"
Du er her: Forside > SportsTalk > Liverpool FC
Liverpool FC
tas1
04.12.2016 17:28
#12931

Endre
Laget har som sagt hatt en dalende formkurve siden landslags-pausen, men i de tre foregående kampene har de ikke sluppet inn mål. Dermed er det ikke forsvaret jeg vil sette fingeren på i denne perioden (selv om forsvaret også er en del av det kollektivet). T.o.m. Klopp må ha sett at det ikke har gått på skinner, og dermed er det hans ansvar å opptre kynisk når man i en kamp som denne leder med 2 mål to ganger.. Jeg mener derfor at også han har noe å lære her (og med det har det aller største ansvaret). Men når det er sagt, så tror jeg ikke at LFC hadde tapt med Matip på laget i dag, så slik sett kan man si at forsvaret er et problem (ingen god nok erstatter når førstevalgene blant midtstopperne er ute + en vikar på venstre back).
tas1
04.12.2016 17:31
#12932

Endre
Sakho kommer til å bli solgt for ca. 15 mill. pund (det har mao. null betydning).
Beins
04.12.2016 18:47
#9408

Endre
Sakho - anslagsvis 15 mill pund + årslønn 3,9 mill pund.

Det er en del penger. Han kan være meget nyttig i den rette klubben.
Balotelli nærmest skamroser Sakhos potensiale.

Clyne kostet 10 mill pund og Klavan 4,2 mill pund.

Lallana kostet 25 mill pund. Sakho-salg kan bidra godt til en ny, god forsvarsspiller.

Jeg er enig i at det er en kollektiv svikt hos Liverpool, og forsvaret er den lagdel som har mest umiddelbart behov for styrking. Liverpool er for generøse bakover med 18 baklengsmål på 14 kamper.
delta
04.12.2016 23:13
#22195

Endre
Sadio Mane har vært en stor oppgradering på vingen i forhold til Sterling som i perioder var god. Mane er veldig sentral i det offensive spillet til Liverpool, selv når han ikke helt har dagen. Han vil bli sårt savnet mens Afrikamesterskapet pågår 14.jan.-5.feb. neste år. Vil miste 4 ligakamper (Man U, Hull, Swansea, Chelsea), FA-cup 4. runde og semifinalene i ligacupen. Jeg frykter at skarpheten i angrepsspillet vil lide i den perioden. Med mindre Liverpool kjøper en ny ving/angriper i januar som umiddelbart kan gå inn og prestere minst like bra som Mane, får Klopp en stor utfordring i å komponere et angrep/offensiv midtbane mens Mane er borte som er like skarp som det Liverpool har hatt så langt denne sesongen.
Beins
05.12.2016 11:42
#9414

Endre
Vi var inne på problemstillingen om Mane og Africa Cup tidligere i forbindelse med Danny Ings' skade. Men her og nå har Liverpool også presserende problemer - bl.a i forsvaret. Kanskje blir det noe handling i januar. Ang Sakho fikk de tidligere i år et tilbud på 20 mill pund fra Besiktas, men Sakho satte seg på bakbeina. Også West Ham og Stoke har vært frampå, men Sakho vendte tommelen ned.

This is Anfield skriver at Klopp for tida ikke har sterke, defensive reserver å ty til når det røyner på, og at det var en viktig grunn til at han bare skiftet ut Mane med Lallana, selv om den berømmelige låvedøra etter hvert sto på vidt gap. Virker som at han ikke ser på Klavan og Moreno som gode nok.

While understandable not to turn to young trio Trent Alexander-Arnold, Ovie Ejaria or Ben Woodburn in such situation, the lack of trust in defensive alternatives Klavan and Alberto Moreno who sat unused when Liverpool were hanging on spoke volumes.

It was only the second time this season that Klopp has not utilised all three substitutes at his disposal, highlighting the lack of genuine options to change and manage the game here.

By contrast, Eddie Howe changed the game with the introduction of Fraser, as well as the power added by Benif Afobe.

With injuries mounting up and a tough period to negotiate over and after Christmas, Klopp could find himself being more active than initially anticipated in the January window.
Beins
06.12.2016 22:20
#9436

Endre
'This is Anfield' drøfter i en lengre artikkel spiller-stoda for Liverpool, og mener at en solid midtstopper og en god ving står øverst på lagets ønske- og handleliste. Så er spørsmålet hvem som kan kjøpes for en akseptabel sum. TIA nevner tre aktuelle kandidater

Klopp has already stated he may bolster his wide options next month, but more activity is required with a defensive addition and an ideal partner for Matip needed.

Lovren's struggles without the stabilising Cameroonian at Burnley and Bournemouth provide little comfort for future instances without the towering centre-back, which isn't good enough for a starting Reds defender. Where Klopp finds the ideal signing in a window notoriously difficult to find value and quality remains to be seen, but one option is another St Mary's raid for Virgil Van Dijk. The Dutchman seems a near-perfect fit both physically and tactically, and recent tentative reports suggest he has a release clause which could tempt Klopp into exploring a move.

With injuries and absences stacking up and the impact becoming visible, Klopp seems increasingly likely strengthen his forward line, recently assessing, "the more injuries we have, the more you have to think about it." But a new attacker is now essential with Liverpool to be without Coutinho and Mane at the turn of the year, the need to rotate to avoid further injury and the seeming lack of trust in youngsters for the Premier League stage.

Recruiting a pacey winger would be ideal, with Borussia Dortmund's Christian Pulisic seemingly the prime target. Whether the American is attainable is doubtful, with BVB sporting director, Michael Zorc, stating "It's not worth the effort for Liverpool." Klopp could therefore rekindle interest in versatile attacker, Quincy Promes, who, reports suggest, is poised to leave Spartak Moscow in January.
delta
07.12.2016 23:18
#22196

Endre
Spørs om Klopp kommer til å kjøpe særlig i januar. Mulig han håper på Joe Gomez tilbake fra langt skadeavbrekk som en allsidig forsterkning i forsvarstroppen. Han var veldig god da han kom til Liverpool, men ble skadet kort tid etter. Liverpool burde hatt en bauta til ala Matip som midtstopper slik at forsvarsspillet ikke faller i fisk ala som mot Bournemouth når Matip ikke kan spille. Lovren er bra, men synes å være avhengig av å spille sammen med en bauta for å prestere på toppnivå. Van Dijk er god og kunne være bra for Liverpool. Jeg leser fra såkalte gode kilder at de ikke tror Klopp er ute etter han. For øvrig har Southampton nesten fungert som et farmerlag for Liverpool. Klopp har en jobb med å få sving over sommerkjøp som Grujic som jeg synes virket lovende under sesongoppkjøringen. Ellers kan talentfulle egne U23'ere som Ojo, Ejaria, Woodburn og Alexander-Arnold få noen flere sjanser denne sesongen i cupene og noen minutter mot slutten av kamper som innbyttere i PL. Klopp liker å foredle unggutter. Stewart kan jeg ikke se viser takter som kan tyde på at han vil utvikle seg til en toppspiller. Får virkelig håpe Karius kommer seg som keeper. En topp-4 i PL eller tittelen der skulle man tro betinger absolutte topprestasjoner av keeperen resten av sesongen. Origi var ikke spesielt god i førsteforsvarsjobben som spiss mot Bournemouth. Firmino er mer allsidig og bør kanskje starte der mot West Ham med Origi til venstre for han. Firmino ble litt borte i siste kamp. Kanskje bedre å komme nærmere Mane som han er vant å ha til høyre for seg. Mot slutten av Bournemouth kampen virket området med linje fra ytterkant av 16-meter til 16-meter som en autostrada for B'mouth. De bare skar rett gjennom fra egen 16-meter og for å score mot Liverpool. Midtbanens forsvarsinnsats brøt også sammen. Det virket som hele Liverpools forsvarsevne gjennom alle ledd sviktet. Lallana og Matip tilbake fra start ønskes virkelig velkommen da de har vært blant lagets viktigste brikker denne sesongen.

Endret 07.12.2016 23:33 av delta
Beins
08.12.2016 13:00
#9457

Endre
Mulige kjøp og salg er spekulasjoner, men det skaper litt 'blest' og interesse for klubben når ting ikke går helt på skinner. Det diskuteres nok heftig på pub'er og torg i Liverpool. Så får vi snart se hva resultatet blir.
Det er ikke gitt at det er gode kandidater på markedet.

Joe Gomez er ung og lovende - men han har bare 5 kamper på dette nivået fra før. Litt lite rutine for å ta over for Matip i krevende oppdrag. Langtidsskaden hans - jeg vet ikke hvor utsatt det gjør han i nye nærkamper.
Kanskje han skal matches gradvis og forsiktig framover.

Lallana og Matip på plass igjen - det blir bra greier, ja. Og vi håper på en mer stabil Karius.

Beins
09.12.2016 16:47
#9478

Endre
Matip skipper Afrika-mesterskapet og stiller for Liverpool i stedet ifølge This is Anfield.

Sturridges leggskade er trolig noe verre enn først antatt.

Speaking to reporters ahead of Liverpool's home clash with West Ham, Klopp said "you cannot force things like this," casting doubt over Sturridge's availability.

"No real idea, until now he didn't train. It was not 100 percent clear yesterday," he explained.

"[We can do] nothing. Wait. That's my job. He's not happy.

"It's the life of a footballer. You cannot force things like this, ever.

"You have to wait until they're back, then sometimes you have to wait a little longer.

"It's not perfect with our situation with Phil [Coutinho] and Danny [Ings]."

Sturridge joins Coutinho (ankle) and Ings (knee) on the treatment table, and like his fellow attacking duo, looks to be a potentially long-term issue for Klopp.
Beins
11.12.2016 14:26
#9488

Endre
Etter slagsmålet i kampen Man C - Chelsea der Agüero og Fernandinho ble utvist og fikk lange karantenestraffer - skriver Daily Mirror om mulig poengstraff for Chelsea. Det virker jo ganske sprøtt - om vi kan stole på slike oppslag. Men den er nå lansert av avisen.

(Nettavisen):- Både Manchester City og Chelsea er siktet for å ikke sørge for at spillerne deres framsto på en ryddig måte og/eller avsto fra provoserende oppførsel, meldte FA i en pressemelding for få dager siden.

Hardest kan det gå ut over Chelsea, skal vi tro Mirror. Avisen skriver nemlig at det engelske fotballforbundet vurderer poengstraff på London-klubben.
Beins
11.12.2016 17:26
#9489

Endre
Liverpool mot et antatt svakt Hammers som ligger på 17 plass.
Det skulle være grei match fot The reds med Matip og Lallana på plass.
Vi får se om de er på hugget igjen etter et par svake kamper.

Tottenham og Man C tapte begge og gir rom for LFC til å fortsette blant topp 3 med litt større margin nedover. Men det forutsetter 3 poeng.
Beins
11.12.2016 17:37
#9490

Endre
Lallane ga Liverpool ledelsen 1-0 etter 4 min !

Lover godt.
Beins
11.12.2016 18:01
#9491

Endre
WH utligner på frispark. Svakt keeperspill ?

Uansett 1-1 etter en snau halvtime.
Beins
11.12.2016 18:12
#9492

Endre
Fra vondt til verre. WH i ledelsen på Anfield !

delta
11.12.2016 19:07
#22197

Endre
Jevn kamp og 2-2 etter 78 min. Ikke noen mestertakter av Liverpool.
Kjell T. Ringen
11.12.2016 19:08
#13199

Endre
Skal man bli mester må man ha keeper.
Beins
11.12.2016 20:06
#9493

Endre
Ingen mestertakter nei. Da skal man slå WH ganske klart på Anfield.

Og Karius nok en gang i negativt fokus.

LFC er inne i en svakere periode etter glitrende spill tidligere i høst.

De vil nok komme tilbake igjen, og topp 4 er fremdeles realistisk.

Men Chelsea har virkelig funnet formen og siger ifra de øvrige.
blåball
11.12.2016 20:31
#3056

Endre
Liverpool FC spiller svært god fotball , fremoverlent , men bortelaget ga meget god motstand .
Underholdende spill , Liverpool produserer mange gode angrep , posetivt .
delta
11.12.2016 20:39
#22198

Endre
Mignolet er ikke noen stor keeper. Dog har han vært bra når han har spilt denne sesongen. Hvis alle situasjoner i de to siste kampene hadde vært lik slik de var, og hvis Mignolet hadde stått i mål, tror jeg det hadde vært 3p både mot Bournemouth og West Ham. Sånn sett har Karius kostet Liverpool 5 poeng de to siste kampene. West Ham har vært slaktoffer i noen kamper forut for i dag. Bournemouth kom på jorda og tapte mot Burnley i går. Så virkelig svake resultater av Liverpool i de to siste kampene. Og nå venter Middlesbrough i PL onsdag. Jeg synes det lukter poengtap for Liverpool igjen. Uten full innsats i Klopps pressfilosofi, slik det har vært mye av de to siste kampene, ser Liverpool middelmådig ut. Det kan vel ikke være bare fordi Liverpool ikke kan stille med sin absolutt beste 11'er inkl. Countinho? Spillet "flyter" ikke så bra med bl.a. Origi som midtspiss selv om han lager mål. Og Firmino blek nå, og han og Origi bør kanskje bytte plass. Mulig det er for krevende for Liverpool å spille høyintensitets pressfotball over en hel sesong slik at man ikke kan regne med mer enn en moderat andel kamper hvor det vil lykkes? Liverpool er virkelig gode når det lykkes.

Endret 11.12.2016 20:46 av delta
Beins
11.12.2016 20:59
#9494

Endre
Loris Karius har nok størst potensiale av de to om man ser på tidligere meritter.
I en avstemning blant spillere i Bundesliga ble han rangert som nestbeste keeper.
Men for tida gjør han tabber - er ustabil. Det sitter likevel langt inne hoss Klopp å vrake han.

Karius minner vel litt om Rune Almenning Jarstein, som jobba seg ut av ustabiliteten etter en karriere med klare opp- og nedturer.

Vi får se om Klopp velger belgieren Mignolet neste gang framfor sin landsmann.
blåball
11.12.2016 20:59
#3057

Endre
Ja , det er en krevende spillestil , krever en stor stall over en sesong .
Gamle Liverpool fra 70 - 80 tallet , spilte ut motstandere , men tempoet var også litt lavere , den gang .
Beins
11.12.2016 21:15
#9495

Endre
Middlesbrough allerede onsdag. Her går det unna!

Enig i at LFC framtrer klart middelmådig i de tre siste kampene.
Mens siste 5 kamper ga 8 poeng som tilsvarer ca en 6. plass - da er bildet ikke fullt så negativt.

Høyt press er krevende og funker best for lag i form, med overskudd.
Men engelsk fotball har vel alltid vært av det kraftkrevende slaget. Og LFC framtrer mer velspillende enn det typisk engelske - når de er i form vel og merke.
Slitne spillere trenger avløsning og en noe bedre benk enn hva Klopp besitter akkurat nå?
tas1
11.12.2016 22:13
#12948

Endre
Ca. 30 % av spillerne som starter i PL er engelsk..!
Beins
11.12.2016 22:34
#9496

Endre
Trenger ikke være innfødt englender for å spille engelsk type fotball med 'kick and run'.

Og Irland, Wales, Nord-Irland og Skottland er jo stort sett samme ulla som England.
Beins
13.12.2016 12:31
#9510

Endre
Philippe Coutinho has delivered a massive boost to Liverpool by declaring his hopes to be fit for the New Year's Eve clash with Manchester City.

Coutinho has been sidelined since sustaining an ankle injury against Sunderland at Anfield last month.


Jürgen Klopp brukte storslegga mot de Neville-brødrene som var frekke ang LFCs keeper Karius. Og journalistene fikk de overskriftene de ønsket.

This is Anfield er ikke den mest troverdige kilden ang LFC innkjøpsplaner. Det skifter mye om hva som er agendaen - nå sist at Klopp mest sannsynlig er ute etter en angriper grunnet skadeproblemene. Så har da også en av sidene overskriften "Ryktebørsen".
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS