"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > Aqua BIo Technology
Aqua BIo Technology
klawrenc
13.08.2009 13:45
#78

Endre
Er det noen som følger ABT? Uvanlig mye interesse i dag (små poster, forstått) - kan gå mange dager uten aktivitet...
sovrehus
08.01.2010 16:42
#31

Endre
Jeg følger ABT. som du sier, veldig lite aktivitet. Høsten har bringet med seg mange gode nyheter, så vi får satse på at de har penger nok i kassa til å holde seg på sporet. De har fått store markedsandeler i både Europa og USA.

Jeg har sittet i aksjen siden slutten av september. Så her gjelder det nok å være tålmodig!
howi
10.11.2010 22:05
#3488

Endre
Har tatt noen små lodd her.

Potensialet virker spennende.

howi
10.11.2010 22:06
#3489

Endre
Hjemmesiden finnes her:

http://aquabiotechnology.com/
howi
10.11.2010 22:07
#3490

Endre
Litt om deres produkter:

Zonase XT is the flagship product of ABT. Zonase XT gently removes the dead cells in the outer layer of the skin, initiating and accelerating the renewal and healing process of the skin.

SMIDST is a bio-polymer system based on raw-materials from natural marine sources. SMIDST provides a method for tailoring the melting point of a cosmetic composition according to customer specifications.
howi
11.11.2010 18:51
#3492

Endre
Fra HO:
Innlegg av: Gjest (11.11.10 13:14 ), lest 83 ganger
Ticker: ABT
RE^1: ABT
Til 09:46

Du er helt på avveie, og det er jo ikke fornuft i det du skriver! Det kan være lett å søke seg frem til informasjon på nett, eksempel Wikipedia, som du henvis til som om det skulle være pubmed. Når du endelig henviser til pubmed, så viser du at du ikke kan vurdere å dra ut vesentlig informasjon fra den informasjonen. Antageligvis vet du ikke hva du skal søke på, annet enn proteaser. Hvis en ikke har bakgrunn for å vurdere informasjonen så faller en gjennom, slik som du gjør i ditt innlegg. Du viser med det du skriver, at du ikke har god kunnskap rundt emnet, men plukker fra nettet det som måtte passe din argumentasjon. Jeg forklare deg hvorfor:

Et søk på pubmed som viser alle treff på artikler med ordet proteinase, er jo helt uvesentlig i denne sammenhengen. Det er opplagt at det er oppdaget og isolert haugevis med proteaser, og at ordet proteaser forekommer i vitenskapelige artikler i stor grad. Dette er absolutt ikke uventet. Jeg ba deg finne hvor mange proteaser som finnes på kosmetikkmarkedet, som har egenskapene til zonase. Du svarer "prøv pubmed.org. Søk på "proteinase" gir over 300.000 vitenskapelige artikler som inneholder det ordet. Prøv selv!". Hvor mange artikler som er skrevet om proteaser og hvor mange treff en får på proteaser, er helt uvesentlig. Pubmed inneholder så å si alle biokjemiske og vitenskapelige artikler som noen gang er skrevet.

Enzymet virker selektivt, det er ikke spesielt skriver du. Nei, det er ikke unikt, men at en protease er selektivt og ikke aggresivt er unikt. Husk at proteaser bryter ned proteiner, og vi mennesker består i stor grad av proteiner. De fleste proteaser er ikke noe å ha på huden, det kan jeg love deg. For at det ikke skal være noe som helst TVIL om dette og for å bevise at du kommer med uriktige påstander, så ligger jeg inn link til sikkerhetsdatabladet for pepsin, kommersielt tilgjenglig fra Merck (http://www.merck-chemicals.com/northern-europe). Og så vil jeg gjøre oppmerksom på at om pepsin kommer fra gris, ku eller til og med torsk, så er struktur og funksjon lik, men aminosyresekvens kan ha noe ulikheter i områder som ikke går utover funksjon eller struktur:

HMS datablad Pepsin:
http://www.merck-chemicals.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Merck-SE-Site/en_US/-/EUR/ViewPDF-Print.pdf?RenderPageType=ProductDetail&CatalogCategoryID=29Wb.s1LZV0AAAEWSmIfVhTm&ProductUUID=xWmb.s1OkqAAAAEaFcpqKZJ3&PortalCatalogUUID=ywGb.s1LAyMAAAEWzdUfVhTl

Fra HMS datablad, Pepsin fra Merck:

S Phrase S: 22-24-26-36/37
Do not breathe dust.
Avoid contact with skin.
In case of contact with eyes, rinse immediately with plenty of water and seek medical advice.
Wear suitable protective clothing and gloves.
R Phrase R: 36/37/38-42
Irritating to eyes, respiratory system and skin.
May cause sensitization by inhalation.


HMS datablad Trypsin:
http://www.merck-chemicals.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Merck-SE-Site/en_US/-/EUR/ViewPDF-Print.pdf?RenderPageType=ProductDetail&CatalogCategoryID=29Wb.s1LZV0AAAEWSmIfVhTm&ProductUUID=ziWb.s1Oy.gAAAEaeGZqKZKP&PortalCatalogUUID=ywGb.s1LAyMAAAEWzdUfVhTl

HMS datablad Chymotrypsin:
http://www.merck-chemicals.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Merck-SE-Site/en_US/-/EUR/ViewPDF-Print.pdf?RenderPageType=ProductDetail&CatalogCategoryID=29Wb.s1LZV0AAAEWSmIfVhTm&ProductUUID=okeb.s1OCkMAAAEa5zpqKZJI&PortalCatalogUUID=ywGb.s1LAyMAAAEWzdUfVhTl

Endret 11.11.2010 18:52 av howi
howi
11.11.2010 18:52
#3493

Endre
forts...

Trypsin og chymotrypsin er også til stede i de fleste arter med mage og tarmsystem, begge proteasene blir produsert i magen, men først aktive (pga pH) i tarm.
Nå kunne jeg tatt med haugevis med proteaser, som alle vil hatt advarsel mot å puste inn, få på huden, i øyne osv, men siden diskusjonen nå havnet på fordøyelseenzymer, lar jeg det være med det. Du tar feil, de nevnte proteasene er farlige, og en av grunnene til at vi ikke får skade i mage og tarm er at de nevnte enzymene kutter opp seg selv, når de ikke har andre proteiner å kutte i stykker. De er "self degrading", og slutter derfor å virke. Mage og tarm er selvfølgelig motstandsdyktige mot disse enzymene.

Når det gjelder dette regnestykket ditt, så betviler jeg at du er blåruss. Dette er jo helt på jordet. Men, gå inn å sjekk prisene på enzymer på Merck, jeg skal hjelpe deg litt siden jeg er redd du skal forville deg inn på Wikipedia:

Her er en link til chymotrypsin, kommersielt tilgjenglig:

http://www.merck-chemicals.com/northern-europe/life-science-research/chymotrypsin-human-pancreas/EMD_BIO-230900/p_29Wb.s1LZV0AAAEWSmIfVhTm?WFSimpleSearch_NameOrID=trypsin&BackButtonText=search+results

Pris for 50 ug chymotrypsin er 174,- Euro/ 1 400,- NOK. 1 mikrogram (ug) er lik 1/ 1 000 000 gram ( en link bare for deg: http://en.wikipedia.org/wiki/Microgram).

Dette gir en pris per gram på 28 000 000,- NOK. Så at det er penger i å selge enzymer, må være hevet over en hver tvil. Samtidig, er det klart at ABT må operere på et helt annet nivå ovenfor kosmetikkmarkedet.

En siste lekse til deg. All krem og ingredienser brukt i krem er underlagt Næringsmiddeltilsynet her i Norge, og lignende statlige tilsyn i andre land. Jo, ABT må ha godkjenning for å bruke dette i krem, og siden krem med enzym selges over disk i mange land, så er jeg sikker på at de har godkjenning.

Håper at dette var opplysende for deg, kanskje ser du potensiale i denne aksjen. Hvis ikke, så la oss ABT fans være i fred!

Hilsen Sinus
howi
11.11.2010 22:23
#3494

Endre
Norwegian Natural Marine Ingredient Set to Revolutionize Anti-Aging Market
klawrenc
11.11.2010 22:38
#210

Endre
takk, howi--det hadde jeg ikke sett!
Tozie
02.12.2010 20:10
#114

Endre
Kjøpte meg inn litt på snitt 0.54 før q3, omsetningen har tatt seg greit opp de siste dagene.

Nå gjenstår det bare å se hvor stor inntekt de egentlig har på det de har meldt, og om de får gjennomført samarbeidet med det globale selskapet de snakker om.

Kan man si omtrent null nedside, og fin oppside her? Det tror jeg!

Kursmål 1,5-2 kr innen 3 måneder?
Tozie
06.12.2010 09:34
#115

Endre
Ser ut som jeg skal nå kursmålet mitt før jeg hadde trodd.
Mangler fortsatt litt omsetningen, men den stiger uansett fint.
Sist omsatt 0.90.
Tozie
22.12.2010 15:11
#124

Endre
Vært noen slappe uker siden sist, nytt "tungt" styremedlem har kommet på plass idag.

Fortsatt veldig ilikvid aksje å sitte i, men jeg tror fortsatt det er verdt å ta seg en liten pott her.
Tozie
06.01.2011 15:09
#126

Endre
Positive testresultater kan gi bruk av Zonase XT i Amways ARTISTRY® skincare serie
Aqua Bio Technology ASA (ABT), som utvikler og markedsfører patenterte ingredienser og teknologi til blant annet kosmetikk‐ og hudpleieindustrien, har inngått en avtale med Access Business Group, et søsterselskap av Amway, om gjennomføring av felles kliniske tester av ABTs ingrediens Zonase XT. Positive testresultater kan føre til at selskapene vil forhandle en lisensavtale om bruk av ABTs ingrediens i Amways ARTISTRY® skincare serie (www.artistry.com).

Amway er et av verdens største direktesalgsselskaper med et nettverk av 3 millioner uavhengige distributører i mer enn 80 land, og med salgsinntekter på USD 8,4 milliarder. Access Business Group utvikler og produserer Amways ledende produktbrands herunder NUTRILITE® vitamin, mineral og kostholdstilskudd, ARTISTRY skincare and kosmetikkprodukter, samt eSpring ® vannbehandlingssystemer.

I de kliniske testene skal effektiviteten til Zonase X testes og valideres innen flere nye antiaging applikasjoner. Som en del av avtalen vil Access Business Group og Amway sammen finansiere kliniske 'proof of concept' tester og samtidig ha rett til tidsbegrenset global eksklusivitet til enkelte markedsføringsutsagn. ABT har eiendomsretten til samtlige resultater som kommer ut av de planlagte testene.

- Vi ser Zonase X som en innovativ ingrediens som kan være en verdifull tilleggskomponent i Amways ARTISTRY skincare produktportefølje, sier J.C. Leverett, senior research scientist, Health & Beauty New Technology, i Access Business Group. Vi er ivrige etter å finne ut av potensialet innen anti‐age applikasjoner.

- Dette er en viktig avtale og virkelig milepæl for selskapet, sier Arvid Lindberg, Adm. dir. i ABT. Et slikt partnerskap med en globalt anerkjent industriell aktør som Amway representer et virkelig gjennombrudd for ABT, og danner også et sterkt grunnlag for den videre kommersialiseringen av ABTs produkter globalt. Selskapet har til nå fokusert på egenskaper for Zonase X innen eksfoliering i sitt salgsarbeide, men med denne avtalen kan vi nå utvide markedspotensialet ved å inkludere egenskaper innen anti‐aging for dette unike produktet.

Om Amway og Access Business Group
Amway (amway.com) er et av verdens største direktesalgsselskaper. Grunnlagt i 1959, med hovedkvarter i Ada, Michigan i USA, Amway opererer i mer enn 80 land globalt. Selskapet driver også med produktutvikling, produksjon og logistikk gjennom Access Business Group og Alticor Corporate Enterprises. I siste regnskapsår hadde Amway selskapene salgsinntekter på USD 8,4 milliarder. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Amway på tlf. +1 616 787 7565, eller på e‐post mediainfo@amway.com.
Flere og flere avtaler blir meldt fra selskapet, når kommer det virkelig store gjennombruddet =)?

Får bare mer og mer troen på dette selskapet!

varg78
07.01.2011 15:38
#18

Endre

Hei,

Lest meg opp så godt jeg kan og fullt med en stund på ATB. Kjøpt min første post idag fra Pareto sitt storsalg. Inntekter i 2011, nye kontrakter samt avtaler og NDA med mange partnere allerede lover bra for et produkt som vil være etterspurt. Ikke bare i kosmetikk, men også i behandling av eksem og andre hudlidelser tror jeg.

Tozie
07.01.2011 16:40
#128

Endre
Velkommen Varg =)

Får krysse fingrene og håpe Zonase går gjennom testene som har startet i USA med Amway. Denne avtalen har stort potensiale i hensyn til inntekter.

Q4 2010 i Februar får vi vite hvilke inntekter de allerede er sikret fra Hong Kong partneren og tidl. Bioforsk.
varg78
14.01.2011 10:53
#22

Endre

Hei,

Vet ikke om dere så denne igår (13.01.2010 15:05:

Aqua Bio Technology ASA to participate at In-Cosmetics

-Participation may generate significant sales leads in new markets

Aqua Bio Technology ASA (ABT), which develops and markets patented advanced
marine-based ingredients to the personal care industry, will participate for
the first time at the leading international trade fair for the personal care
ingredients industry,In-Cosmetics. The 2011 edition of the fair takes place
from 29-31 March in Milan, Italy.

In-cosmetics brings together the worlds leading personal care ingredients
suppliers, formulators, R&D and marketing specialists and showcases a diverse
range of innovative cosmetics ingredients and technologies. The trade fair is
the primary arena for meeting and developing valuable relations with
customers, globally.

ABT will be present on stand M28, together with its distributor Rossow
Cosmtiques. Moreover, ABTs flagship product Zonase XT will be showcased in the
Innovation Zone, a one-stop location for attendees to quickly identify the
key industry launches. Also, Zonase X will be featured in print and online
versions of the Official Preview of the trade show.

In-Cosmetics has become the must-attend event in the personal care industry
calendar and we are very excited about our participation and prospects.
With almost half of the attendees holding senior level positions, the quality
of discussions and business leads should be very high, said Fanny Coste,
Sales & Marketing Direction of Aqua Bio Technology ASA.


In-Cosmetics is the first of a series of international cosmetic ingredients
trade shows that ABT will attend this year as part of our efforts to promote
our unique ingredients and boost sales globally, added Fanny Coste.
Exhibitions generate more sales leads than any other sales tool apart from
companies own websites . They allow closing on business leads effectively,
help maximize future pipeline and speed up the sales process.


About In-Cosmetics:

Staged annually in spring in a major European city, in-cosmetics is the
leading exhibition for personal care ingredients. The 2010 edition in Paris
hosted 575 exhibitors from more than 40 countries on 10,265m2 of stand space.
The show attracted 7,807 unique visitors from almost 100 different nations.
http://www.in-cosmetics.com

varg78
26.01.2011 10:15
#24

Endre

Hei, flere nyheter som jeg synes er positive. Delfinansiering fra Innovasjon Norge + må se det som anerkjennelse av teknologi/potensiale?

26.01.2011, 09:42

Aqua Bio Technology ASA (ABT) er bevilget støtte fra Innovasjon Norge i
forbindelse med den tidligere annonserte kliniske studien som skal
gjennomføres i samarbeid med Access Business Group.

ABT annonserte 6. januar at selskapet skal gjennomføre en klinisk studie av
deres patenterte ingrediens Zonase X T i samarbeid med Access Business Group,
et søsterselskap av kosmetikkgiganten Amway. En vellykket klinisk studie vil
ventelig kunne føre til en lisensavtale der Zonase X T benyttes i Amways
ARTISTRY hudpleie-serie (www.artistry.com).
I den kliniske studien vil effektiviteten ved bruk av Zonase X i anti-aging
applikasjoner testes og dokumenteres. Som en del av avtalen vil Access
Business Group og Amway finansiere konsepttesting av kliniske bevis i bytte
mot muligheten for en begrenset global eksklusivitet knyttet til
markedsføring.

ABT har inngått en avtale med Innovasjon Norge (IN) for delfinansiering av den
kliniske studien. I følge avtalen skal Innovasjon Norge bidra med ca 650 000
kroner.

- Vi ser dette som et interessant prosjekt med høyt potensial for ABT, og vi
tror at tilskuddet vil utløse potensialet som selskapet har med ingrediensen
Zonase X T i dette enorme markedssegmentet, sier Rita Brokstad, leder av
Innovasjon Norge Bergen.

- ABT ser dette som en anerkjennelse av teknologien og selskapet, sier Arvid
Lindberg, administrerende direktør i Aqua Bio Technology ASA. Han er fornøyd
med at Innovasjon Norge har sett kvalitet i måten denne studien er utformet
og planlagt, i tillegg til det kommersielle potensialet.

- Vi er selvsagt særdeles fornøyd med det faglige samarbeidet med Innovasjon
Norge, fortsetter Lindberg.
Tozie
01.02.2011 21:24
#133

Endre
Slik går nå dagene, kunne godt tenkt meg å sett denne hoppe opp på neste nivå. Men får vel bare smøre seg med tålmodighet =)
varg78
02.02.2011 21:01
#25

Endre

Hei,

kan noen forklare meg hva denne meldingen fra ABT egentlig betyr: http://www.hegnar.no/bors/article555034.ece

Takk !
Tozie
02.02.2011 21:54
#134

Endre
Kort fortalt Varg, så forplikter Terra seg til å alltid ligge på kjøp og salg i ABT for å skape likviditet i aksjen.
Hvor stor øre avstand det er i avtalen vet kun de og ABT.

Eks :

La oss si Terra forplikter seg med en øre avstand på 5.

Selger ligger på 85 øre og kjøper ligger på 75.
Terra forplikter da å legge enten en salgs ordre på 80 øre eller kjøp på 80 øre. Dette for å skape større likviditet i aksjen.

Det er i hvertfall slik jeg har forstått det at en Market maker er.

Dette er positivt for aksjen i mine øyne da den har slitt med ilikviditet, flere vil nok ta sjansen på kjøp her nå da de er garantert å komme seg ut på et eller annet vis om de ønsker.
fomlusen
29.03.2011 23:04
#369

Endre
Hei ser at det her er en engasjert og kunnskapsrik gjeng som er inne i ABT, har fulgt selskapet snart et år og har kjøpt meg inn litt etterhvert, tok et bra steg i dag(for meg å være), å kjøpte meg opp ytterligere.

Den kliniske studien var den som gjorde at jeg startet å kjøpe meg inn tidligere,
og også dette med at de har fått innpass i noen eksklusive kretser av hudpleieprodukter.denne artikkelen er også ganske informativ vedrørende anvendelsesområder og potensiale.

http://www.skinline.no/sunn24/klekkevann-fra-fisk-kan-lose-hudproblemer

andre interesante artikler:

http://www.redonline.co.uk/beauty/beauty-news/skin-science-hits-uk


Så er det også interressant at de meldte for en stund tilbake at den kliniske studien vil bli ferdig før tiden:

ABT has received report that the clinical trial conducted in collaboration with
Amway is proceeding according to schedule. The clinical trial was notified to
the market in January, and ABT is expecting to receive final results on May
19(th), somewhat earlier than initially expected. The company will then use a
couple of weeks to analyze the results before a final conclusion is reported to
the market.

meget positivt

også denne da:
Aqua Bio Technology ASA completes conclusive study at University of Bergen in
Norway - demonstrating clear advantages of its flagship ingredient Zonase X(TM)
over competitive ingredients being used in the cosmetic industry for rebuilding
skin.

er dette starten på noe større for selskapet,spennede 2011

http://www.harveynichols.com/
http://www.elleuk.com/style/ask-the-experts/how-can-i-keep-my-skin-looking-fresh-at-work

http://www.harveynichols.com/
http://www.cosmeticsbusiness.com/news/article_page/Skin_Science_enters_the_UK_market/58744

http://www.harveynichols.com/
http://www.dailymail.co.uk/femail/beauty/article-1344451/Skin-creams-YEARS-you.html
http://www.harveynichols.com/
http://beauty.glam.co.uk/articles/details/the_scalpelfree_facelift/2541320470

så får eg håpe at dette er en riktig vurdering fra min side

Endret 29.03.2011 23:05 av fomlusen
klawrenc
30.03.2011 10:24
#220

Endre
Takk for fin oppsummering og noen (for meg i allefall) nye links, og velkommen til tråden! Kanskje dette vekker litt mer interesse i aksjen--hadde vært bra med bedre likviditet!
Shepherd
30.03.2011 16:38
#300

Endre
Synes også denne er spennende, har en liten post her. Det eneste jeg er skeptisk til er Amway da familiemedlemmer har drevet med dette, men selv om distribusjonsmetoden er pyramidespill-aktig er tydeligvis salget solid, så det er nok ikke noe å bekymre seg for.
fomlusen
30.03.2011 17:05
#370

Endre
by Fanny Coste,
Sales & Marketing Director and Head of Product Development
Aqua Bio Technology ASA Norway

Aqua Bio Technology ASA (ABT) is a Norwegian company established in 2000 and listed on Oslo Stock Exchange since 2008. ABT develops and markets novel marine cosmetics ingredients. ABT's products, which are all patented and based on extensive research in collaboration with Norwegian Universities, are 100% natural and sustainably sourced from the pure and protected environment of Northern waters.


Given the fact that water covers over three quarters of the earth's surface, such abundance makes it appealing to cosmetics manufacturers and their current interest in marine ingredients is hardly surprising. There is a tremendous potential for obtaining new active substances from the oceans. But as with all natural products, the challenge does not only lie in the discovery of new ingredients, but also in attaining reliable and sustainable supplies in a way that does not harm the delicate balance of marine life. Sustaining and protecting marine biodiversity therefore involves improving the awareness of all the industrial and economic players. The BioMarine Business Convention gives us a unique opportunity to share our views and experience with like-minded people and to inform and challenge our piers on the sustainability of "blue cosmetics".Moreover, participating in such a high-profile international convention should greatly improve our visibility.BioMarine is not only a perfect event to showcase our unique ingredients to potential customers but it is also an ideal place to spot the latest breakthroughs in marine biotech and to find valuable R&D partners and investors for our future development.

We are really looking forward to this event and we are truly excited about its potential outcome.
fomlusen
30.03.2011 22:46
#371

Endre
Hei igjen , dette var noe jeg kom over nå i kveld,
se datoen nederst 30.mars 2011

Noen som kjenner til dette skrivet, er jo veldig positivt:


Strategro Client Aqua Biotechnology ASA Ready to Start Negotiations for Sale of
Zonase
The last Zonase safety study shows excellent results.

var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");

document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js'
type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));

var pageTracker = _gat._getTracker("UA-1238506-5");

pageTracker._trackPageview();

The last Zonase safety study, the so called RIPT-test, where 100 persons are examined for skin reactions following
repeated applications of Zonase, have now been finalized without any negative results, according to an ABT statement.
This implies that Zonase is the only safety tested exfoliating ingredient for cosmetics where no negative effects are
shown even at very high concentration levels. Hence, Zonase will be able to provide new and improved qualities to a
broad spectrum of the cosmetic product categories in trade today, as well as being a basis for developing new products.
Strategro has been assisting ABT in business development in the USA, most recently through a series of meetings with
several of the leading cosmetic producers in the world, which are also testing the safety and efficacy of Zonase in their
own laboratories.
The response has been very positive and several of the mentioned producers now wish to start negotiations.

More information:
Rune G. Nilssen
Strategro International
+1 416 840 4536
rune.nilssen (AT) strategro.com
or
Mr. Einar Vangsnes
Aqua Biotechnology ASA
einar(at)aquabiotechnology.com

Strategro International
http://www.strategro.com Powered by Joomla! Generated: 30 March, 2011, 14:37
klawrenc
30.03.2011 23:19
#221

Endre
tror at dette er fra 2008:
http://www.aquabiotechnology.com/index.php?id=10&tx_ttnews[tt_news]=36&cHash=8606b8117e
northwest
31.03.2011 10:18
#61

Endre
Stemmer, dette er gammelt. ABT har skiftet navn på Zonase, nå markedsføres det under navnet Aquabeautine XLT.
fomlusen
02.04.2011 11:47
#373

Endre
Fant denne også som vel forklarer hvorfor de har skiftet navn på Zonase :


Re-launch of Aqua Bio Technology's premier product, Zonase X - 29 March 2011

Aqua Bio Technology (ABT), a developer of active ingredients for the global personal care industry, is re-launching its main product, Zonase X, under a new name, Aquabeautine XL, at In-Cosmetics in Milan this year.

Fanny Coste, sales and marketing director and head of development at ABT said that, 'the new name is derived from the company name and the word beauty and will better convey the distinctive properties of the cosmetics ingredient. It will stop any confusion between Zonase X which is the protein solution containing the Zonase and the enzyme Zonase.'

" Det vil stoppe eventuelle misforståelser mellom Zonase X som er protein løsningen inneholder Zonase og enzymet Zonase."

Don't miss the re-launch of ABT's premier product at In-Cosmetics, Aquabeautine XL, repositioning it on the market as a multi-functional ingredient.
fomlusen
02.04.2011 11:48
#374

Endre
Nå er det noen trigger framover som kan få liv i denne, det kliniske studiet som nok vil føre til en avtale
med Amway som er er seriøs svær aktør over there, kommer nå i slutten av mai.

ABT has received report that the clinical trial conducted in collaboration with Amway is proceeding according to schedule. The clinical trial was notified to the market in January, and ABT is expecting to receive final results on May 19th, somewhat earlier than initially expected. The company will then use a couple of weeks to analyze the results before a final conclusion is reported to the market.

En avtale med en slik storaktør vil vel også sette fart i andre avtaler som er på trappene, og flere vil bli klar over potensialet. Merkelige greier egentlig at man ikke flere ser dette før det har skjedd, risikoen er vel også rimelig borte på disse nivåene, om man handler nå.

Er det noen som vil forsøke seg med et inntektpotensiale for ABT på litt sikt her, må jo være gigantisk slik jeg tolker dette markedet for ABT, rundt 4 kroner til selskapet pr.solgte enhet ca det opplyste Arvid Lindberg.
fomlusen
02.04.2011 11:49
#375

Endre
Litt annet om utviklingen, mulig dere vet dette men legger det inn likevel: Q4-2010

Selskapet har i løpet av kvartalet signert ytterligere 8 NDAs med primært internasjonale selskaper, utover de 45
tidligere NDAs som selskapet har rapportert signert tidligere.

I fjerde kvartal er det også arbeidet aktivt med ferdigstillelsen av en kontrakt med Amway/Access Business Group, en
internasjonal aktør innen personlig pleie. Avtalen det er jobbet med under fjerde kvartal er avtale om gjennomføring
av en klinisk utprøving av Zonase XT hvor positive testresultater vil kunne medføre at Amway signerer en kontrakt
om leveranser av Zonase XT til deres hudpleieserier.

Arvid Lindberg tiltrådte som ny administrerende direktør 1. november. Lindberg har bred internasjonal erfaring fra
bl.a. selskaper som P&G, L'Oreal, Nycomed Pharma, og kommer til ABT fra en direktørstilling i Roche. På samme
dato tiltrådte Fanny Coste stillingen som salgs- og markedsdirektør. Coste har også omfattende erfaring fra det
internasjonale kosmetikk- og ingrediensmarkedet. Hun kommer til Norge etter 6 år i Japan der hun arbeidet med
multinasjonale kunder som L'Oreal, Kanebo, Shiseido m.fl.

ABT forventer at samarbeidet med Amway/Access Business Group vil resultere i en avtale om leveranser av Zonase XT i løpet av 2011.

Som et ledd i å få produktporteføljen raskere til markedet, satses det under 2011 på å inngå avtaler med flere
distributører, for videresalg til produsenter i deres respektive markeder. ABT forventer at dette vil materialisere seg i
endelige distribusjonskontrakter i løpet av andre kvartal 2011.

ABT vil lansere Zonase XT under nytt merkenavn ultimo mars 2011 i forbindelse med deltakelse på
kosmetikkmessen In Cosmetics i Milano. ABT vil i løpet av 2011 lansere nye produkt(er) basert på den samme
teknologiplattform og kompetansen selskapet besitter. De nye produkter som er planlagt lansert vil inkluderes inn
under samme merkenavn-familie. Målet er å lansere minst ett nytt produkt i 2011, og ytterligere ett i 2012.

På kostnadssiden vil ABT i 2011 bestrebe seg å holde disse så lave som mulig. Det er en målsetning om å kunne nå en kostnadsramme på i området 2-2,2 MNOK per kvartal eksklusive avskrivninger og finansiell støtte fra Innovasjon Norge. Fortsatt fokus på kostnadssiden, er det en klar målsetning for selskapet å nå positivt resultat for 2012.

Analysedekning av ABT fra Terra Markets ble igangsatt i 3. kvartal av analytiker Arvydas Noreika
med kjøpsanbefaling og kursmål på NOK0,78 over en 6 måneders periode. Oppdatert rapport med kursmål 0,9 er
publisert 16 februar 2011.


Dette var en liten oppsummering, satser på at Amway studie resulterer i en avtale som det lukter penger av.
fomlusen
02.04.2011 11:50
#376

Endre
hvorfor får de ikke inntekter fra salg, har undersøkt litt rundt i diverse nett shopper blant annet, det selges kremer med innholdet til ABT i, så hvorfor ingen inntekter? Er jo overalt på nettet bare positivt, mange nettbutikker i Norge som selger med ingrediensene. Gir de vekk enzymene i starten ?
http://www.rosaceagroup.org/The_Rosacea_Forum/showthread.php?23729-the-(fairly)-new-enzyme-zonase-for-eczema-psoriasis

http://www.mamut.net/abchelsekost/subdet449.htm


http://www.nature-pharma.no/PDF/Arcon%20-%20Kilda%20Skindiver.pdf Denne er interressant.Så da blir det ikke flere kommentarer på en stund, skal laste mer i fred.

Endret 02.04.2011 11:51 av fomlusen
Shepherd
02.04.2011 13:23
#333

Endre
Interessant observasjon fomlusen.

-vill spekulering hentet ut av tynne lufta følger-

Sannheten er kanskje at de fleste kjøper hudkrem i butikk eller på apoteket, og markedsføringen av kremer som inneholder dette har kanskje ikke vært all verden .. ? Men når det foreligger ubestridelig vitenskapelig dokumentasjon på at produktet virker og det blir distribuert til et stort nettverk av Amway-selgere i USA kan vi være så heldige at dette blir den nye store greia etter antioksidanter, og ballen begynner å rulle..
fomlusen
03.04.2011 18:22
#377

Endre
Sheperd :

Har nå undersøkt litt, det er tyske,polske ,svenske,engelske,sider,
samt seil int. Kremene er jo faen overalt på nettet da, men det er jo som du sier, vi vet ikke hvor meget som er solgt. Mener det var 140000 i inntekter av salg, ser ut som alt av helse butikker innen dette segmentet på nettet selger dette.

Og det er dyre saker, ikke noe Rema pris på disse produktene.
Skal sende en mail til selskapet å forhøre meg litt, hvordan dette foregår.

Endret 03.04.2011 18:23 av fomlusen
fomlusen
03.04.2011 19:48
#378

Endre
Det er en forklaring på alt; fra HO

Til Howi, saken gjaldt følgende, jfr. samme svar på meg på tidligere tråd. Jeg sendte mail til selskapet (Lindberg) og fikk følgende svar 8/11-2010:

1) Spørsmål rundt salg av Z Skin Repair uten at ABT rapporterer salgsinntekter (inneholder Zonase):
- Som følge av fokusering av ABT sin aktivitet, ble det høsten 2008 inngått avtale om salg av produktserien Z Skin Repair og Kilda. Vi er dessverre forhindret fra å kommentere detaljer fra dette salget, som følge av konfidentialitetsklausuler i avtalen. Vi kan likevel bekrefte at ABT er leverandør av Zonasae X til disse produktseriene. Det er like fullt også korrekt at ABT ikke har registrert inntekter som følge av dette. Dette skyldes avtalefestede leveranseforpliktelser inngått i forbindelse med salgsavtalen.

2) Spørsmål til selskapet rundt Bioforskning sin lansering ac Skin Science, jfr. leveranseavtale børsmeldt 6/5-2010.
- Vi bekrefter at Bioforskning er i ferd med å lansere sin produktserie Skin Science i ytterligere markeder og at i første omgang ett av disse produktene inneholder Zonase X. Jeg kan derimot ikke kommentere tidspunkt for lansering av serien i ytterligere markeder og hvilke markeder det dreier seg om, idet det er informasjon som naturligvis Bioforskning må få lov til å kommentere selv.

hvor lenge skal disse selskapen få gratis ingredienser fra ABT, det er spørsmålet?

klawrenc
03.04.2011 20:29
#222

Endre
merkelig greie...
fomlusen
06.04.2011 12:10
#379

Endre
http://www.aquabiotechnology.com/fileadmin/templates/files/ABT_2011-03-28.pdf
fomlusen
08.04.2011 13:56
#380

Endre
dag var da emiaksjene til handel,Hofseth solgte 5000 aksjer for ikke å være over 5%.

Han hadde fra før han fikk tildelte emisjonsaksjer:

ROGER HOFSETH AS 4,59% 4 829 177

Nå etterpå har han:
5 261 777

så ham har da økt med 400 tusen ca.
Så vidt under 5 % med fordeler det gir.
evgny
18.04.2011 18:17
#14

Endre
Hvordan ser det ut fremover egentlig.Foruten forbrukermessa i New York 11 og 12 Mai samt 1Q 30 Mai.Er det andre ting man bør kunne se fram mot?
fomlusen
27.04.2011 09:47
#382

Endre
amvay rundt 19 mai,publiseres en uke etterpå. samt 50 andre avtaler som kan være på gang
varg78
27.04.2011 12:46
#26

Endre

Positiv meldepliktig handel idag:

Emmanuel Coste, nærstående til Fanny Fagot, Salgs og Markedsdirektør i ABT, har 26.04.2011 kjøpt 61400 aksjer i Aqua Bio Technology ASA til kurs 0,65 NOK per aksje og 4400 aksjer til kurs 0,64 NOK per aksje over Oslo Børs.

Mvh
Varg
varg78
19.05.2011 14:41
#28

Endre

Det skjer stadig litt interessante ting:

13:46

Aqua Bio Technology ASA (ABT) kan i dag rapportere at selskapet har levert sin
første bestilling av Aquabeautine XL(TM) (tidligere Zonase X(TM)) til det
amerikanske markedet. Salget til Danne Montague King Co. representerer en
betydelig milepæl for ABT som dermed utvider den internasjonale
tilstedeværelse av Aquabeautine XL(TM).

klawrenc
19.05.2011 14:57
#224

Endre
Lovende! Seriøs aktør i "skin rejuvenation" med tilstedeværelse i 30 land!
DMK hjemmesiden
evgny
31.05.2011 09:35
#19

Endre
Noen som har noen komentarer til Q1.Er det som for forventet?
Kunne vært å håpe på litt mer interesse for aksjen.
BearOrBullShit
31.05.2011 11:03
#1

Endre
Har selv denne aksjen nå, kommer til å sitte på den en stund ser jeg for meg.
Tror dette kan bli veldig, veldig bra på sikt!
evgny
17.06.2011 12:10
#20

Endre
Rent bortsett fra GF nylig så var det ganske så stille her nå. Noen formening om når det skjer noe mer i dette foretagende?
northwest
17.06.2011 16:17
#74

Endre
Det har vært forhandlinger om å selge Aquabeautine-ingrediensen til Amway, som skal teste Aquabeautine før de bestemmer seg om de vil lisensiere produktet. Resultatet skal ikke være langt unna:

http://www.reuters.com/article/2011/03/04/idUS152391+04-Mar-2011+HUG20110304
http://e24.no/makro-og-politikk/statspenger-til-aqua-bio-technology/4006107
evgny
18.06.2011 08:01
#21

Endre
northwest: Takk. Dette er fra 20.05.11.

La oss håpe på et positivt resultat snart.

A validating analysis company has received the complete data set from the Amway
clinical trial (Access Business Group). The data from the study are now to be
analysed by third party expertise, and the complete and validated results will
be published in mid-June. As the company notified in March, there is still
great uncertainty about the final results, but the preliminary indications give
reason to assess that a positive outcome is more likely than a negative one."


For further information:

Arvid Lindberg
CEO Aqua Bio Technology ASA
Tel: (+47) 98 24 54 10
E-mail:arvid@aquabiotech.no

About ABT
Aqua Bio Technology ASA (ABT) develops and markets patented ingredients and
technology to the international cosmetics and skin care industry. The products
are based on patented components from marine origin; trademarks include
Aquabeautine XL(TM) and Smids(TM).


This information is subject of the disclosure requirements pursuant to section
5-12 of the Norwegian Securities Trading Act.

northwest
28.06.2011 14:56
#76

Endre
Endelig kom resultatet av Amway-studien. Og det var positivt.

- Vi er svært glade for de sterke og konkluderende resultatene denne store
kliniske studien har gitt. Det åpner opp en ny, stor markedsmulighet for ABT i
det lukrative segmentet for anti-aldring i hudpleiemarkedet, sier Arvid
Lindberg, administrerende direktør i ABT.

http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=285618

Så spørs det bare om denne nyheten er nok til å veie opp nedgangen de siste par månedene, eller om det skal mer til.

Endret 28.06.2011 14:57 av northwest
northwest
28.06.2011 15:04
#77

Endre
Litt mer fra meldingen:

Aqua Bio Technology ASA (ABT), et norsk marint bioteknologiselskap som utvikler innovative, naturlige og aktive ingredienser for den globale kosmetikkindustrien, kan i dag rapportere at en omfattende klinisk studie av selskapets flaggskip, ingrediensen Aquabeautine XL T har viste signifikante forbedringer på alle inkluderte anti-aldring parametre i løpet av en 12-ukers studie. Forsøket ble utført av et ledende amerikansk laboratorium i samarbeid med direktesalg-giganten Amway (www.amway.com).

Den kliniske studien gikk over 12 uker og ble gjennomført som en singel senter, dobbelt blind, og placebokontrollert studie, utført for å evaluere effekten av Aquabeautine XL T som en ingrediens for anti-aldring. Studien inkluderte 101 kvinner i aldersgruppen 45-65, alle med foto-skadet hud, ved hjelp av industriens beste teknologi for å måle et bredt spekter av parametere, herunder eksempelvis "fine lines", "hyperpigmentation", "wrinkles", "laxity", "skin clarity" og "tactile roughness".

- Dette muliggjør at ABT offensivt kan utnytte den dokumenterte effekten av Aquabeautine XL T utover de allerede godt dokumenterte egenskapene innenfor segmentet for eksfoliering, sier Arvid Lindberg, administrerende direktør i ABT.
northwest
28.06.2011 20:13
#78

Endre
Veldig stille her inne nå, er alle ABT-aksjonærer på ferie? Jeg får fortsette å diskutere med meg selv.

Som sagt tidligere i tråden, forventet ABT endelige distribusjonsavtaler i andre kvartal 2011. Det har ikke materialisert seg noen nye avtaler i det siste, og det skyldes kanskje at flere har ventet på resultatet av Amway-studien.

Det kan bli en fin sommer i ABT hvis dagens resultat fører til flere distribusjonsavtaler.
varg78
28.06.2011 20:22
#29

Endre
Hei

Jeg er liten aksjonær som ikke har ferie. Idag tidlig holdt jeg faktisk på å selge pga reserve split og lite news som tilsammen betyr nedgang normalt. På lang sikt har jeg veldig troen, og dagens nyheter gjør vel bare at jeg bestemmer meg for å sitte long likevel da :-)

Som du sier, det som trengs nå er avtaler og inntekter. Uteblir inntektene vil aksjen utvannes gjennom emisjoner så vi får håpe de klarer å materialisere resultatene i cash relativt rask.

northwest
28.06.2011 20:38
#79

Endre
Godt å se at jeg ikke er alene :-)
Tålmodighet er en dyd i aksjemarkedet. Jeg er bare en småfisk selv, men det har vært tungt å sitte og se kursen tikke sakte men sikkert nedover de siste par månedene.

Jeg ser at enkelte på Hegnar-forumet snakker om oppkjøp, men jeg skjønner ikke hvor disse spekulasjonene kommer fra. Satser på at noen positive meldinger om distribusjonsavtaler, først og fremst med Amway, i løpet av sommeren trekker kursen opp der den hører hjemme (dvs. rundt 20 kroner nå etter spleisen).
varg78
30.06.2011 09:11
#30

Endre
mer news:


« Tilbake

Pressemeldinger
Thomson Reuters

ABT: Amway Signs Letter of Intent with Aqua Bio Technology


08:50

Important milestone confirms opportunity for ABTs marine based ingredient, Aquabeautine XL(TM) in Amways global skincare brands.

ABT is pleased to announce that the company has received a Letter of Intent
from Amway Corporation expressing Amways further interest in evaluating the
ingredient. This following the successful completion of a an extensive
clinical trial to measure a wide range of anti-aging properties of ABTs
marine-based personal care ingredient Aquabeautine XL(TM)


Nå også beskrevet her: http://e24.no/boers-og-finans/bergensk-biotek-selskap-faar-amerikansk-avtale/20074826

Endret 30.06.2011 09:16 av varg78
northwest
30.06.2011 09:17
#80

Endre
Herlig, dette ser lovende ut. Men fremdeles er kursen altfor lav. Den lå på 17.50-19 kroner i vår (omregnet for spleis), så den burde egentlig vært oppe i godt over 20 nå.
klawrenc
30.06.2011 10:38
#227

Endre
hvor langt er det, egentlig, fra "letter of intent" stadiet til intekt for ABT?
northwest
30.06.2011 10:51
#81

Endre
Det neste trinnet er at Amway begynner å bruke ingrediensen fra ABT, noe jeg tror er ganske sannsynlig etter den positive studien. Amway skal lansere en rekke nye produkter rettet mot voksne kvinner fremover, og det er ikke umulig at Aquabeautine blir å finne i flere av disse.

I tillegg gjør resultatet fra Amway-studien det helt sikkert lettere å selge inn ingrediensen til andre produsenter.

Jeg vil vente og høre hva ABT sier selv, men jeg tipper at de har kommet et langt skritt nærmere målet om å gå i pluss i 2012. Det kommer sikkert info om dette i Q2-rapporten.
fomlusen
05.07.2011 05:11
#383

Endre
Noen linker og presentasjoner:

Jeg er lastet til ripa og klar for vekst:

http://hugin.info/138686/R/1527074/462778.pdf

http://e24.no/boers-og-finans/aqua-bio-technology-melder-om-positiv-studie/20074083

http://www.aquabiotechnology.com/fileadmin/templates/files/ABT_Aquabeautine_XL_Clinical_Trial.pdf

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=no&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=sv&tl=no&u=http%3A%2F%2Fwww.expressen.se%2Fhalsa%2F1.695027

http://www.cosmeticsdesign-europe.com/Formulation-Science/Aqua-Bio-Tech-rebrands-product-to-align-with-cosmetic-use

http://www.slideshare.net/KGSglobal/aqua-bio-technology-presentation-at-innocos-europe-paris


fomlusen
05.07.2011 05:33
#385

Endre
En annen ting som jeg tror, kommer her er flere avtaler nå som studien har kommet inn over forventningen og Amvay er på banen.Nå har vel jeg kanskje en annen vinkling en andre, er langsiktig i denne og har et behagelig snitt.

Som en del av denne videreføringen vil Amway også kompensere ABT med en upfront betaling for visse markeds rettigheter.

- Virkningen av Aquabeautine XL T i denne siste kliniske studien overgått forventningene. Slike overbevisende resultater fra en studie av denne størrelsen, kombinert med umiddelbar oppfølging fra vår klient vil være svært verdifull for ABT når vi fortsetter å markedsføre våre ingredienser i det globale hudpleie markedet, sier Arvid Lindberg, administrerende direktør i ABT.


Så fra Terra:

New market opened

The successful trial results enable Aquabeautine XL to position it not only as an exfoliating agent, but also as an anti-ageing ingredient in the skincare market. Keeping in mind such solid performance and the fact that this has been achieved in a well-designed clinical trial, we believe, ABT will attract attention from larger cosmetic market players. The first one under consideration is, of course, Amway, which co-funded the study and expressed further interest in Aquabeautine XL by signing a letter of intent with ABT. We expect further news from this player regarding the finalization of the agreement sometime in Q3. Keeping in mind Amway's marketing power, this would be a major achievement for ABT. We are also keen to see what other partners ABT will attract in the next couple of quarters.

Så regner med å sitte med denne utover, slik det er nå er vi 7 øre over siste emikurs, som ble utsolgt på 2 timer.
2+2 blir fire før eller senere.

Varelageret ved årskiftet var 30 mill som bestod av AB XL i forskjellige stadier,cash ut i 1 til 2 kvartal neste år uten
penger inn,de har nå startet å komme. Amvay og DMK penger siste mnd,uten at vi vet størrelsene på dette.

Endret 05.07.2011 05:33 av fomlusen
evgny
23.08.2011 13:48
#22

Endre
ABT ere, har dere solgt dere ut eller sitter dere long som dere gav uttrykk for. Dette ser ikke særlig hyggelig ut hva aksjeprisen angår men er det noen som har noen formeninger om hva vi kan forvente på Q2?
klawrenc
23.08.2011 13:58
#230

Endre
tålmodig/lang, jeg
fomlusen
24.08.2011 08:31
#386

Endre
ja sitter stille, har faktisk kjøpt en del på disse kursene,nå skal du ikke ha for store forventninger til q2, noen hundre tusen, Amways upfront betaling kan vel komme på denne eller neste kvartal, sikkert ikke snakk om de stor pengen.

for å si det sånn er ingening priset inn i dagen kurs, ikke eventuell avtale med Amway, ikke patenter, og snart ikke varelager heller, og det hele bunner ut i forståelig nok, mangel på en stor kommersiell avtale, derfor er det spennende med nå med Amway avtalens størrelse.

Endret 24.08.2011 08:31 av fomlusen
evgny
24.08.2011 14:22
#23

Endre
fomlusen: Ja en intensjonsavtale alene er vel ikke mye å holde seg til, eller å slå i bordet med for den saks skyld. Vi må vel få litt mer håndfast på avtalefronten hvis det skal ha sin virkning.
Synd ikke det er noe innsidehandling i ABT.
Ser ut som terra skal ut herfra. Gad vite hvor mye de sitter med.
fomlusen
24.08.2011 17:05
#387

Endre
terra er som troløse hunder, anbefaler med ene poten og selger med andre,
dette har de holdt på med i mnd vis,så det bekymrer meg ikke,skulle sett at selskapet hadde sagt opp avtalen med terra som MM.den gjengen der kommer det ikke noe godt fra, som en småsparer sa det: det beste man kan si om terra er at de er "strukturerte".

:)
fomlusen
24.08.2011 17:05
#388

Endre
terra er som troløse hunder, anbefaler med ene poten og selger med andre,
dette har de holdt på med i mnd vis,så det bekymrer meg ikke,skulle sett at selskapet hadde sagt opp avtalen med terra som MM.den gjengen der kommer det ikke noe godt fra, som en småsparer sa det: det beste man kan si om terra er at de er "strukturerte".

:)
Riegrot
06.09.2011 22:10
#55

Endre
Rekyl kommer !
Ved tidligere distribusjonsavtale i Asia i år gikk Abt 21 %.
Nå har produksjonsutviklingen kommet lenger.
fomlusen
10.09.2011 17:07
#389

Endre
Aqua Bio Technology jobber for å gå break-even.

Aqua Bio Technology inngikk i går en avtale med Presperse Corporation for Aqua Bio Technologys flaggskipingrediens Aquabeautine XL i det nordamerikanske markedet.

- USA er det største markedet i verden foran Japan og Brasil. Denne avtalen gir Presperse eksklusivitet i Nord-Amerika og med en opsjon på eksklusivitet på Sør-Amerika hvis de skulle levere bra i USA, forteller sjefen i Aqua Bio Technology Arvid Lindberg til iMarkedet Xpress.

Må ha høy frekevens
Lindberg forteller hvordan selskapet er helt avhengig av avtaler med distributører som Presperse og at han er veldig fornøyd med avtalen.

- Vi er helt avhengig av å ha mennesker som aktivt selger våre varer i hvert og ett enkelt marked. Uten distributør ville frekvensen ikke blitt høy nok, med såpass få mennesker i egen organisasjon.

Presperse Corporation er en ledende distributør av ingredienser innen kosmetikk, og et datterselskap av japanske Sumitomo Corporation. Avtalen med Aqua Bio Technology omfatter også ikke-eksklusiv distribusjonsavtale for det søramerikanske markedet.

- Vi har brukt veldig mye tid på å finne frem til distributør og vi har vært i møter med en rekke aktører før vi endte opp med to selskaper i sluttvurdering. Presperse fremstod til slutt som et klart valg for oss,

- Presperse er ansett for å være de beste i å skape salg av denne type produkter. Vi er svært godt fornøyd med denne avtalen,

Sitter igjen med mest
Lindberg vil ikke gå inn på detaljer, men sier avtalen med Presperse er prestasjonsbasert, men at de uansett vil sitte igjen med det største kakestykket.

- Vi leverer varer til distributør før distributørene går til produsentene av hudpleie. Distributørene får en andel av salget, men vi sitter naturligvis igjen med det meste av verdien på produktet. Distributøren får betalt kun ved den omsetning den klarer å generere for selskapet,

Aqua Bio Technology selger sitt produkt til produsentene for 1250 dollar.

Jobber mot break-even
Selskapet leverte i 2. kvartal et underskudd på drift (EBIT) på 3,5 millioner kroner som er en bedring fra -4,9 millioner kroner året før. Aqua Bio Technology har såvidt startet å få litt inntekter, men de venter fortsatt på den store avtalen.

- Vi trenger én stor kunde for å gå break-even. Om avtalen kommer i dette kvartalet eller drøyer til neste år er mindre viktig enn at avtalen er god, sier Lindberg til iMarkedet Xpress.

- Vi har nå veldig mange selskaper som vi har kommet langt med, som er langt fremme i salgssyklusen vår. Fremtidsutsiktene er veldig lovende,

Lindberg forteller at han hele veien har sagt at de skal nå break-even i 2012, nå som 2012 nærmer seg opprettholder vi denne guidingen. Men Lindberg forteller at dette er omfattende prosesser som tar lang tid.

- Prosessene rundt salg av våre produkter er omfattende og normalt i bransjen tar salgssyklusen to år. Vi arbeider hardt for å greie dette på kortere tid, avslutter Lindberg mens han løper for å rekke nok et fly.
fomlusen
27.09.2011 02:43
#391

Endre
http://www.cosmeticsdesign.com/Business-Financial/ABT-and-Presperse-team-up-in-exclusive-US-agreement


http://aquabiotechnology.com/fileadmin/templates/files/SPC_Magazine_0611.pdf

http://www.womanandhome.com/articles/hairandbeauty/529767/skin-science-bio-active-marine-foaming-cleanser.html

http://www.arcon-norway.no/index.php?news=show&page=78

http://www.sunn24.no/annen-hudpleie/ansiktspleie/z-skin-repair-kids-sensitive-cream#variation=156224

http://www.cosmeticingredients.co.uk/news_a.asp?story=88

Det er ikke mye liv her, men det kommer med første salgsavtale, en stor kunde break even, forventer for min egen del, to til tre store kunder neste halve året.

Håper ikke selskapet er solgt før den tid.

Endret 27.09.2011 02:45 av fomlusen
evgny
27.09.2011 20:53
#24

Endre
fomlusen, Takk for linkene over.Litt trøtte tider ja, men det blir spennende forover. krysser fingrene.
varg78
29.09.2011 16:25
#32

Endre

Det er trøtte og kjipe tider ja. Nye 15% ned idag, er det dårlige nyheter på veg ?

evgny
29.09.2011 18:37
#26

Endre
Dette er drøyt...............
fomlusen
19.10.2011 12:54
#393

Endre
gud va ja e trøtt

still hanging on
fomlusen
27.10.2011 08:44
#394

Endre
Amway ferdig å vurdere nå i oktober så får vi se da om en avtale kan dukke opp.

Update on Amway deal under the spotlight
ABT is currently in discussions with Amway, which could potentially end up in a partnership agreement between the two companies. We have already discussed the importance of this deal in our previous reports. ABT has set the deadline for Amway to finalize the deal until January 2012, while we expect to see the definitive agreement in
Q4 2011. This is supported by an impressive clinical trial with Aquabeautine XL data
and Amway's letter of intent sent immediately after the trial results were announced on
June 28.
New distribution agreements in place
ABT has lately announced a set of messages regarding the signed distribution agreements with international players. These include SCETI K.K., Presperse Corporation (a
subsidiary of Japan's Sumitomo Corporation) and LICA Enterprises Group, which were
signed on September 6, September 7 and October 3 respectively. ABT employs a
strategy not only to maintain its internal marketing focus, but also to develop a network
of distributors, which should strengthen the commercialization process. We view the
build-up of a distribution network as positive, since ABT is currently represented in the
major cosmetic- and personal care markets.
Buy recommendation supported by major trigger


Siste 85 handelsdager har snitt verdien på handelen vært ca 13000 stk pr dag ,noe som har halvert selskapsverdien.
Noen som tror at dette går unna når det meldes salgsavtaler.

Disse store distributørene inngår ikke kontrakter og satser på et selskap for å tjene småpenger, virker merkelig, så de må ha tro på dette.

Ingen salg ingen inntekt til distibutøren, så enkelt:

Presperse Corporation is pleased to announce that they have entered into a distribution agreement with Aqua Bio Technologies ASA (ABT) based in Norway.

ABT's flagship ingredient, Aquabeautine XLT, is a patented marine solution that adds moisture and improves the renewal of skin cells in an effective and gentle manner. The first self-limiting enzyme of its kind, it is also proven to deliver anti-aging effects in vivo. 100% natural, biodegradable and sustainable, Aquabeautine XLT is targeted for use in anti-aging products, spa/Cosmeceutical products, as well as products for sensitive skin.

Come visit our booth at the SCC California Suppliers day show. Our booth number is 417. The show is Tuesday, October 25th and Wednesday, October 26th. Be the first to see our newest and most unique technologies.
klawrenc
22.11.2011 13:08
#243

Endre
fra Hegnar Online i dag:
Aqua Bio Technology ASA kan i dag rapportere om den første ordren på sin patenterte ingrediens Aquabeautine XL fra en europeisk kosmetikkprodusent.

- Dette er ikke bare det første europeiske salg utenfor Norge, men produsenten har også til hensikt å utvikle en komplett hudpleieserie rundt Aquabeautine XL som hovedingrediens, sier Fanny Coste, salgs- og utviklingsdirektør i ABT.

Av konkurransemessige årsaker har produsenten bedt om ikke å bli navngitt før produktene er lansert. Aquabeautine XL vil være hovedingrediensen i et nytt ansiktspleieprodukt som lanseres tidlig i 2012. ABT arbeider også tett med produsenten for å utvikle en komplett hudpleieserie med Aquabeautine XL , som vil lanseres senere i 2012.

- Dette er enda en viktig milepæl for ABT. Det er det første salget av Aquabeautine XL i Europa utenfor Norge. Med tidligere rapporterte salg i Nord-Amerika og Asia demonstrerer dette vårt produkts globale interesse og anerkjennelse, sier Fanny Coste.

klawrenc
22.11.2011 13:09
#244

Endre
så, det ruller og går. Nå det gjenstår å se hvordan de klarer seg i et marked som myldrer med konkurrerende produkter...
fomlusen
28.11.2011 10:40
#395

Endre
ja det er det dagen for ex gen forsamling, antar at det går greit og det hentes inn ca 10 mill nok.

Så hva forventer vi oss fremover;

Amvay avtale avklares innen 2 mnd.

Selskapet jobber med etter det jeg erfarer med en nedskalert utgave av ABXL, en versjon av produktet som kan brukes i store volumer som f. eks såpe, shampo, fuktighetskrem osv. har også brakt i erfaring at evenuelle samtaler med en slik produsent er høyst reell.(way of speaking)

Videre forventer jeg at salgsavtalene øker hyppig på utover vinteren og våren.

Selskapet er også i samtaler med et halvt dusin store internasjonale selskaper så 2012 blir et spennende år.

La meg også minne om dette:

A study performed by the University of Bergen in Norway concludes that Aquabeautine XLT outperforms competitive ingredients within skin exfoliation and rejuvenation. Results to challenge industry standards (AHAs and fruit-enzymes)
Successful clinical trial completed with Amway - option to negotiate supply agreement with ABT. All clinical end-points in trial with positive results.

Tror for min del at inntektene i det kvartalet som kommer til rapportering nå er sterkt økende. videre har selskapet uttalt at estimerte driftskostnadsbase i kvartal fremover MNOK 2 (ekskl. avskrivninger og støtte fra Innovasjon Norge).


så lykke til de som er innefomlusen
30.11.2011 09:27
#396

Endre
28 tusen i inntekter dette kvartalet, mot 0 i fjor samme kvartal, sterkt økende

hahah
uturen
19.09.2012 14:02
#7028

Endre

Jeg har sett litt på siste kvartalsraport og gamle børsmeldinger, og her er det viktigste:
ABT hadde et driftsoverskudd i første halvår på 6,1 mill
Resultat etter skatt i første halvår 4,1 mill
Selskapet betaler ikke skatt. Det er bokført underskudd fra oppstartperioden på 80 mill, så det er lenge til selskapet kommer i en skatteposisjon.
Selskapet har to lån:
Fra Inovasjon Norge på 4 mill som forrentes og nedbetales på vanlige vilkår.
Et konvertibelt lån fra en del aksjonærer - opprinnelig på 7,818 mill, nå til rest 7.09 mill
Det konvertible lånet skal nedbetales eller konverteres til aksjer innen 31/12 2012. Konvereteringskursen er 6 kroner så det er ingen tvil om at långiverne vil ta aksjer som oppgjør.
Dette vil øke antallet aksjer i selskapet med 1.181.666 nye aksjer og øke antallet aksjer fra dagens 5.375.157 aksjer til
6.557.666 aksjer.
Ettersom aksjekursen er så mye høyere enn konverteringskursen mener jeg at børsverdien bør beregnes som om hele lånet var konvertert.
Det gir en børsverdi ved gårsdagens sluttkurs på ca 100 mill

Ved siste kvartalsskifte hadde selskapet en kontantbeholdning på 17,5 mill.
Selskapet opplyser i kvartalsrapporten at driftskostnadene pr kvartal er ca 2,8 mill x/avskrivninger.
Det betyr at selskapet har penger til å drive mer enn ett år framover uten salgsinntekter eller ny tilføring av penger i form av lån eller utvidelse av aksjekapitalen.
Selskapet skriver i siste kvartalsrapport at det venter et godt økonomisk resultat i 3. kvartal, noe Restorsea kontrakten bekrefter.
Min konklusjon er at det ikke er fare for kapitalutvidelser utover den ovenfornevnte konverteringen, dersom ikke selskapet skulle bestemme seg for å ekspandere kraftig.

Etter min oppfatning er ABT fortsatt billig, noe jeg antar har sammenheng med børsklimaet generelt og at selskapet har brukt lang tid og og mye (tapte?) aksjonærpenger for å nå fram til der selskapet er i dag.
Med billig mener jeg at dagens avtaler og de resultatene selskapet har levert i 1. halvår i år fullt ut forsvarer dagens kurs - SOM OM SELSKAPET VAR ET ETBLERT PRODUKSJONSSELSKAP - men selskapet bør vurderes som et selskap i oppstart og i utvikling av produkter som det i dag ikke finnes konkurrenter til. Som et slikt selskap mener jeg at det er billig.

Dersom dagens avtale og de nye produktene som nå lanseres gir omsetningsvekst godt utover det som er meldt markedet kan aksjen gå langt, 30 - 50 kroner.
I et oppkjøpssenario vil kursen være over 50 kroner.
uturen
26.09.2012 23:38
#7039

Endre
Jeg anbefaler alle med interesse for ABT, også dere med bare en bitteliten interesse for selskapet, å se nærmere på presentasjonsmaterialet i forbindelse med dagens lunchpresentasjon i Oslo.

De avtalte inntektene, utelukkende basert på eksklusivitet og royalty, er tilstrekkelige til å finansiere selskapet flere år framover. Varesalg knyttet til nåværende og nye produkter vil gi tilleggsinntekter framover.

Dagens aksjejurs forsvares utelukkende av avtalte inntekter. Oppsiden er stor, og skulle noen av de store i bransjen ønske å eie selskapet er eiestrukturen åpen.


Jeg var på presemtasjonen og her er min oppsummering:

Det var overraskende stor interesse, og tydelig mange som hadde meldt seg på i siste liten da det måtte hentes inn ekstra stoler, totalt ca 40-50 pers., flere analytikere.

Arvid Lindberg, daglig leder, gir et solid inntrykk, og inngir både tillit og ikke minst selvtillit over resultatene hittil og veien videre.

Uten at han ville gi noen guiding så vil inntektene fra kontraktene uten et eneste salg være 18-19 mill for 12,13 og 14. Så kommer salgsinntektene i tillegg.
Restorsea startet med en initiell ordre på 100 kg. De betaler 1250 dollar pr.kg. ABT har et DB på 82%. Kontraktene alene forsvarer dagens prising, men ved suksess er oppsiden betydelig.

Selskapet har allerede fått 3 nye kunder på de nye produktene. Selv om det ikke var store ordre er det veldig bra at ABT kun få uker etter lansering allerede har solgt.
Amway vil lansere sine produkter i Q4 eller Q1, Aquabeautine XL vil være i 4 av de 12-14 best selgende skin care produktene deres, pluss ytterligere 2 planlagt. Amway selger totalt 150 millioner enheter årlig, ikke alt i skin care, men ved suksess blir det betydelig volum og store inntekter.
AL mente selskapet fikk en fantastisk eksponering gjennom Amway.

ABT sitter på et varelager med potensiell salgsverdi 150 mill. Dette er frossent og vareprøver tatt på 10 år gammel vare var av topp kvalitet. Mye er nedskrevet så kostnadene ved større salg blir små, og gir en betydelig økning på bunnlinjen. Selskapet vil heller ikke ha noe problem med å øke produksjon ved stort salg.

Grunderen var også der, Bernt Walter, professor ved universitet i Bergen. Han fortalte om de unike evnene til enzymet. Det at det kun tar vekk døde hud celler og lar de levende forbli levende, mens det som vanligvis brukes i kosmetikk idag AHA (alpha hydroxy acid) syrer og fruktsyrer tar både levende og døde. Tok da frem et meget godt eksempel på en ekstra ting som er meget viktig. Huden vår er 80% av immunforsvaret, ABT styrker huden, mens andre som tar både døde og levende celler lager hull i huden som gir åpninger for mikrober, virus etc. Understreket også at enzymet er 100% naturlig og derfor ikke kan fremstilles syntetisk. Fikk et brev fra et patentkontor som lurte på hvorfor de ville ta patent på noe som ikke finnes, mao sterk patentbeskyttelse.

ABT har også mange potensielle kunder som tester ut de nye produktene. Det finnes ca. 1500 aktører i markedet. 400- 450 vil kjøpe ingredienser (Dermaclarine og Beauty Propelline), mens de resterende trenger noe som er ferdig formulert. Derfor veldig bra å ha produktet utviklet i samarbeid med Aquapharm i produkt porteføljen. Dette kan da brukes av små aktører og typisk kjeder som vil ha sitt eget merke. Det er også en trend i tiden at produkter skal være av naturlige ingredienser.
EU vil også komme med strengere regelverk for bruk av stoffer i kosmetikk, noe som vil gagne ABT.

Vi må ikke se oss blinde på at Restorsea og Amway har eksklusivitet på Aquabeautine XL, for der disse to kundene får alt i ett produkt, er de nye produktene delt inn i mer spesifikke egenskaper utledet av nettopp Aquab. XL. ABT vil også komme med flere produkter utviklet sammen med andre for å slippe store utviklingskostnader.

Det er alltid fallhøyde, også på det man anser sikkert i aksjemarkedet, men jeg ble i hvertfall styrket i troen på at de sitter på noe unikt som kommer til å oppleve sterk vekst og at t
uturen
26.09.2012 23:42
#7040

Endre
(forts)
timingen for å øke eksponeringen i aksjen nå er riktig.

Det blir spennende å se om det kommer noen flere analyser fra selskaper som var tilstede på presentasjonen. I dag er det bare Terra Markets som følger ABT og med kursmål 29.

Stig Myrseth har ABT i sin portefølje.
ErasmusMontanus
01.10.2012 16:38
#253

Endre
Virker litt småspennende dette selskapet her ja etter å ha lest meg litt opp. Hvordan er det med patentsituasjonen?
fomlusen
14.03.2013 23:41
#397

Endre
I've gotten all of my friends hooked on the miracle that is Restorsea. Since September, the beauty brand's day cream and eye cream have been my go-tos, and I can honestly say they're part of one of the most advanced skincare systems out there. So I was excited to try the new night cream ($175) and serum ($195). As in the creams, the main star in these products is their special salmon enzyme complex called Vibransea. The specific enzyme in use is derived from the hatching fluid of baby salmon and acts as a glycolic acid equivalent, except with this there is no irritation! The serum has twice the usual amount of enzymes, so it packs a mean anti-aging punch while still feeling gentle on the skin. At the end of Fashion Month, I felt like I'd run a marathon and aged 10 years. Gray hairs were sprouting at an alarming rate and everything on my face and body sagged. But with a good night's sleep and the night cream, my skin plumped up almost overnight. Trust me on this one - check out the incredible story behind Restorsea and stop in at Bergdorf's for a sample. The results are immediate and long-lasting, so the products are worth every last penny (and yes, I know - they're pricey!). Restoring Night Cream and Renormalizing Serum available on Restorsea.
fomlusen
15.03.2013 00:05
#398

Endre
Forventer kontrakter på de nye produktene snart, forventer også et meget godt q1,
Dette basert på ingrediensalg både til Restorsea som nå girer opp for fullt,
og Amway som skal lansere i Q2.

At ikke flere ser hva som foregår her er rart, de store aksjonærene har kjøpt seg kraftig opp
I flere omganger, de har handlet hardt,initia og peterson har vel alene handlet for flere millioner, dette kommer på toppen av obl lånet.Hofseth måtte selge 250 tusen aksjer for å få
Råd til emisjonen i hbc, men har kjøpt alle tilbake på coveret call på et par mnd.det kan
Være et signal om her skjer det noe snart.
selskapet er så og si gjeldfritt, har 21 mill på bok, og jeg forventer
En omsetning på over 40 mill, kanskje opp mot 50 mill i år, med ebitda på på over 20-25 mill.
Garanterte inntekter i år på Amway og Restorsea er ca 19 mill.

Oppkjøp kan også være et scenario, vi skal heller ikke se bort fra at Amway kontrakten
Vil bli utvidet og reforhandlet.

Selskapet er priset til ca90 mill, er fullfinansiert og vil gå med godt overskudd de neste
5år bare på inngåtte kontrakter. Royalties og ingrediensalg kommer på toppen av dette,
Samt alle nye salg og kontrakter.

Norne har et meget konservativt kursmål på 25 nok, personlig ligger mitt en god del høyere.

Enhver ny kontrakt,salg og q res i positivt lende,vil øke dette kursmålet.

Kanskje på tide å våkne.

Ps
Ser jo at det har skjedd mye positivt siden sist jeg var innom og skrev littt her, kursen har steget fra 6 nok til 13,50.
Selskapet er kapitalisere og på rett kjøl.

Produktene som er lansert får meget gode tilbakemeldinger i alle fora.

Vil ellers anbefale ABT,trådene på Ho,som til forundring innholdet en del bra info,og linker opplysninger.

Og Restorsea sine nyhetsider:

http://restorsea.wordpress.com

Endret 15.03.2013 00:17 av fomlusen
fomlusen
15.03.2013 09:28
#399

Endre
Aqua Bio Technology reported its 4Q12 results on February 13th, which largely met our expectations.

Supported by partners and a solid cash position, the company is set for growth in 2013. Thus, our Buy recommendation stays under a slightly lower target price of NOK 25.00 per share.

Lower 4Q12 sales partially offset by smaller operating expenses Aqua Bio Technology (ABT) released its 4Q12 report on February 13th. Sales of NOK 3.4m were below our expected NOK 4.3m. Revenues consisted of payments from Restorsea and sales of ABT's product, which was the main cause for the deviation from our estimate. Operating costs came in somewhat below our forecast, thus EBITDA landed at NOK 0.2m versus our expected NOK 0.6m. The bottom line was additionally impacted by financial expens

Sales growth in 2013
Our focus in the 4Q12 report was on the sales of the ABT products. In 2012 this amounted to NOK 1.7m compared to NOK 0.2m in 2011. Looking at 2013, it is important to note that ABT is still in a start‐up marketing phase of its products and the visibility is rather low, thus, fluctuations in revenues can be expected. However, strong support from ABT's partners (Restorsea and Amway) via payments and royalties allow the company to operate with a positive EBITDA. Coupled with a solid cash position at the end of 4Q12, we think that ABT is in a good position to drive product sales growth in 20

New COO hired
ABT has also hired a new COO Espen Kvale, who comes from the position as Global Brand Director Dermatology at Photocure and has a PhD in immunology. We view positively the strengthened executive team. So far, ABT has been managing its costs in a very prudent way. However, we have already expected increasing operating costs in 2013 (and thus make no adjustments in our model) along with the growing sales.

Buy recommendation reiterated, target slightly cut
Following the 4Q12 report, we trim our product sales expectations for 2013 slightly, but this had little impact on long‐term perspective and our updated DCF‐based target price stands at NOK 25.00 per share (NOK 26.00 previously; 15% discount maintained). Our Buy recommendation is reiterated.


Det er ingen interesse for ABT blant investorer, ikke på stocktalk, ikke på hegnar, ikke på XI,
Det gjør meg mer og mer sikker på at dette blir en gullkantet sak, det har det også vært siste året.

Det største problemet er at at alle skal ha raske penger,og ingen sitter to år i et selskap selv om det gir deg et par hundre %.

klawrenc
15.03.2013 15:47
#252

Endre
takk for siste innleggene. Har vært langsiktig investor i ABT i flere år nå (og har tjent på min tålmodighet!). Laster opp litt mer i disse dagene.
fomlusen
15.03.2013 18:59
#400

Endre
Klawrenc
Har vert med nå i flere år, og har et fantastisk snitt. Jeg har kjøpt en god del på 13 tallet de siste månedene.

Så lenge de positive vibbene strømmer på vil jeg fortsette med det. Pao som er grunder av Restorsea er
Fascinerende menneske. Har konversert så vidt med henne. Hoved investor for Restorsea er Muneer Satter,
Ta og Google den mannen så skjønner du hvor finansiering en kommer fra.

Vi tales ved.

Endret 15.03.2013 19:01 av fomlusen
fomlusen
16.03.2013 15:56
#401

Endre
ABT har nå om det som fremkommer i denne artikkelen utvidet kontrakten med Restorsea til 20 år,Eksklusive rettigheter til Ab XL .
Dette er en unik finansiell plattform i så fall, vi snakkerDa 70 mill dollar i garanterte inntekter i de neste 20 år, kanskje mer om vi legger til grunn dagens avtale, dette må da ABT kommentere,børsmelde?

Minimumsinntekter vi snakker hele veien.Royalties og ingrediensalg i tillegg, dette er bare på Ab XL.Restorsea ser også ut til å utvide til LA, og kundemassen øker kraftig.
http://restorsea.wordpress.com/2013/03/15/restorsea-featured-in-the-rose-sheet/

Sender en mail til selskapet og anmoder om en kommentar

Endret 16.03.2013 15:57 av fomlusen
klawrenc
28.04.2013 22:34
#254

Endre
fikk du noe svar?
fomlusen
28.04.2013 23:37
#402

Endre
Ja

Restorsea har opsjon til å forlenge avtalen hvert 5 år, så lenge de oppfyller visse kriterier.
Så i teorien så kan de fortsette kontrakten så lenge de ønsker,og så lenge de gjør suksess.

Treffer Restorsea med sin lansering som det ser ut som de gjør, så kan denne avtalen forlenges inn i evigheten. :)

Et par hundre millioner hvert femte år er bra å ha i bunn, egentlig utrolig at kursen et 16 nok.

Her kommer kontrakter tror jeg ,på de nye produktene snart.
Det kommer også flere produkter fra selskapet utover.

Flere patenter har de også inne nå.

Les årsrapporten, den er utrolig positiv.

http://www.aquabiotechnology.com/fileadmin/templates/files/Aqua_Bio_Technology_aarsrapport_2012.pdf

Endret 28.04.2013 23:48 av fomlusen
klawrenc
29.04.2013 08:22
#255

Endre
Enig, veldig interessant lesing.
Ble oppmerksom på selskapet da jeg tilfeldigvis traff min kollega Bernt Walther lpå Bybanen i 2009. Artig og inspirenrende eksempel på thinking outside the box (å bruke den fiskeegg enzymen i kosmetikk).
Liker å investere i selskaper med kreative løsninger, men hvor jeg (mer eller mindre) forstår hva det dreie seg om, så det blir mest bioteknologi, fiskeoppdrett o.l. for meg. Traff mye av oppgangen i Algeta óg, og har tro på PHO (og PCIB) og BIONOR... Men det er synd at de aktive diskusjonene er på Hegnar Forum, formattet er så uryddig der...
klawrenc
29.04.2013 08:22
#256

Endre
Enig, veldig interessant lesing.
Ble oppmerksom på selskapet da jeg tilfeldigvis traff min kollega Bernt Walther lpå Bybanen i 2009. Artig og inspirenrende eksempel på thinking outside the box (å bruke den fiskeegg enzymen i kosmetikk).
Liker å investere i selskaper med kreative løsninger, men hvor jeg (mer eller mindre) forstår hva det dreie seg om, så det blir mest bioteknologi, fiskeoppdrett o.l. for meg. Traff mye av oppgangen i Algeta óg, og har tro på PHO (og PCIB) og BIONOR... Men det er synd at de aktive diskusjonene er på Hegnar Forum, formattet er så uryddig der...
klawrenc
29.04.2013 08:24
#257

Endre
(forstår ikke hvordan innlegget ble sendt to ganger, beklager!)
fomlusen
29.04.2013 09:45
#403

Endre
Ang Walther så har han og forskerteamet rundt ABT , noen nye patenter som har resultert i nye produkter, og flere er på vei

Beauty propelline og Dermaclarine er direkte resultat av dette, i tillegg slik
Jeg leser årsrapporten så kommer det flere fremover.

Beta propelleren er den første i sitt slag.

Tror vi kommer til å se noen kontrakter for selskapet fremover.

http://www.google.no/patents/EP2563806A1?cl=en&dq=bernt+t+walther&hl=no&sa=X&ei=EBl-UaWGGojX4AS5p4GYDg&ved=0CEcQ6AEwBA

http://www.google.no/patents/US20120309689?dq=bernt+t+walther&hl=no&sa=X&ei=EBl-UaWGGojX4AS5p4GYDg&ved=0CEQQ6AEwAw

Endret 29.04.2013 09:49 av fomlusen
fomlusen
29.04.2013 10:02
#404

Endre
Vil du ha noe undervurdert, upopulært,underanalysert, velkommen i klubben. :)

Kursen er vel nogenlunde den samme i dag som i 2009, justert for splitten.

Mener ABT kan nå en omsetning i år på 40 mill, kanskje mer med et ebitda på langt over 20 mill.

Q1 blir meget interresant , Amway lanserer snart og må kjøpe ingredienser, Restorsea gester opp og handler også, nye kontrakter i Restorsea klassen, vil løfte kunne løfte kursen opp over 30 over natten.
klawrenc
29.04.2013 11:15
#258

Endre
betryggende å høre fra noen som er flink på økonomiske detaljer, og at de bekrefter mitt inntrykk.
Ja, det er gøy med leting etter litt spesielle tilfeller (undervurdert osv)
fomlusen
29.04.2013 11:32
#405

Endre
Er ikke noen guru påmregnskap,men Kan lese da, og i fjor passerte de 20 mill i omsetning og solgte ingredienser for 1,7 mill.

Restorsea har lite volum, men lanserer stadig nye produkter, og Amway som har stort volum på sine produkter,må jo handle ingredienser, garanterte inntekter fra disse to i år utenom ingredienskjøp og royalties er 18-19 mill.

Ethvert ingrediensalg, Royaltis og nye kontrakter, samt salg via distribusjonsnettet kommer på toppen av dette.

Så q 1 og q2 vil vise oss veien videre. Og kommer det nye store kontrakter så er det julekvelden.

Lykke til.

Traff du Walther på bybanen så er du fra Bergen og UiB også.

Da tar vi nystemten når vi bikker 50. :).
klawrenc
29.04.2013 11:35
#259

Endre
Deal :-)
fomlusen
30.04.2013 20:51
#406

Endre
Om dere ikke har sett denne

http://www.tv2.no/play/nyheter/okonomi/gytevaeske-fra-fisk-blir-til-luksuskremer-i-new-york-642562.html
klawrenc
30.04.2013 22:22
#260

Endre
hadde ikke sett den, takk!
fomlusen
08.05.2013 10:04
#408

Endre
Største eier i Abt har økt jevnt siden obl lånet i fjor, har vel snart kjøpt 250 000 aksjer over børs siste året. Det er ikke mulig for de store å bli kvitt en million aksjer om de vil det, så hva er grunnen til at de øker?

Ved obl lånet ble kursen senket ved at 3 aktører solgte den ned fra 14 til 6 kroner, etter dette har de kjøpt mange aksjer samt konvertert obligasjonenene, vil ikke påstå at de sitter med annen info enn oss dødelige, men det er et faktum at storaksjonærer kan ha signaler og fange opp ting via sitt nettverk før andre.

Jeg tror ABT kommer med flere kontrakter i år, tror også at det kommer nyheter via en generell oppdatering fra selskapet i løpet av et par mnd, eller via q1 resultatene.

En annet scenario kan være bud på selskapet, håper ikke det skjer på et par år ennå.

Men dette er spekulasjoner fra min side, kan være gunstig inngang her nå.

Noen videoer
http://www.youtube.com/watch?v=sMLj-9fclow

http://m.youtube.com/#/watch?v=ruuroJYschk&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DruuroJYschk

Også denne som forteller litt om Pao, finansiering og hvilke mennesker som står bak Restorsea. Fra Harvard ilab.

http://m.youtube.com/#/watch?v=6fJGGseFdNE&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D6fJGGseFdNE

Endret 08.05.2013 10:13 av fomlusen
klawrenc
08.05.2013 10:14
#262

Endre
enig i resonnement, men er det ikke sjeldent at signifikante oppdateringer kommer på på slike møter? Resultat overraskelser derimot... :-)Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS