball ligger nede med brukne bein, og folket søker seg til England.

(Aftenposten): Eurosport Norge kan juble over ny seerekord. I snitt var det 140.000 som fulgte tirsdagens ligacupkamp mellom Liverpool og Tottenham.

Problemet var bare at seerne gikk glipp av nesten halve kampen. Satellittproblemer gjorde at storkampen gikk i svart i rundt 25 minutter. Da kokte det på sosiale medier.

Endret 26.10.2016 15:23 av Beins
Beins
26.10.2016 18:21
#8994

Endre
Den franske landslagspilleren Mamadou Sakho med 28 kamper for Frankrikes A-lag, er falt i unåde hos Klopp og vil trolig bli solgt. Selv om Sakho nå er restituert etter skade, får han ikke spille på reservelaget. Klopp er forbannet etter at Sakho klaget over egen spilletid på sosiale medier.

(Nettavisen): Franske L'Equipe melder at midtstopperen Mamadou Sakho trolig blir solgt fra Liverpool i vinter. Ifølge avisen er ikke lenger den franske profilen en del av planene til klubbens manager, Jürgen Klopp.

Sakho har vært involvert i mye rot den siste tiden og mot slutten av forrige sesong ble han suspendert, mens han ble etterforsket for en positiv dopingprøve, men Sakho ble senere frikjent for dette.

Problemene fortsatte i sommer, da stopperen ble sendt hjem fra en treningsleir i USA, på grunn av upassende oppførsel.
delta
26.10.2016 18:29
#22172

Endre
Sakho spiller regelmessig midtstopper på Liverpool U23 samme med Tiago Ilori.
tas1
26.10.2016 19:57
#12832

Endre
Limer inn dette glitrende innlegget fra Liverpool.no

Det er rett og slett imponerende. Han kjøpte INGEN navn...
Hvem var Matip?
99% av oss hadde ikke peiling... Hva skulle denne karen koste oss da?? Kunne han ukjente fyren der hamle opp med stjernene i de andre klubbene??
I tillegg var han Gratis??? Fleiper de med oss eller??? Er det 1 april??
Folk var skuffet... Vi ville ha navn, stjerner... Noe å skryte av på pub'en til andre klubbens supportere? Vi kjøpte gjerne Götze, Neymar, Grizmann, Ter Stegen med flere, men fikk Karius, grusic, Matip og Ragnar???
Samtalen her inne var at eierne melket klubben. Vi hadde ikke penger til å handle slike navn... Vi kunne håpe, hvis alle andre lag trynet en del, at vi KANSKJE kunne havne på 5-6 plass.

Jeg må innrømme at jeg håpet han viste noe vi ikke visste, men var virkelig Klopp såååå iskald og dyktig, at han gikk etter spillere han selv hadde sagt litt om på pressekonferansen? Han sa rett ut at han Ikke ville kjøpe navn, men spillere som var sultne til å bli nye store stjerner... Lett å si, men å faktisk gjøre det?

Jeg er 100% sikker på at han har fått mye penger å handle for​. Det skortet ikke på pengene...
Det villeste som så skjedde, var at eierne fikk MER penger på bok etter overgangvinduet enn de hadde før?!!??!!

Jeg tipper at det var flere enn manU supporterne som tenkte at nå er Liverpool ferdige...

Mindre pengeverdier i spillere, leide inn en kar som stopper i vinter, fullstendig uten navn pga for mye skader i stallen, signerte Klavan og Matip på fri transfer, og på toppen av dette hentet flere billige og ukjente spillere til klubben, fullstendig uten stjernenavn..!
Mané var liksom den ene bittelille "stjerna" vi signerte, men det kunne jo overhodet ikke være nok forsterkning?? Mané det var jo ikke akkurat noen forsterkning..? Eller??? Mané???!!

Wijnaldum?? Jippi!! Skulle dette liksom matche kjøpene til city, manU og de andre???

Arsenal stakk av med Granit Xhaka. Zlatan dro til ManU, Pogba ble rekordsignering og listen er laaaang av spillere som var navn og stjerner til andre kl über, men INGEN valgte Liverpool... Ingen ville... trodde vi....

Mange forklarte det med manglende Champions League spill og at vi kunne se langt etter gode spillere å signere...

Selv på LfcTV var stemningen så som så...

Hva skjer? Eller hva var i ferd med å skje egentlig?
Liverpool F.C klarte jo å signere selveste Klopp???
Penger til å kjøpe for var han lovet... Skuffede fans klaget overalt, tapte tilogmed 2 finaler på rad og endte på 8.plass i serien.

Men Klopp selv liker ikke å sløse med pengene har han sagt. (Hørtes ut som Nils Arne Eggen).
En ting er å si dette, rett ut på pressekonferanser og til klubben internt. Men å gjøre det, samtidig å få satt sammen et bedre lag på nærmest billigsalg??

ALLE de andre storklubbene rundt oss boler seg så det holder..?

Det er rett og slett imponerende hva Klopp har gjort, uansett hvilken klubb man holder med...
I likhet som Dortmund plutselig fikk supportere verden over, vil nok Klopp sørge for at Liverpool vil få nye supportere for hver eneste kamp som går...!

Han har rett og slett stoppet kjeften på alle tvilere og fått de troende!
Nå leder vi serien, og det er sjanse for at vi gjør det ved sesongslutt også.

Joda, det er fortsatt ett og annet sutrehode her inne på forumet.
Men det er faktisk langt færre enn før og snart blir det vel musestille i fjøset der i gården også...

Jeg håper vi kan stole på Klopp og eierne i klubben. At vi kan fortsette å tro, at vi fortsatt kan få nye ukjente spillere inn porten på Anfield og Melwood. At vi kan være på toppen av tabellen i mange år fremover...

Så kan alle verdens oligarker, sjeiker og rike kinesere bare kjøpe de dyreste spillerne i verden til sine boleklubber. Jeg er ganske sikker på at Liverpool for alltid vil være den klubben folk ønsker å tilhøre, fotballens lille askeladd. Klubben som gjør det på ærlig vis, hardt arbeid og en karismatisk manager
tas1
26.10.2016 19:58
#12833

Endre
Så kan alle verdens oligarker, sjeiker og rike kinesere bare kjøpe de dyreste spillerne i verden til sine boleklubber. Jeg er ganske sikker på at Liverpool for alltid vil være den klubben folk ønsker å tilhøre, fotballens lille askeladd. Klubben som gjør det på ærlig vis, hardt arbeid og en karismatisk manager alle kan forene seg med.

Ikke en eneste person på denne planeten ønsker en sjef som er sur sint og bare arrogant. Ei heller som sjef for din egen fotball klubb. Så ja, vi må binde Klopp fast for livet på Anfield. Da vil vi bli nr1 i verden innen få sesonger, både sportslig og i antall medlemmer​.

En klubb å være stolt av​.

Velkommen alle nye​.

YNWA
Beins
26.10.2016 20:28
#8995

Endre
tas1

Flott innlegg og oppfølging av vår lokale, lille diskusjon.

delta

"This is Anfield" skrev i dag basert på samme kilde som Nettavisen viser til:

The 26-year-old has been banished to the Reds' Under-23s recently, having refused to leave the club on loan despite interest from Stoke City and Besiktas.

Jurgen Klopp advised Sakho to head out for a temporary spell to regain his form and fitness, after four months on the sideline following a suspension for a failed drug test-for which he was later exonerated-and an injury setback.

But with the German already holding reservations over Sakho's attitude, an outburst on social media in September proved the final straw.

That is according to L'Equipe, who claim Sakho "no longer exists in Jurgen Klopp's eyes."

The French publication suggests Sakho will be sold in January, though no potential suitors are named.

The possibility of the former Paris Saint-Germain captain leaving Merseyside at the next possible opportunity is clear, given he is no longer even training with the first team.

Sakho has made four appearances for the U23s, with Klopp refusing to comment on his standing ahead of Tuesday night's 2-1 win over Tottenham Hotspur in the League Cup round of 16.


Dersom disse journalistene har gode følehorn, ligger det vel an til snarlig salg.

Endret 26.10.2016 20:29 av Beins
longterm
26.10.2016 20:51
#10931

Endre
Knegg knegg, takk for en god latter folkens! Slik høres det ut i kirken også, og i en drøss av andre menigheter der ingen kritiske røster finnes. Gud er stor, halleluja!

Lurer på om dere selv tror på dette våset. Jeg tviler, for så dumme er dere vel neppe at dere faktisk tror at Liverpool klarer seg like bra med knapper og glansbilder der andre bruker milliarder? Fordi man tilfeldigvis fikk kjøpt Klopp.

Tas1 virker jo å være fullstendig dopet der han laller i vei om at de fleste nok er skap-supportere av Liverpool, etterfulgt av en masse fylleprat om hardt arbeid. Ja til og med "askeladd" du! Det er første gang jeg hører om en "askeladd" som for 5 år siden brukte 400 mill på en middelmådighet som Andy Carroll.

He he he, morsomt folkens, komiprisen venter!:))))
Kjell T. Ringen
26.10.2016 21:19
#13170

Endre
Jeg tror tas1 blandet Liverpool med Leicester i sin kommentar. Sånt kan skje.
Beins
26.10.2016 21:41
#8996

Endre
Vel vel - vi får vel være storsinnet og la provokasjonene til longterm ligge :)

Når det går dårlig på hjemmebane - er det kanskje litt selvhjelp å hetse konkurrenten - de røde askeladdene som slåss mot pengemaktens disipler.

Ikke rart man må gå 6 år tilbake i tid for å finne noe særlig å kritisere Liverpool for. Men man bør jo presisere at nettotapet på Carrol var 20 Mill pund og ikke innkjøpsprisen.

Zaha og Bebe var ikke akkurat stjernekjøp for Man U - og nå har de svindyre Pogba.

Mange stjernespillere på banen i oppgjøret mellom Man U og Man C i kveld. Tydelig at Mourinho har oppgradert Ligacupens betydning - når det går dårlig i PL.

Endret 26.10.2016 21:41 av Beins
longterm
26.10.2016 22:06
#10932

Endre
6 år tilbake for å finne noe særlig å kritisere Liverpool for??

Kødder du? Hva med 26 år uten å vinne ligaen en eneste gang? Og du regner Liverpool for en storklubb....til og med Blackburn og Leicester har vunnet siden Liverpool vant sist.....
Kjell T. Ringen
26.10.2016 22:13
#13173

Endre
Beins

artig at du ikke synes Carrol var noe å kritisere Liverpool for siden man bare tapte 20 mill pund på han.

Og så går du videre og trekker fram Zaha som en miss! Et lite tips er at han kostet ikke mer enn halvparten av det Liverpool tapte på Carrol.... Ja, han slo ikke til - men United sprengte heller ikke banken.
Beins
26.10.2016 22:35
#8997

Endre
KTR

Jeg har vel ikke sagt noe sted at kjøpet av Carrol ikke var kritikkverdig, men det ligger en del år tilbake i tid.

Med tanke på Zaha sier naboen min at han kostet 15 mill pund og de fikk 3 mill ved salg, med mulighet for 3 mill til etter x antall kamper men med fratrekk av prosenter til Man U ved videresalg. Anslått tap ca 10 mill pund.

Liverpool har og spektakulære salg mer enn noen andre å støtte seg til. de vrenger ikke lommene sine - og heller ikke sponsorenes. De tjente ca 30 mill på Torres før de tapte på Carrol.

longterm

Liverpool er en bauta i Premier League med 54 års sammenhengende fartstid i den øverste divisjonen der de har 8.plass som dårligste ! Det alene taler for seg - i tillegg til Champions League triumf - så her må man bare skygge unna med Leicester og Blackburn.

Endret 26.10.2016 22:40 av BeinsStocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS