"
Du er her: Forside > SportsTalk > Manchester United
Manchester United
delta
30.10.2016 11:01
#22176

Endre
Jeg fulgte med spenning med mot slutten for å se om Burnley i går virkelig kunne unngå å slippe inn baklengsmål. Og utrolig nok holdt de nullen på Old Trafford, med god keeper og utrolig flaks. Mourhinho og Man U - det sitter liksom ikke. Jeg vet ikke om det er korrekt det jeg leste denne uken - at Mourinho er lite ute på treningsfeltet, lar assistenten ta seg av det og er mye på kontoret. Spillerne skal visstnok ønske et mye tettere forhold til sin manager.
longterm
30.10.2016 15:11
#10941

Endre
Antagelig bare sprøyt som en såkalt "journalist" har funnet på for at du og andre skal klikke på det og skaffe noen reklamekroner
Beins
30.10.2016 18:14
#9038

Endre
Jeg leste det samme som delta, og at han savna familien sin der oppe i nord.
Sønnen på Fulham og dattera på universitet i London der de trives best, visstnok. Kona passer på huset i hovedstaden.

Mediene endevender hver en detalj.

longterm
31.10.2016 13:43
#10942

Endre
Leser at United i sin kamp mot Burnley klarte å kopiere Chelseas rekord fra noen få år tilbake mot West Ham, 37 såkalte "attempts" og null mål. Nå er jo de aller fleste av disse "attempts"-ene håpløse avslutninger som ikke akkurat truer motstanderens mål, men allikevel - en prestasjon i seg selv.

Et lite mirakel at det går an, men med en god kombinasjon av uflaks og udyktighet så går det faktisk
Beins
31.10.2016 19:21
#9048

Endre
Når det går dårlig, må hver stein snus på jakt etter forbedringer. Denne gangen gjelder det verdensmester Schweinsteiger.

Tyske Bastian Schweinsteiger synes å være inne i varmen igjen i United. Mandag var han med på A-lagets trening.

Det er bare gått noen dager siden han ble utelatt da United skulle ta det offisielle bildet av troppen for 2016/17-sesongen.

Mandag hadde flere engelske aviser bilder av Schweinsteiger sammen med blant andre Wayne Rooney under Jose Mourinhos oppsyn. Tabloidavisen Daily Mail beskriver Schweinsteigers deltagelse på treningsøkten som en «sensasjon». Ifølge lokalavisen Manchester Evening News er det imidlertid usikkert om Schweinsteiger er aktuell for å spille på A-laget i de nærmeste ukene.

Schweinsteigers tidligere lagkamerat på det tyske landslaget, Michael Ballack, er blant de som gleder seg over nyheten.

- Tilbake akkurat der du bør være, skriver Ballack på sin Twitter-konto.


Har fått støtte
Uniteds behandling av den 32-år gamle tyske verdensmesteren har fått mye kritikk internasjonalt. Spesielt fra Tyskland og fra hans tidligere landslagskolleger har kritikken vært hard.


Den tyske landslagskaptein Manuel Neuer er blant den som har uttrykt harme over vrakingen av den tidligere tyske kapteinen.

- Jeg synes veldig synd på ham for måten han er blitt behandlet på. Vi vet at han utvilsomt er en av verdens beste spillere, sa Bayern Münchens og Tysklands sisteskanse i forrige uke.

32-åringen havnet i unåde hos Mourinho og har måttet trene på egenhånd eller med reservelaget.

Torsdag skal United møte Fenerbahçe på bortebane i europaligaen. United vant med overbevisende 4-1 på Old Trafford. (©NTB)
Beins
04.11.2016 13:24
#9082

Endre
Nye rykter om Schweinsteiger:

(VG): Den tyske verdensmesteren har blitt frosset ut av United-manager José Mourinho, men mandag ble Schweinsteiger overraskende tatt tilbake i varmen. 32-åringen får lov til å trene med de store gutta igjen


Mourinho har sagt at det kan være «positivt for gruppa», og at det er en menneskelig og profesjonell beslutning.

Ifølge Manchester Evening News tjener Schweinsteiger drøye 1,8 millioner kroner i uken - og kontrakten løper til 2018. Fredag rapporterer The Sun at United vil tilby Schweinsteiger en sluttpakke på drøye 100 millioner kroner i januar.

Nyheten er også omtalt av Manchester Evening News.

Bayern München-sjef Karl-Heinz Rummenigge er blant dem som har vært rystet overbehandlingen Schweinsteiger har fått i Manchester United.

- Jeg kunne nesten ikke tro det. En spiller eller to kommer til å tenke lenge og hardt før de vil gå til en slik klubb i fremtiden, sa Rummenigge til Bild i august.

- Noe sånt har aldri skjedd i Bayern München, hevdet han.

Det slovenske FIFPro-medlemmet (den internasjonale spillerforeningen) Dejan Stefanovic har omtalt Mourinho som en mobber, og ville sende United-manageren i fengsel.
Beins
07.11.2016 15:27
#9104

Endre
Skysports fotballekspert Matt Le Tissier har ikke tro på Man U denne sesongen , og mener dessuten at Mourinho kan kvitte seg med 8 spillere (!) i troppen for å få et mer veltrimmet lag.

I Le Tissiers forslag til loftsopprydding og garasjesalg inngår:

"I think Manchester United need to let Phil Jones go, he's just too injury-prone to rely on.

"Marcos Rojo just hasn't got the quality that Manchester United are used to.

"Matteo Darmian is another one who has failed to live up to his price tag, so I'd probably let him go

"I don't think Ashley Young has contributed enough.
Marouane Fellaini doesn't fit the bill.

"(Morgan Schneiderlin) was one of the Premier League's best players in that role at Saints but it hasn't worked out for him at United.

"I thought it was a strange one when they signed Bastian Schweinsteiger. They didn't need somebody like him with the injuries he's had, but that's not to say he's not a very good player.

"I don't think Memphis Depay has delivered when he's had the chances. Time for him to go."
Beins
23.11.2016 16:49
#9274

Endre
Fra ryktebørsen. Mourinho mener å trenge minst to overgangsvinduer og 5 klassespillere for å utvikle et lag helt i toppen. Dagens store stall er rett og slett ikke god nok

Aftonbladet: "Truppen är förstörd"

Nu kommer uppgifter om att även José Mourinho är missnöjd med truppens kvalité.
Enligt Daily Record-journalisten Duncan Castles, med kopplingar till Mourinho och agenten Jorge Mendes, är Manchester United-managern bekymrad över truppens förmåga och att de accepterar svaga resultat.

"José Mourinho anser att Manchester Uniteds trupp är så totalförstörd att den behöver åtminstone två transferfönster för att lagas", skriver tidningen.
Enligt Castles skyller Mourinho främst den förstörda truppen på föregångarna David Moyes och Louis van Gaal.

"van Gaal uppmuntrades att spendera oerhörda summor på övergångar och löner. Nederländarens beslut försvagade Uniteds trupp och tömde den på både erfarenhet och ledarskap enligt Mourinho", skriver tidningen.

Vill värva fem spelare
En källa nära Mourinho avslöjar för Daily Record att portugisen vill värva upp mot fem världsklasspelare för att United ska kunna utmana om titeln igen.

- Vi behöver kvalitetsspelare, men det är inget du kan göra på en eller två övergångsfönster. Man kan inte köpa de fyra-fem spelare på högsta nivån som vi behöver, säger källan.

Endret 23.11.2016 16:51 av Beins
Kjell T. Ringen
13.03.2017 21:29
#13264

Endre
Dommer som er overivrig med kortstokken og så er kampen over.
longterm
13.03.2017 21:39
#10996

Endre
Ikke helt. Hadde han gitt et fortjent kort til Jones 15 sekunder tidligere så hadde antagelig Herrera sluppet unna. Men når man ser ut for å ha bestemt seg for å sparke Hazard ut av kampen så må og bør det få følger. Er vel sparket ned 6-7 ganger på en omgang
Kjell T. Ringen
13.03.2017 21:41
#13265

Endre
joda, Hazard er sparket ned mange ganger.
Men ironisk nok ikke av Herrera som har fått to gule for nettopp det.
longterm
13.03.2017 22:04
#10997

Endre
Nei bare en gang av Herrera, pluss en veldig unødvendig obstruksjon fra samme mann. Men strengt rødt kort.
Kjell T. Ringen
13.03.2017 22:09
#13266

Endre
Den siste var jo skuespill fra Hazard. Dersom du ser så er det den foten som Herrera definitivt ikke er i nærheten av som henger igjen og slepes etter når han stuper. Jaja.
Kjell T. Ringen
13.03.2017 22:11
#13267

Endre
Men Costa skuffer ikke. Han er like ufyselig som vanlig.
longterm
14.03.2017 09:08
#10998

Endre
Med unntak av de første 5 kampene så har Costa vært som en engel hele sesongen, så dette var en tåpelig kommentar Ringen - spesielt når det kommer fra en som har PL suverent minst sympatiske spiller (Zlatan) på laget.

På samme måte som United hadde bestemt seg for å sparke Hazard ut av kampen så hadde de visst også bestemt seg for å provosere Costa ut av kampen. Det er jo grenser for hva han finner seg i også.

Skuespill fra Hazard? Er man ikke blind så ser man veldig godt at han blir felt, så nå er du visst blitt helt desperat Ringen. Ser forøvrig at maningene er veldig delte om utvisningen, noen mener Jones skulle hatt gult like før og at Herrere da hadde sluppet unna - mens andre mener at Herreras komplette idioti er noe han må ta ansvaret for alene. Å felle Hazard 5 sekunder etter at dommeren har kalt til seg Uniteds kaptein og presisert at det nå må bli slutt på grisespillet mot Hazard er jo så hjernedødt at man knapt kan fatte det.
longterm
14.03.2017 09:14
#10999

Endre
Tidligere toppdommer: - Man Utd var kyniske - helt riktig å utvise Herrera

En av englands mest profilerte dommere gjennom tidene, Graham Poll, mener Michael Oliver tok den riktige avgjørelsen da han utviste Ander Herreara.


- Jose Mourinho sa en gang til dommere at de måtte beskytte Eden Hazard, men det var i 2015 og han var manager for Chelsea. Nå bruker han hvert triks i boken til å ta ut den dynamiske vingen til Chelsea. Mourinho er mesteren av mørk kunst og måten United spilte på viste stilen hans, sa Poll, som var dommer i England i over 26 år.

- Lag som frykter en viss spiller tar i bruk kollektiv felling på rotasjon. Hazard var den mannen og ble tatt fire ganger i løpet av de første 25 minuttene. God dommere merker det og responderer. Deres første jobb er å beskytte spillere og Michael Oliver gjorde jobben sin.

- I det 20. minuttet blokkerte Herrera Eden Hazard med vilje. Oliver ga fordel for og så korrekt gi han et gult kort. I det 34. minuttet tok Phil Jones Hazard. Oliver snakket med Chris Smalling og sa han hadde oppdaget taktikken. Jeg var sjokkert over at innen sekunder, taklet Herrera Hazard igjen.

Poll mener Michael Oliver burde delt ut flere kort til United-spillerne etter denne situasjonen også. Han skriver at for eksempel Antonio Valencia aldri kommer til å føle seg mer heldig for å ha sluppet unna et gult kort.

Kjell T. Ringen
14.03.2017 10:33
#13268

Endre
longterm

du må gjerne mislike Zlatan, men å kalle han mindre sympatisk enn Costa viser jo hvilken latterlig klovn du er.
longterm
14.03.2017 10:46
#11000

Endre
Det er nok du som er den latterlige klovnen Ringen. For det første er Costa som forvandlet denne sesongen, for det andre virker det rimelig fjollete å tekke frem et par små reaksjoner fra Costa i en kamp hvor dine egne spillere nærmest begikk kollektivt selvmord gjennom å bevisst sparke ned Hazard fra første stund.

Endret 14.03.2017 10:46 av longterm
Kjell T. Ringen
14.03.2017 14:49
#13269

Endre
Costa forvandlet denne sesongen? Han var jo, i følge deg, snill som en lam i fjor også...

Ja, United-spillerne - og da spesielt Herrera - opptråtte lite smart med de stadige taklingene på Hazard. Uansett om ingen av Herreras "taklinger" kvalifiserte til gult kort - så kan man ikke gjøre det andre forsøket på takling rett etter kollektiv tilsnakk fra dommeren. Det er bare håpløst - men ikke så håpløst som dommerens reaksjon.

Chelsea vant fortjent slik som kampen forløp. Hadde det vært 11 mot 11 kunne det nok blitt litt mer spennende - men så gode som Chelsea er så hadde de nok dratt seieren i land uansett.
longterm
14.03.2017 15:11
#11001

Endre
Det jeg legger merke til Ringen, men ikke du og alle andre som i utgangspunktet er negativt innstil til Costa, er de provokasjonene han utsettes for. I fjor var det helt vilt, i år var det det samme i starten på sesongen. Men så har Conte gjort ett eller annet mirakuløst som har medført at han er blitt utrolig flikt til å drite i det. Han lar seg rett og slett ikke provosere like lett lenger.

Men i går var han i nærheten igjen. Min perosnlige konklusjon er at dette var en del av game-planen til Mourinho, få Costa utvist og ta Hazard ut av kampen med alle midler og for enhver pris.
Kjell T. Ringen
14.03.2017 16:32
#13270

Endre
Det er hverken Mourinho eller United-spillerne som ligger på bakken, vrir seg i smerte og holder seg til leggen - etter å ha fått en liten puff i ryggen. Det er det Costa selv som må ta ansvar for.
longterm
14.03.2017 21:04
#11002

Endre
Liten puff ja.......akkurat. Ja det var visst det Hazard fikk også. Ubetydelig alt sammen selvsagt. Men rødt og gult og dermed tap ble det nå allikevel
tas1
15.03.2017 09:33
#13186

Endre
FA vil straffe Manchester United for manglende kontroll av egne spillere

Englands fotballforbund (FA) har innledet disiplinærsak mot Manchester United etter FA-cupkampen mot Chelsea mandag.

Årsaken er spillernes dårlige oppførsel i kampen Chelsea vant 1-0.

Offisielt heter det at Manchester United ikke greide å kontrollere sine spillere, som er betegnelsen når FA vil straffe en klubb for spillernes dårlige oppførsel på banen.
longterm
17.03.2017 09:42
#11003

Endre
For en gangs skyld helt enig med den gamle, sutrete grinebiteren Roy Keane:


United-legende lei av Mourinho: - Aldri hørt så mye søppel

Etter at Manchester United tok seg til Europa League-kvartfinale takket være torsdagens 1-0-seier over FC Rostov, brukte Mourinho energien på å kritisere sitt lags tette kampprogram.

- Vi har mange fiender. Vanligvis burde fienden vært Rostov, men vi har mange fiender. Det er vanskelig å spille med ti mann på mandag, det var vanskelig å spille nå, og det blir vanskelig å spille klokken 12 på søndag. Vi har mange fiender, sa Mourinho, som måtte konstatere at superstjernen Paul Pogba måtte ut med en lårskade.

- Vi kommer sannsynligvis til å tape mot Middlesbrough på søndag. Utmattelse har sin pris, sa han.

Tidligere United-kaptein Roy Keane, som vant syv Premier League-titler og spilte godt over 300 kamper for klubben mellom 1993 og 2005, er ikke imponert over Mourinhos klaging.

- Jeg har aldri hørt så mye søppel i hele mitt liv. Hvorfor må vi høre på det tullet? Det han snakker om, er jo bare fullstendig tøv, sier Keane.

- Han leder en av planetens største klubber, har den troppen og de spillerne, og så fortsetter han likevel å klage på for mange kamper og utmattelse, sier Keane ifølge ESPN.

45-åringen er i dag assistenttrener på det irske landslaget, men han følger tett med på Manchester United gjennom opptredener som TV-ekspert på ITV.

- Vi tok nettopp en titt på cuptrekningene de har hatt. De har hatt en enkel vei i cupene, noen veldig heldige trekninger, mange hjemmekamper, og fyren snakker bare tøv, sier Keane.

Han mener Mourinho-klagingen ikke er forenlig med en storklubb som Manchester United.

- Jeg har aldri hørt så mye tull i hele mitt liv. Kanskje klubben er for stor for ham, og at han ikke klarer å oppfylle forventningene på kampene. Hvilke kamper? Manchester Uniteds reserver kunne vunnet den kampen, sier Keane om 1-0-seieren over Rostov.

Keane har aldri vært spesielt begeistret for Mourinho. I fjor, da Mourinho ble ansatt som ny Manchester United-manager, sa den gamle midtbanekrigeren følgende:

- Han er ikke min kopp te. Da jeg møtte ham som trener var han veldig irriterende, men det er en personlig greie.
Kjell T. Ringen
17.03.2017 12:56
#13271

Endre
Enig med Keane - og longterm her.

men vi kan vel bla tilbake i noen Chelsea-topikker og finne den samme sutringen fra Mourinho der... og forsvart av longterm.Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS