"
Du er her: Forside > SportsTalk > Liverpool FC
Liverpool FC
Beins
07.11.2016 13:08
#9100

Endre
Liverpools A-landslagspillere i november - 13 i tallet:

Danny Ward (Wales), Simon Mignolet og Divock Origi (Belgia) Ragnar Klavan (Estland), Nathaniel Clyne, Jordan Henderson, Adam Lallana og Daniel Sturridge (England) Georginio Wijnaldum (Nederland), Lazar Markovic (Serbia), Sadio Mane (Senegal), Philippe Coutinho og Roberto Firmino (Brasil.

Ward og Markovic er for tiden utlånt til andre klubber.

Marco Grujic: Serbia (U-21)

Ikke i landslagstropp: Loris Karius, Mamadou Sakho, Dejan Lovren, Joel Matip, Lucas Leiva, Tiago Ilori, Joe Gomez, Alberto Moreno, Kevin Stewart, Emre Can, Cameron Brannagan, Sheyi Ojo, Danny Ings (skadet)

Endret 07.11.2016 13:10 av Beins
longterm
07.11.2016 14:57
#10944

Endre
Alt for ensporet folkens, dere kan ikke vurdere kandidater til ligagullet utfra den til enhver tid siste ligarunden. Chelsea og Liverpool er kandidater men City må selvsagt med, samme med Arsenal. At City ikke gruset Boro må tilskrives uheldige omstendigheter, de burde vunnet 5-0, slik som United burde vunnet mot Burnley forrige runde. Men noen ganger vil det seg bare ikke. Hvilket som helst av de fire kan vinne ligaen, og vi kan heller ikke avskrive Spurs.

United har jeg liten tro på, litt symptomatisk at de vant når Mourinho setter seg på tribunen. Men stemningen i den troppen må jo være helt elendig etter at Mourinho i dag går ut og latterliggjør både Shaw og Smalling for at de sykemeldte seg til kampen i går, han kaller de ro rett ut for pyser og mer enn antyder at de har faket skadet. Helt utrolig, tror aldri jeg har sett noe slikt før.
Beins
07.11.2016 15:26
#9103

Endre
Kandidater er godt mulig å plukke, men å trekke konklusjoner om de to første plassene er for tidlig - som delta skrev ren tipping per dato. Vi har vel og begge antydet topp 4 for Liverpool - at det er et helt realistisk mål står jeg på.

Så forresten at Skysports fotballekspert Matt Le Tissier var ute med tips for en uke siden med Man C som vinner foran Liverpool og Chelsea. Han er vel og ganske influert av sesongen så langt.

Beins
08.11.2016 20:23
#9113

Endre
Verdensklasse - er en betegnelse jeg først erfarte fra tysk fotball, så har de også store triumfer i internasjonal fotball, tyskerne.

Nå bruker LFC-kaptein Jordan Henderson betegnelsen om sine tre front-runners i angrepsrekka. Og i bakhånd har de Daniel Sturridge fra den forrige store angrepsrekka i 2014/15.

"Each of Mane, Coutinho and Firmino have now scored six goals for the Reds in all competitions this season, in an exceptional start to their first full campaign under Jurgen Klopp.

But while their cutting edge is helping to win games for Liverpool, Henderson has also praised their relentless energy, with Klopp's attacking system requiring dedication to pressing the opposition from the front.

"They are world-class players," he enthused after the thrashing of Watford.

"Their understanding of the game, not only going forward, but also the work rate they all give for the team in terms of pressing and winning the ball back high up the pitch.

"They all help the team defensively. The three of them are fantastic at that and going forward they are unstoppable when they are on it.

"I see them every day and, for me, they are world-class players. It's a pleasure to be playing with them.

"It's our job to ensure we offer protection for them when they are going forward and expressing themselves.

"As a team I feel as though we have a lot of quality and in the final third they've been brilliant over the past few weeks.

"It was very good from them against Watford but then I thought we were very good throughout the whole team."

longterm
08.11.2016 22:54
#10945

Endre
Beins, du må være en av de ytterst få personer som ser ut til nærmest å ha fått utløsning av å høre egen lagkaptein skryte av egne spillere. Som om det er noe spesielt med det. Se en pornofilm i stedet:)))
Beins
08.11.2016 23:44
#9114

Endre
longterm = nettroll

Tydelig at du er en skikkelig drittsekk og det som verre er.

Helt uten humor - bare vulgært oppkast.longterm
09.11.2016 08:18
#10946

Endre
Knegg knegg Beins, det er jo ikke din feil at det skal så lite til for å imponere deg. Liverpool har jo ikke vunnet ligaen på 26 år så jeg skjønner godt at du er i ekstase når noen gidder å skryte litt av dem - selv om det er de selv som gjør det. He he.....vær nå ikke så fisefin av deg, dette er jo bare morsomt
Beins
09.11.2016 15:22
#9118

Endre
For å få ordna forhold uten moderatorer foreslår jeg at longterm skriver sitt på Chelsea-tråden og holder seg borte fra denne tråden her.

Så kan undertegnede holde seg til Liverpool-tråden ang engelsk klubbfotball.

Hvis ikke får jeg slutte å skrive på denne delen av forumet. Drittslenging er uinteressant.
Changes
09.11.2016 19:24
#25300

Endre
Mange som liker sjikane på fora. Men longterm forlot aldri barnehagen. Han prater om utløsning, ekstase og fis. Det blir for tynt. Ikke har han peiling på fotball heller.

Jeg oppfordrer alle til å ignorere longterm.
longterm
10.11.2016 16:24
#10948

Endre
Ja det med utløsning og fisefin er jo rimelig sterke saker, ser den. Tror til og med at en barnehage hadde vært ute med en pekefinger der, dette er jo ikke ord og uttrykk man bør befatte seg med til vanlig. Det hadde nok passert i kirken, dog kun til konfirmasjon, ikke under høymesse.
Beins
10.11.2016 16:45
#9126

Endre
Fotball-pøbel og hooligans blir gjerne loset til bestemte deler av stadion der de kan utgyte sine primalskrik og besvergelser.

longterm kan som en parallell holde seg til chelsea-tråden og dele sine tanker der med de som lyst.

Så slipper vi at denne tråden blir ødelagt. Det er lett å trø til verbalt mot folk - om det er saken - men da blir det verken en hyggelig eller interessant samtale lenger.

Endret 10.11.2016 16:45 av Beins
longterm
10.11.2016 17:07
#10949

Endre
Ja du er kanskje mer vant til å lytte til en sart fuge av Mozart mens du studerer det siste innen nordisk lyrikk Beins? Og avnyter en tørr sherry for å toppe det hele?

Du vet vi som er mye på kamper og tar en tur på puben rett som det er, vi er noe mer ubehøvlede i vår omgang med språket enn den den noget mer finere klasse som du synes å tilhøre. Det er bare slik vi har blitt. Jeg formoder at det å slippe en fjert i ditt nærvær ville utløse en panegyrisk reaksjon med dertil tilhørende besvimelser og behov for luktesaltet, mens det i andre kretser ville utløse noen rynkede neser og kanskje til og med en latter.

Ja vi er alle forskjellige vet du. Men når det er sagt så innrømmer jeg mer enn villig at jeg ikke har noe overdrevent behov for å uttrykke meg på denne kjedelige tråden. Du er jo den eneste som skriver her, så denne tråden har jo utviklet seg til å bli nærmest en dagbok, der du Beins skriver store ord til deg selv om at lagkapteinen har skrytt av sine egne spillere samt hvor fantastisk det er at det skrives litt om Liverpool i pressen.

Jau jau, sikkert interessant for noen, men det virker da ikke som om du trekker så mye folk her Beins. Utenom meg da, som jo bidrar til å sprite opp denne tråden en liten smule. Og nå vil du altså ha meg vekk så du kan diskutere utelukkende med deg selv? Har du ingen omtanke for en såret sjel, dette er jo ikke særlig pent av deg. Mobbing på Trump-nivå kan man nesten kalle det.

Vel vel. Min bestemor var mer øl-typen med freske uttalelser, men hun advarte meg stadig om den finere klasse, som med sin sherry, urte-te, krumkaker og fine manerer ville komme til å ødelegge all moroa - som hun sa.

Og jammen har hun fått rett gitt.....knegg knegg!!

Endret 10.11.2016 17:08 av longterm
Beins
10.11.2016 18:02
#9127

Endre
De kondisjonerede klasser har nok mer sansen for seiling og tennis enn fotball. Musikalsk setter jeg pris på Mozart ja, men og Beatles fra byen ved Mersey-side, samt nobelprisvinnerens tidligere produksjoner.

Jeg trives godt i eget selskap på hytta - og om det er ingen som leser hva jeg skriver her på tråden - er ikke det noe stort politisk problem. Jeg har skrevet i papiraviser, på HO, ST osv og bryr meg i grunnen lite om antall lesere. Men gjorde et ærlig forsøk på å få litt liv i en ganske død tråd.

Mange skriver jo dagbok om ymse ting, og da kan jo jeg jeg lage en Liverpool-dagbok her. Men hyppigheten vil variere. tas 1 og delta er og tidvise bidragsytere.

Chelsea-tråden virker helt nede, så der trenger de en engasjert person.

Underlivsbetraktninger kan være på sin plass når man diskuterer den slags, men har etter mitt syn liten relevans for fotball. Fotballdommerne er og meget strenge i så måte. Helt greit for meg!
tas1
10.11.2016 18:55
#12865

Endre
Det finnes bare en chelsea-supporter her inne, så derfor er den tråden rimelig død. Den døde vel sammen med Mourhino (longterms gud). longtarm kan derfor ikke skrive sjit på ManU tråden, for da spotter han den største vinnerskallen av de alle - og på chelsea-tråden er det ingen som bryr seg. Ta det derfor med et smil Beins, og nyt tilværelsen på hytta;)
Beins
10.11.2016 19:47
#9128

Endre
tas1
Godt humør skader ingen, riktig det :-)
Og Liverpool bidrar godt for tiden.

Chelsea-tråden har bare ett innlegg etter 11.05. Ikke mye dagbok å spore der.
Beins
11.11.2016 11:38
#9134

Endre
Liverpools Coutinho scoret Brasils første mål da de slo Argentina 3-0 hjemme i Belo Horizonte. Neymar noterte seg for de to øvrige.

Brasil leder VM-kvalifiseringen. Argentina sliter.

Endret 11.11.2016 11:39 av Beins
Beins
17.11.2016 13:14
#9205

Endre
Etter langtur og Brasil-kamper for Coutinho og Firmino spekuleres det om ikke Origi og Sturridge kan gjøre deler av matchen borte mot Southampton. Sturridge scoret for England i kvalik'en mot Skottland nylig, da England vant 3-0.

For the Reds, whether they start or not, there's a feeling that one of Divock Origi or Daniel Sturridge will prove key. With the Brazilians travelling a long way on international duty, it's unlikely they'll both play the full 90, and a two-man strikeforce has given Liverpool a lot of joy against Southampton previously. Time to start them both?

Barcelona er trolig interessert i Coutinho som har kompis Neymar i klubben fra før. Klopp vil gjøre mye for å beholde brasislianeren. Kanskje må lønna opp - han har 75000 pund i uka nå. Så vidt jeg kan se ligger Henderson høyest i LFC med 100 000 i uka.
tas1
17.11.2016 13:35
#12889

Endre
Coutinho har 80K, mens Sturridge har 150K (mest). Henderson ligger hakket bak Sturridge.
Beins
17.11.2016 13:43
#9208

Endre
Litt ulike tall hos de forskjellige sidene, men du har helt rett i at Sturridge tjener mest sammen med Milner (120 K iflg flere kilder) foran Henderson.
delta
17.11.2016 15:09
#22185

Endre
Lallana antakelig ute med skade borte mot Southampton lørdag. Spørs om Countiho starter kampen etter to gode kamper for Brasil og sen hjemkomst til Liverpool. Firmino fikk bare noen minutter tilsammen for Brasil i de kampene. Hvis Countiho starter, kan det være Wijnaldum går inn for Lallana på hans plass og er sammen med Can som de to fremste på midtbanen. Lallana har vært meget god denne sesongen så Wijnaldum har noe å strekke seg etter for å fylle tomrommet etter Lallana. Hvis Countinho spares, går vel Sturridge inn fra start på topp med Firmino til venstre og Mane til høyre for seg. Hvis det blir 2 endringer fra topp-11'eren i det siste, kan det være flyten i spillet blir svakere.
tas1
17.11.2016 16:20
#12890

Endre
Beins
19.11.2016 19:42
#9229

Endre
Southampton klarte uavgjort mot Liverpool (0-0) ved å kjøre et defensivt opplegg. Lallana var savnet hos de røde.
Man C tok tre poeng mot CP, og Man U - Arsenal 1-1.

Chelsea har dermed mulighet for tabelltopp i morgen. De 4 fremste har en liten luke ned til Tottenham.

- Normalt taper du en slik kamp, for til slutt så gjør du noe du ikke bør (i frustrasjonen) og gir bort den ene sjansen de trenger for å score. Når du er klar for arbeidsinnsats, fortjener du minst uavgjort. Ikke den beste dagen i mitt liv, men heller ikke den verste, oppsummerte Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Spesiell kamp for flere

Flere av dagens Liverpool-spillere har en fortid hos laget fra sørkysten. Derfor var nok dagens kamp noe spesiell for Nathaniel Clyne, Dejan Lovren og Sadio Mané. Adam Lallana kunne vært enda en tidligere «Soton»-spiller hos gjestene, men han skadet seg på landslagssamling for England onsdag.


Men de nåværende Liverpool-spillerne lot seg tydeligvis ikke påvirke av å besøke sin gamle hjemmebane, og Jürgen Klopps menn dominerte det meste av det som skjedde før pause, selv om Southampton hadde relativt bra kontroll på serielederen i regnværet.

Sadio Mané fikk omgangens beste muligheter. Først da Southampton-keeper Fraser Forster reddet hans avslutning etter 28 minutter, deretter da han ble spilt igjennom alene snaue fem minutter før pause. Senegaleserens avslutning ble imidlertid hindret av midtstopper Virgil van Dijk og lagene gikk til pause på 0-0.


Andre omgang ble av det svært underholdende slaget. Liverpool fortsatte i sin friske stil og kom svært nær ved flere anledninger. Gjestene kunne fått straffe bare tre minutter etter hvilen da Roberto Firmino gikk i bakken i duell med van Dijk. To minutter etterpå kom Philippe Coutinho til en mulighet. Brasilianerens skudd gikk utenfor.


Da et Coutinho-frispark ble slått hardt inn i feltet etter 56 minutter var de svartkledde gjestene også svært nær en scoring. Men Joël Matip kom aldri skikkelig på ballen.

Like etterpå fikk Southampton sin største mulighet så langt. Et innlegg nådde Charlie Austin, og i duell med Nathaniel Clyne headet han like utenfor.

Etter snaut halvspilt omgang burde Firmino så absolutt ha sendt Liverpool i ledelsen. Med ballen så godt som alene med Forster satte han den imidlertid like utenfor.

Nathaniel Clyne fikk også en kjempemulighet til å score. Innbytter Daniel Sturridge kom seg fri på venstre side, og hans innlegg nådde Clyne på motsatt side av feltet. Høyrebacken presterte en bra heading, men nok en gang gikk avslutningen til side for mål.

Bortelagets dominans fortsatte ut kampen, men selv fire tilleggsminutter hjalp ikke Liverpool. Det endte målløst på sørkysten.

Southampton-manager Claude Puel var fornøyd med å ha holdt unna mot storscorende Liverpool.

- Det er vanskelig å spille mot dem, for de jobber veldig bra med ballen. Det er viktig å være disiplinert for å sikre ett poeng. Selvsagt skulle vi gjerne hatt ballen mer, slik at vi kontrollerte større deler av kampen. Men det er vanskelig, så dette var et bra poeng for oss, mente Puel.

Han mente de mange landskampene den siste tiden hadde forstyrret inngangen til kampen.

- Det er vanskelig å få jobbet med denne gruppen. Vi spiller kamper hele tiden og har hatt 15 spillere på landslagsoppdrag. Det er vanskelig å trene skikkelig med alle bortreist, sa vertenes manager.

Endret 19.11.2016 19:47 av Beins
delta
19.11.2016 21:23
#22186

Endre
Med Lallana ute mot Southampton (og i flere kamper framover) mistet Liverpool mye av sin energi, kreativitet og bevegelighet. Can-Wijnaldum som boks-til-boks midtbane blir for daft. Can er variabel i sine prestasjoner. Han bør kanskje til benken de neste kampene med Lallana ute. Countiho bør kanskje trekkes ned i spann med Wijnaldum. Og Sturridge inn som spiss. Hendo bidro ikke med mye framdrift i spillet i dag. Får håpe spillerne har mer energi og flyt i neste kamp, mot Sunderland hjemme.
Beins
19.11.2016 22:42
#9230

Endre
Det var og litt uheldige marginer som hindret 3 poeng denne gangen.

Vi satser på at brasilanerne er uthvilte og enda mer på hugget i kampen mot Sunderland der oddsen for LFC-triumf er kjempehøy. Jeg ser at Sky har 1,14 i utbetaling for hjemmeseier.

Klopp sa i uka at Lallana var 95% restituert - det kan ikke stemme helt.

Endret 19.11.2016 22:41 av Beins
Beins
20.11.2016 20:08
#9235

Endre
Chelsea brukte muligheten borte mot Middlesbrough, og opp i ledelsen med 28 poeng etter 1-0.
Meget tett blant topp 3.Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS