"
Du er her: Forside > SportsTalk > Manchester United
Manchester United
observer
28.12.2015 21:30
#20473

Endre
Dommerstanden i England har jeg ikke mye respekt for etter hvert. Atkinson "overså" en klar hands på Willian i straffefeltet. Så var kanskje situasjonen med Mata litt mindre klar - men straffe skulle han ha blåst.
longterm
28.12.2015 22:28
#10876

Endre
Enig I din første setning observer, men resten er dilldall. Straffe for Willian I den situasjonen ville vært galskap, ikke søker hånden ballen og ikke har han noe som helst nytte av det. Heller ikke hindrer han en farlig situasjon for motstander, det er ingen som er nærheten av ham. Akkurat der viste Atkinson normal fotballforståelse, ikke brilliant men helt normal. I motsetning til deg og Ringen I pillerus observer.

Derimot skulle han ha vist ut Schweinsteiger og Rooney. Rooney ser ikke engang etter ballen idet han planter knottene høyt opp på leggen til en Chelsea-spiller, med fullt overlegg. I tillegg slapp forskremte United-spillere unna flere gule da de meiet ned Hazard bakfra. Skandaløst dårlig dømming. Det er selvsagt ikke noe poeng å tillate all denne nedsparkingen av de kreative spillerne, det blir bare kjedelig fotball tilbake når man lar den gemene hop få holde på med dette.

Endret 28.12.2015 22:28 av longterm
Kjell T. Ringen
28.12.2015 23:31
#13058

Endre
nedsparking av de kreative spillerne... muhhaaaahhaa! Den var god! Dagens beste faktisk.

Så får longterm lese reglene igjen, hands er straffe selv om han ikke hindrer farlig situasjon osv. Og selsvagt hadde han nytte av den - han var i ferd med å miste kontrollen på ballen og fikk en hjelpende arm fra seg selv. Så slik er det med den saken.
longterm
29.12.2015 09:43
#10877

Endre
Miste kontrollen med nærmeste spiller 10 meter unna? He, he ,he....stopp pillebruken din Ringen. Det får holde at hele United-laget bruker sovepiller, så kjedelige som de er. OT-publikummet derimot, trenger ingen ...hÆhÆhÆhÆ!

Kjell T. Ringen
29.12.2015 09:55
#13059

Endre
longterm

helt iorden at du har null fotballforståelse, som du nå dokumenterer, og at du har null greie på fotballreglene. Det er intet nytt. Men du bare plaprer i veg i samme kjøret som alltid. Intet nytt der heller altså.
tas1
29.12.2015 10:27
#12276

Endre
Det spiller ingen rolle om det ikke var spillere i nærheten - det er ikke tillat å handse slik som Willian gjorde.
longterm
29.12.2015 20:06
#10878

Endre
Bevares folkens. Dommer og linjemann så hele situasjonen, og bedømte det på samme måte som jeg.

Og Ringen plaprer om null fotballforståelse og null greie på fotballreglene........snakk om å kaste stein I glasshus! Ta pillene dine Ringen, du begriper tydeligvis svært lite av dette.

Til og med TV2s eksperter I studio var enige om at straffe hadde vært alt for strengt.

Endret 29.12.2015 20:06 av longterm
Kjell T. Ringen
29.12.2015 20:38
#13061

Endre
longterm

du får forklare hvor i fotballreglene det står at en åpenbar og selvforskyldt hands fra aktiv hånd IKKE er straffbar hands.

Endret 29.12.2015 20:37 av Kjell T. Ringen
tas1
29.12.2015 20:55
#12280

Endre
Hvis forseelsen var forsettlig skal det dømmes, men det skal/kan også dømmes hands hvis forseelsen var uaktsom (dvs. hvis spilleren var skjødesløs/tankeløs i sin handling).
Kjell T. Ringen
29.12.2015 21:15
#13062

Endre
longterm

interessant at ditt kronargument er at dommer så hele situasjonen - og derfor var det korrekt at det ikke var straffe.
Men han så vel også Rooneys takling siden han gav gult kort...? Hvorfor var denne "så hele situasjonen" feil, mens den andre var korrekt?
longterm
30.12.2015 11:39
#10879

Endre
Ringen, du viser så tydelig at du faktisk ikke har noen fotballforståelse I det hele tatt - og samtidig tillater du deg å kritisere andre for det samme. Har det klikket totalt for deg nå igjen? Det er jo en voldsom forskjell på disse to situasjonene. Den såkalte "straffesituasjonen" er det vel kun blinde og døve United-supportere som vil ha straffe på, mens alle andre ser at det ville være fullstendig urimelig. Den andre situasjonen viser at Rooney med overlegg planter knottene sine midt på leggen til Oscar, noe han forøvrig bad om unnskyldning for etter kampen. Hvilket du sikkert heller ikke har fått med deg. Akkurat det fikk dommeren selvsagt ikke med seg, ellers hadde Rooney blitt utvist.

Du er ikke akkurat den skarpste kniven I skuffen Ringen, tvert imot må man vel med rikelighet kunne konkludere med.
Kjell T. Ringen
30.12.2015 11:51
#13063

Endre
longterm
Rooney fikk gult kort. Hvordan kan du da hevde at dommeren ikke fikk det med seg?
Kjell T. Ringen
30.12.2015 11:55
#13064

Endre
og bare så det er sagt det du kritiserer i mine innlegg er jo at jeg bruker longterm-logikk. Selvskudd kalles det.
longterm
30.12.2015 12:06
#10880

Endre
Gult for måten han gikk inn I tacklingen på ja, men hadde dommeren fått med seg (noe reprisen viser veldig tydelig) at han bevisst forsøker å skade Oscar så hadde det selvfølgelig blitt rødt. Ikke uten grunn Rooney bad om unnskyldning etter kampen. Dette burde vel selv du skjønne Ringen. Eller nei, stryk forrige setning - der var jeg I overkant optimistisk ja.
Kjell T. Ringen
30.12.2015 13:13
#13065

Endre
Så dommeren så altså ikke situasjonen, for så å se situasjonen og for så igjen ikke se situasjonen. Slik henger det nok sammen ja. Men det er åpenbart at Rooney kunne fått rødt, men det fikk han altså ikke. Etter longterm-logikk så er det helt riktig at det ikke var rødt siden dommeren så situasjonen (ref utallige påstander på chelsea-topikk opp gjennom årene)

Men vi venter fortsatt på henvisning til regelverket som tilsier at en åpenbar hands, med aktiv arm, IKKE er straffe. Ekspertene sier jo også at det var en soleklar straffe.
longterm
30.12.2015 15:42
#10881

Endre
Vissvass fra ende til anne Ringen. Nå må du vedstå deg hva du allerede har sagt og ikke forsøke å fjase vekk våset ditt. Her har du tråkket I salaten nok en gang grunnet din uvitenhet og manglende fotballforståelse, så innrøm det heller enn å latterliggjøre deg selv enda mer. Selv Rooney, som ikke akkurat er noen Einstein, skjønte at han nok var meget heldig som ikke ble straffet hardere for å bevisst forsøke å skade motstander.
Kjell T. Ringen
30.12.2015 16:37
#13067

Endre
longterm

det er du som vaser - som vanlig. Intet nytt der altså.
Vi venter fortsatt på forklaringen hvorfor en åpenbar hands som følge av aktiv håndbruk IKKE er straffbar. Bare svar på det du ved å vise til hvilke dommerparagrafer som forteller det.

Så er det nok også på tide at du slutter med injurierende påstander om at Rooney forsøkte å skade chelseaspillerene.
longterm
30.12.2015 21:44
#10882

Endre
Ringen.

Nå har du gapet, skreket, bortforklart og røret rundt I det uendelige med din manglende fotballforståelse. Et enkelt søk viser bl.a. følgende;
-----------------------------------------

"I regelverket som gjelder for 2015-sesongen, står det følgende om handsregelen:

Motparten tildeles også et direkte frispark hvis en spiller gjør seg skyldig i en av følgende 4 forseelser:

 under utførelse av en takling treffer motspiller før ballen
 holder en motspiller
 spytter på en motspiller
 med forsett tar i/spiller ballen med hånd eller arm (unntatt målvakt i eget straffefelt)

Regelen utdypes på side 89 i regelverket.

Hands innebærer en bevisst handling fra en spiller som tar ballen med hånd eller arm. Dommeren må vurdere følgende:

 håndens bevegelse mot ballen (ikke ballen mot hånden)
 avstanden mellom spilleren og ballen (en uventet ball)
 håndens posisjon betyr ikke nødvendigvis at det er noen forseelse
 berøring av ballen med en gjenstand som holdes med hånden (klær, leggskinn m.m.) regnes som en forseelse
 å treffe ballen med en gjenstand som er kastet (støvel, leggskinn m.m.) regnes som en forseelse.


Det er altså et krav at en spiller bruker hånden eller armen med forsett, altså med vilje."
----------------------------
Vi tar for sikkerhets skyld også med:

"FIFA Laws of the Game 2015-16

Direct free kick

A direct free kick is awarded to the opposing team if a player commits any of the following seven offences in a manner considered by the referee to be careless, reckless or using excessive force:

kicks or attempts to kick an opponent
trips or attempts to trip an opponent
jumps at an opponent
charges an opponent
strikes or attempts to strike an opponent
pushes an opponent
tackles an opponent
A direct free kick is also awarded to the opposing team if a player commits any of the following three offences:

holds an opponent
spits at an opponent
handles the ball deliberately (except for the goalkeeper within his own penalty area)
A direct free kick is taken from the place where the offence occurred (see Law 13 - Position of free kick).

Penalty kick

A penalty kick is awarded if any of the above ten offences is committed by a player inside his own penalty area, irrespective of the position of the ball, provided it is in play.
--------------------------------

Som det fremgår med all mulig og umulig tydelighet; spilleren må handse med vilje

Til neste gang Ringen, les deg opp FØR du beginner med dette våset ditt, det vil spare oss alle for mye unødvendig tidsbruk - og ikke minst spare deg for gjentatte ydmykelser I full offentlighet.






Kjell T. Ringen
30.12.2015 21:51
#13069

Endre
spilleren må handse med vilje

nettopp, og derfor en soleklar straffe.
Jeg forstår ikke at du vil ydmyke deg selv slik ved å dokumenter for en idiot du er, men greitt nok. Vi er blitt vandt til deg også. Intet nytt der heller altså.

Endret 30.12.2015 21:52 av Kjell T. Ringen
longterm
30.12.2015 22:08
#10883

Endre
Ta pillene dine nå Ringen, nå må det vel snart være nok selvskudd selv for en gammel og trett grinebiter som deg. Jeg gjentar for n`te gang at bade dommer og linjemann SELVSAGT vurderte dette til ikke å være straffe, og så kan du jo lure på hvorfor.

Tips: Kan ha noe med viljehands å gjøre:)))))
Kjell T. Ringen
30.12.2015 22:33
#13070

Endre
gjesp

ekspertene sier noe annet enn deg - som jeg har prøvd å fortelle deg. Ikke overraskende for døve ører.

Martin Atkinson doesn't usually give United decisions against Chelsea. Willian moved arm to the ball there. Clear penalty.

Webb says the Willian handball WAS a penalty.

I think it is handball, but I think the reason why the referee has not given it is because he is isolated. He probably thinks it has come up off his thigh and the game goes on. But I actually think Willian moves his hand towards the ball. I thought it was handball.

But having been denied penalties when Willian handled and Azpilicueta fouled Mata, United were unable to provide a finishing touch to their possession and build-up play.




bildet taler for seg selv.

Og det var det jeg gidder å bruke av tid på å fortelle og forklare dette for deg longterm. Du har jo faktisk aldri innrømmet at noen Chelsea-spiller har gjort noe som helst galt - og da kan man jo ikke forvente annet enn at du kakler i veg som du gjør. Uten mål og mening. Intet nytt der altså.
longterm
31.12.2015 10:03
#10884

Endre
"Bildet taler for seg selv"..hÆhÆhÆhÆhÆ!!!!!

Den er god Ringen! Det er vel bare du som kan "se" av dette bildet at det er viljehands, for du ser antagelig rett inn i hjernen til Willian - i all din gammelmannsaktige galskap. He ,he he, he....dette var jo en riktig fornøyelig avslutning på året Ringen, vi takker for den:))

Hvilket bringer meg tilbake til utgangspunktet for denne diskusjonen, som var at dommer OG linjemann faktisk så hva som skjedde og selvsagt ikke dømte noen straffe, som hadde vært galskap. I situasjonen med Rooney derimot fikk de IKKE med seg alvorlighetsgraden i tacklingen, da hadde Rooney vært utvist.

Du står ribbet tilbake på arenaen nok en gang Ringen, best du leser deg opp litt neste gang du eventuelt måtte føle behov for å belære andre.
Kjell T. Ringen
31.12.2015 10:20
#13071

Endre
longterm

det at du ikke er i stand til å forstå bildet sier jo sitt. Ikke så overraskende siden du aldri har sett at noen Chelseaspiller har gjort noe som helst galt. Uansett. Aldri. Intet nytt der altså.
longterm
31.12.2015 10:39
#10885

Endre
hÆhÆhÆ! Jeg ler ennå Ringen! Av ditt "bevis" på at det er viljehands! Sterkt, ja det må jeg si - sågar MEGET sterkt gjort av deg:).

Spørs vel om du ikke burde få noen til å hente de hvite frakkene for deg, det virker som det kanskje har gått litt over styr i topplokket ja....:)


Kjell T. Ringen
31.12.2015 10:58
#13072

Endre
longterm

du begynner å bli veldig tåpelig nå - selv til deg å være.



Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS