Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Element (tidl. Intex Resources)
Element (tidl. Intex Resources)
jav
18:37 01.02.2015
#48

Renud la oss holde oss til det vi vet. Du synes å argumenter for noe vi ikke vet og som uansett er likt for alle uansett? Forstår forsåvidt ikke hva du mener uansett og hva som er "værst" av PNG og Filippinene skal være usagt, men Ramu er dog bygget og Mindoro har ingenting av støtte eller permits. Fra det vi vet, ref tabell , hvilket selskap synes mest attraktivt for deg. Hva er din "anbefaling" til dine meddebattanter og begrunn hvorfor.
renud
19:16 01.02.2015
#8124

jav
Da er vi to som ikke forstår hva den andre mener. Mens ITX er et selskap som i liten grad måles på konkrete tall, men som kan gå meget høyt på forventninger, uansett hvor realistiske eller urealistiske de måtte være, så er Highland, som du ved gjentatte anledninger allerede har anbefalt andre å kjøpe, et selskap som allerede er i produksjon og derfor måles på konkrete tall og i liten grad på forventninger. Mens ITX kan holde på i mange år uten noen som helst politisk støtte, tillatelser, DFS eller oppstart, eventuelt worst case ved å sette en emisjon, så kan Highland som produserende selskap teoretisk raskt gå konkurs ved storekostnadsoverskridelser eller produksjonsstopp.

Generlt vil jeg ikke anbefale andre noe som helst, annet enn å vurdere realismen i forventningene i ITX og i det minste å ta en titt på parametrene jeg nevner i innlegget over dersom man vurderer en inngang i Highland. Parametrene du nevnte i ditt innlegg er stort sett fullstendig uinteressante i et produserende selskap som Highland. Det blir like dumt som å si at NAUR var en fantastisk investering fordi de hadde alle tillatelser på plass og hadde investert milliarder.
jav
20:44 01.02.2015
#49

Renud, jeg tror ikke jeg orker denne diskusjonen. Ramu og Mindoro er nesten identiske mht gehalt, tekniske løsninger osv. Alt det som måtte påvirke Mindoro vil nødvendigvis måtte påvirke Ramu av de forholdene du påpeker. Den eneste forskjellen er de jeg har påpekt. I tillegg har Atro null erfaring med Nickel og HPAL. Vi må skille mellom Atro kjøpet er "bra" eller ikke. Intex har ingen andre så den debatten stopper av seg selv. Mht "verdier" legger du til grunn argumenter jeg anser det som helt utenkelig du ville brukt i andre sammenhenger. Du må bruke det rasjonale du mener virker for deg. Jeg mener man i Highland kjøper mye høyere "verdier" for mye lavere risk og en fraksjon av prisen på Intex. Når noen mener at manglende betaling av kjøp av aksjer fra to styremedlemmer for 4. gang er "positivt" gir jeg opp. Er teorien at "De har sikkert penger, men gidder ikke betale fordi hele selskapet mener det er voldsomme skjulte "verdier""?. Hva er dette for helt hinsides tulleargumenter? Det betaler ikke fordi de ikke har penger,eller ikke vil betale fordi det ikke har gått som håpet. Knall positivt!😎 Jeg regner med at med at etter denne enormt positive "utsettelsen" så kommer alle forum skribentene, styret og ledelsen og kjøper massivt i aksjen i morgen.
highlander
13:05 02.02.2015
#3860

Det er ikke overraskende at ITX faller tilbake i dag, men at aksjen skulle toppe taperlista med en så kraftig nedgang hadde jeg ikke forutsett.

Aksjen går nå på 1,60. Kjøpsmulighet...? Vel, jeg skal ikke være for bastant, men det som er på det rene er følgende:

Due dilligence-prosessen i forhold til det meldte oppkjøpet går sin gang, og som nevnt er det en fordel at selskapet har kontroll med oppsiden på aksjene i eget eie. Disse utgjør 9,7 % av alle utestående aksjer i selskapet.

En lek med tall (ganske oversiktlig og greit, ettersom selskapet ikke har gjeld, det er 91.676.667 aksjer i selskapet, og kurs USD/NOK = 7,70 i skrivende stund, for øvrig er tallene hentet fra børsmeldingen av 10. januar):

Innestående i banken pr aksje = ca NOK 0,65 pr aksje
Kontantvederlag ved salg av Mindoro Nickel(minst 5 MUSD) = ca NOK 0,42 pr aksje
Verdi av 8 % "free carried" (forusatt ramme 1 MRD.USD) = ca NOK 6,72 pr aksje
Totalt pr aksje = ca NOK 7,79 pr aksje
+ 9,7 % "merverdi" knyttet til aksjer i eget eie = ca NOK 0,76 pr aksje
Total teoretisk verdi pr aksje = ca NOK 8,55 pr aksje

Det er selvsagt en viss risiko for at avtalen må reforhandles (men det kan også komme konkurrenter på banen som kan medføre økning av budet), og at investeringsrammen kan bli overskredet, men i regnestykket er det ikke innregnet nåverdi av overskudd på "free carried" på det fremtidige oppstartstidspunktet. Gruven har nikkel til mer enn 100 års drift. Frem til gruven blir satt i drift har det forhåpentligvis kommet en markant oppgang i nikkelprisen, hertil kommer mulige inntekter fra scandium/REE som enda ikke er helt kartlagt.

Konklusjon: Risk/reward god. Spekulativt kjøp. Har du aksjer fra før, vil jeg i hvert fall ikke anbefale salg nå.

Endret 02.02.2015 13:52 av highlander
highlander
15:54 02.02.2015
#3861

Hva angår benchmarking, er verdien på ressursgrunnlaget satt mye lavere i ITX enn hva som er tilfelle for det sammenlignbare filippinske selskapet Nickel Asia. Det er i hvert fall helt feil å høre på den talentløse rådgiveren Jan Vestrum med sin elendige trackrecord. Som regel er den gunstigste kursutviklingen i de fleste gruveselskap frem til det tidspunktet at byggingen av gruven starter, og kursutviklingen vanligvis øker i takt med forventningene. Dette har ITX foran seg, og forhåpentligvis vil det før eller siden komme en etterlengtet reprising av aksjen.

Endret 02.02.2015 16:16 av highlander
highlander
16:38 02.02.2015
#3862

DnB Markets har nok flere enn en kunde, men det er interessant at dagens største selger kjøpte 100 k på limit 1,69 i sluttmatchen. Tilfeldig, eller ikke? Jeg tror fortsatt den mystiske meglerkontoen hos DnB i veldig stor grad bidrar til å styre kursutviklingen i aksjen.

På en VPS-oversikt pr. 28.01. har DnB meglerkonto 4.472.000 aksjer, økt beholdning for fjerde uke på rad...

Endret 02.02.2015 17:00 av highlander
highlander
17:55 03.02.2015
#3871

DnB største nettokjøper i dag. Det kan se ut som om fallet i aksjen har stoppet opp mellom 1,60 - 1,70. Ny opptur snart...?
highlander
11:18 04.02.2015
#3883

ITX gis spalteplass i dagens utgave av Finansavisen. Et kort sammendrag av de viktigste punktene i artikkelen:

1. Intex Resources har mottatt 5 millioner kroner i sikkerhet fra Cusi og Fernandez, så verken Grennes eller Holst er bekymret.

2. På spørsmål fra FA-journalisten om hvorfor herrene ikke gjorde opp aksjekjøpet innen fristen, svarer Holst: - Det står ikke på viljen, kun på evnen. De ba om en utsettelse på to uker. Jeg formoder det skyldes at de måtte ha en finansiering på plass. [...] De har midler, men ikke penger. Det er en forskjell der.

3. Videre gjentas Atro-tilbudet, og så begrunner Holst hvorfor det er lurt å ha kontroll med disse aksjene, hvilket både dr. Stockman og undertegnede har påpekt allerede. (Se hva dette betyr i kroner og øre i mitt innlegg 02.02.2015 13:05 #3860.)

4. Holst sier videre: - Det har skjedd mye siden vi forlenget forwardsavtalene deres sist. Forhandlingene med Atro går fremover raskere enn forventet, og det er andre forhold rundt selskapet som forteller meg at det kan være mest mulig lurt å ha kontroll med de aksjene selv.

5. Generalforsamlingen i mai vil ta stilling til Atro-budet, samt eventuelt andre alternativer som er på banen. På spørsmål fra journalisten om selskapet har andre bud på bordet, vil ikke Holst gi noen kommentar.

Endret 04.02.2015 11:24 av highlander
highlander
10:43 05.02.2015
#3890

Jan Vestrum gir seg ikke, og fortsetter å slenge dritt og skape støy på HO. Det siste er at han mener at kontrakten mellom selskapet og Cusi og Fernandez har vært et forsøk på kursmanipulasjon fra den nye ledelsens side. Unnskyld meg, men hvor teit går det egentlig an å bli, Vestrum?

Jeg deltok på generalforsamlingen og tre av de fire kvartalspresentasjonene i fjor. På den ene møtet var avtalen med Cusi og Fernandez et tema. Det ble da fremholdt at avtalen var kvalitetssikret og gjennomgått av både norske og filippinske jurister. Eneste ankepunkt (fra min side) var at det opprinnelig ikke var stilt økonomisk sikkerhet for kjøpet, men dette ble det ryddet opp i ved neste korsvei, da Cusi og Fernandez stilte et beløp tilsvarende cirka 25 prosent av kjøpesummen som sikkerhet. For øvrig vil jeg vise til artikkelen i FA i går.

Jan Vestrum er desperat. Ikke lenge til rettssaken mot ham starter. Der er han tiltalt for bl.a. korrupsjon og markedsmanipulasjon. Nå bruker han de samme paragrafene mot nåværende ledelse, som i motsetning til Vestrum gjør det meste riktig og vil aksjonærenes beste. Har hørt rykter om at Vestrum i tillegg har noen aktører på Filippinene som gjør hva de kan for å sabotere selskapet. Motivet er åpenbart: Vestrum ønsker at Intex skal mislykkes, slik at kinavennene hans får kjøpt dette så billig som mulig. (Han bekreftet selv at han har hatt et oppdrag for dem, se lengre fremme i denne tråden.) I tillegg kan det ligge en barnslig hevnmotiv her, både når det gjelder Vestrum og hans to hjelpere på Filippinene.

Endret 05.02.2015 10:49 av highlander
highlander
09:13 09.02.2015
#3907

Ifølge joergens VPS-oversikt eier nå den mystike meglerkontoen til DnB 4.710.000 aksjer, tilsvarende 5,1 % av aksjene i selskapet. Er den en eiergruppering som står bak burde det vel ha blitt sendt flaggemelding nå som 5 %-grensen er passert?
highlander
11:28 17.02.2015
#3924

Meglerkontoen til DnB økte beholdningen også sist uke... Det er nok mer enn én investor som skjuler seg bak denne kontoen.
highlander
12:43 26.02.2015
#3961

I mitt innlegg 02.02.2015 13:05 #3860 anslo jeg en teoretisk verdi på kr 8,55 pr ITX aksje, ut fra det budet som har kommet på selskapet og der det er innledet due dilligence. Dagens kvartalsrapport tyder på at jeg ikke har bommet helt:

26/02-2015 ITX - Q4 financial results 2014

Intex Resources ASA today published its fourth
quarter results for 2014. For Q4 2014 Intex recorded
a loss of USD 1.7 million compared to a loss of USD
1.4 million in Q4 2013. The Company has achieved
firm interest for its Mindoro Nickel project, and is
currently in due diligence with Atro Mining Vitali
Inc (Atro). The signed Heads of Agreement with Atro
states that Intex will receive USD 5 million in cash
plus a free carried equity ownership of 8%.

Highlights for the fourth quarter and important
subsequent events include:
- Signed Heads of Agreement with Atro Mining
Vitali Inc - Intex to receive USD 5 million plus
free carried equity ownership of 8%
- Signed MOU with North Atlantic Minerals Ltd
- exploring the potential regarding Intex' copper-
zinc exploration licenses in Norway
- Operating loss (EBIT) for Q4 2014 ended at
USD 1.7 million vs. USD 1.4 million for Q4 2013.
- The settlement of the sale of 8.9 million
treasury shares was extended to 20 May 2015,
including giving Intex the right, but not the
obligation, to buy back all the shares at the same
price as they were sold for
- Offer for Mindoro Nickel received on 21
October 2014 from a Chinese consortium - Intex
conditions for further negotiations were not met

During the fourth quarter, including subsequent
events, Intex achieved firm interest for its Mindoro
Nickel project. After discussions with a select
number of Philippine industrial players, the Company
received an offer for the Mindoro Nickel project
from Atro Mining Vitali Inc. Atro is a private
Philippine-based company duly organized for the
purpose of engaging in the business of mining
operations. It is a subsidiary of Atro International
(FZE), Dubai, UAE which is the investment and
trading arm of the Bashundhara Group.
Intex is currently focusing on the due diligence
process with Atro. Starting on 12 January 2015, the
period of mutual due diligence is expected to take
no longer than 3 months, with the addition of 1
month to finalize all definitive agreements needed
to close the transaction. In the due diligence Intex
will also evaluate Atro's development plan. With the
backing and strong commitment of its international
principal, the Bashundhara Group, the Board is of
the opinion that Atro will be able to move the
project forward and into operation and that Intex
will be able to unlock the value of the 8% free
carried equity ownership (FCO).

The Board is also of the opinion that the total
value of the offer from Atro is well above the
current market capitalization of the Company. Using
assumptions consistent with the previously announced
Scoping Study for the first phase of a staged
development, the 8%-FCO NPV value is estimated at
approximately USD 93 million today (USD 150 million
when the project is in commercial production) which
corresponds to approximately NOK 7.70 per ITX-share
(NOK 12.40 per ITX-share when the project is in
commercial production). Subject to completion of the
transaction with Atro, Intex aims to realize the 8%
-FCO at an early stage and the Company is currently
finalizing its strategy to monetize and unlock this
value.


The Board is pleased with the recent developments,
and subject to satisfactory due diligence and final
agreements, Intex will call for an extraordinary
general meeting to approve the main terms of the
transaction.

Oslo, 26 February 2015

Henno Grenness
CEO
Intex Resources ASA
highlander
12:30 23.03.2015
#4084

Enn så lenge hjelper det lite med høy teoretisk verdi i ITX.

Jan Vestrum og et par av hans "disipler" har fortsatt svartmalingskampanjen (på Hegnar Online + "lobbyvirksomhet" utenom?), samtidig som to storaksjonærer har begynt å selge seg ut. Dermed fortsetter aksjen sin svake kursutvikling.

De aksjonærene det er snakk om er hhv. Verdipapirfondet DnB SMB og Verdipapirfondet Nordea avkastning. På en VPS-oversikt ajour pr i dag eier de hhv. 1.491.526 og 1.348.980 aksjer - ned hhv. 199.000 og 411.000 aksjer i forhold til oppdateringen for en uke siden.

Tipper at disse fondene må selge seg ut, fordi kapitaliseringen til Intex har blitt for lav i forhold til fondenes føringer over hvilke aksjer de kan ha i porteføljen.
jav
15:40 23.03.2015
#50

Highlander du må være ganske blind og virkelighetsfjern. Uten nyheter og høy risiko er dette en effekt av markedets og selskapets situasjon og har absolutt null med oss loosere på et par tulle fora i Norge. Vi har absolutt intet med selskapets suksess eller failure å gjøre. Fokuser på å evaluere risikoen/oppsiden ved Atro avtalen, om den blir noe av, hvis så blir den forandret, betaler Cusi/Fernandez osv. Våre skriverier er kun en storm i en teekopp med absolutt null fundamental påvirkning, absolutt null. Jo før du og en håndfull andre forstår dere må fokusere på sak og fakta for å kunne evaluere selskapet jo klokere valg kan dere gjøre.
highlander
08:34 24.03.2015
#4089

Re. jav #50

quotes m/ mine kommentarer:

"Uten nyheter og høy risiko er dette en effekt av markedets og selskapets situasjon" ---> Høy risiko? Forklar hvordan risikoen kan være høy, når teoretisk verdi (i forhold til pågående due dilligence) er minst NOK 7,40 pr aksje, samtidig som aksjekursen nå er under 1,50 pr aksje. Nyheter kommer senest når due dilligence er ferdig.

"Vi har absolutt intet med selskapets suksess eller failure å gjøre." ---> Du har vært styreleder i selskapet og fikk ikke til noe annet enn å berike deg selv, og i ettertid har du personlig sørget for kursfall (dumping av aksjene knyttet til putavtalen paralelt med negative skriverier på diverse fora).

"Fokuser på å evaluere risikoen/oppsiden ved Atro avtalen, om den blir noe av, hvis så blir den forandret, betaler Cusi/Fernandez osv." ---> Hva angår Cusi/Fernande tror jeg ikke de betaler. Der har du dessverre hatt helt rett. Hva angår Atro-avtalen, derimot, ser jeg ingen grunn til å mistro denne, og da må vi forholde oss til regnestykket som fremgår bl.a. i mitt innlegg 02.02.15 og børsmeldingen 26.02.15.
jav
09:46 24.03.2015
#51

Highlander. Mener du at våre meninger på et lite dusteforum i Norge påvirker SocGen's forsøk på salg av Mindoro? Tror du virkelig at en større, eller mindre Nickel aktør i Asia, sitter og leser HO eller Stocktalk for å vurdere en investering i Mindoro? Selvfølgelig ikke, så la oss legge dette til side. HO og Stocktalk og 5-10 "besserwissere" inklusive meg selv betyr absolutt null for salget av Mindoro.

Så til Atro avtalen og "verdi". Jeg er langt ifra overbevist om at den blir noe av, evt at den får barbert cash andelen. Helt uavhengig av hva vi måtte mene om den "teoretiske verdien" hva betyr det praktisk for Intex at hverken Cusi/Fernandez betaler og evt heller ikke Atro? Det betyr at selskapet er nesten tom for cash etter Q2 og må hente penger både pga formelle krav og praktisk for å betale regningene. Dette bør man ha et forhold til.

Blir det avtale med Atro og de betaler inn 5 mill usd så holder kassen noen kvartaler til, men det store spørsmålet er hvordan den "teoretiske verdien" skal synliggjøres. Jeg mener tallene er feil fordi de ikke er neddiskonteringen og ikke hensyntar en serie risikofaktorer som redusererer "verdien". Vel så viktig er å analyser hvordan markedet har "verdsatt" tilnærmet like dealer i svært sammenlignbare prosjekter. Jeg skal ikke gjenta hele argumentasjonsrekkefølgen, men hvordan skal Intex få ut den "teoretiske verdien" når ikke Highland får ut den "faktiske verdien". Du kan jo ikke late som du ikke ser hav som skjer rundt deg og lulle deg inn i "teoretiske verdier" som market forteller deg de ikke vil gi. Hvilken verdi har dette fiktive scenarioet? Vil du bare lure deg selv eller er det et håp om at mange andre skal hoppe på et usannsynlig scenario i håp om å komme ut av aksjen? Gi forumet et ekspempel hvor et selskap har fått ut de "teoretiske verdiene" du og selskapet messer om. Jeg klarere ikke å finne noen, men du er kanskje flinkere.
highlander
12:50 24.03.2015
#4095

Re. jav #51

Selvsagt har ikke skriverier på aksjefora noen påvirkning på selskapets samtaler og prosesser med industrielle og finansielle aktører. På den annen side er aksjekursen alltid viktig i forhold til hvilken pris man kan forvente seg. Her har du gjort ditt. Orker ikke å finne frem alle eksemplene på dette enda en gang, men nøyer meg til å vise til at kuvendingen til ditt tidligere nick "jhala", som hadde en viss kredibilitet, selvsagt hadde betydning for aksjekursutviklingen, særlig fordi kursfallet skjedde samtidig med - og som en direkte følge av - din dumping av over 2.000.000 aksjer (der du ble holdt skadesløs pga put-opsjonen som i sin tid ikke var meldt).

Hva angår den teoretiske verdien er denne i overenstemmelse med et faktisk bud. Ser ingen grunn til å kommentere denne nærmere før due dilligence er ferdig.

Endret 24.03.2015 12:50 av highlander
OldNick
11:53 07.04.2015
#16710

For info

ITX: Intex Resources - Mindoro Nickel EEC reinstated

Børsmelding
07.04.2015

The Department of Environmental and Natural Resources (DENR), acting on the instructions of The Office of the President of the Philippines, has today lifted the suspension and reinstated Intex' Environmental Compliance Certificate (ECC). The ECC was suspended in November 2009 and the ECC has been reinstated with full legal force, without any new conditions and with validity of 4 years and 10 months. The suspension of the ECC had effectively halted the progress towards developing Mindoro Nickel forward. The reinstatement is therefore crucial regardless of which way the Mindoro Nickel is developed.

"After a long period of constructive dialogue with various national authorities and governmental bodies in the Philippines, the Company is pleased and relieved with this decision. The reinstatement of the ECC clears a major regulatory hurdle in the further development of Mindoro Nickel ", says CEO Henno Grenness.

Christian L. Holst, Chairman of Intex comments, "The
reinstatement of the ECC is obviously extremely
helpful in the strategic processes we have
undertaken. Following years of continuous efforts,
the reinstatement is a direct consequence of strong
teamwork across our renewed organization in the
Philippines".


Oslo, 7 April 2015
Intex Resources ASA

Henno Grenness, CEO, Tel: +47 9114 4658

Christian L. Holst, Chairman, Tel: +47 9525 5849


Pressemelding (PDF)

Endret 07.04.2015 11:55 av OldNick
highlander
13:32 07.04.2015
#4157

Endelig en hyggelig dag for oss hardt prøvede ITX-aksjonærer.

Veldig viktig å få tilbake ECC-en for Mindoro-prosjektet, ikke minst fordi det representerer en veldig viktig bit i den pågående due dilligence-prosessen.
jav
06:10 09.04.2015
#52

Highlander kan du forklare dine medskribenter og lesere hvorfor en ECC på den gamle, og for mange år siden forlatte prosjektmodellen for et prosjekt på Oriental Mindoro, er så viktig for en DD for et helt "annet" prosjekt på Occidental Mindoro. Det er litt som å få en byggetillatelse på en tomt du solgte for 5 år siden. "Veldig viktig"??? Jeg stiller spørsmålet litt på spissen da laboratorie tester kan brukes på nytt, men absolutt alt som har med tailings site, havne site, plant site, transport korridor osv, osv må gjøres på nytt, så viktigheten av å få den gamle ECC'n tilbake må du forklare. Ingen "risiko" for myndighetene å gi en ECC på noe som aldri vil bli bygget. Jeg mener det voldsomme fokuset og festtalene fra selskapet mht denne tilbakeføringen av en ECC man ikke kan bruke til noe, men må gjøre alt på nytt et annet sted, grenser til kun villedende fokus vekk fra realitetene og de faktiske utfordringene. En oppgang på 18-20% tyder på at markedet skjønner dette ikke var så "viktig". At Atro kjøper og betale 5 mill er svært "viktig" i det korte bildet da kassen nærmer seg tom i løpet av kvartalet hvis det ikke skjer. Langsiktig er det neppe "viktig", men det blir mye spekulasjon så det får tiden vise.
highlander
12:24 09.04.2015
#4162

Re. jav #52

Du mente selv (da du skrev som "jhala" på Hegnar Online og samtidig var styreleder i selskapet) at tilbakelevering av ECC burde resultere i en kursoppgang til minst 10 kroner aksjen. Jeg kunne gjerne ha søkt frem denne og lignende uttalelser fra deg, men gidder ikke.

Jeg har tiltro til at ledelsen lykkes med sitt prosjekt, nemlig å selge Mindoro Nickel for en pris som tilfører oss aksjonærer betydelige merverdier.

ITX-kursen hadde vært langt over 2 kroner aksjen nå, hadde det ikke vært for de to tidligere nevnte aksjefond som ukritisk selger aksjer. (Fordi kapitaliseringen til Intex har blitt for lav i forhold til fondenes føringer over hvilke aksjer de kan ha i porteføljen.) Det er således ikke rasjonelle vurderinger som ligger bak disse nedsalgene og den lave aksjekursen.
jav
08:21 16.04.2015
#53

Det tok litt tid, men nå er det full baluaba i gang også i Filippinene. Jeg skjønner ikke at motstanderne gidder å hisse seg opp over den gamle ECC da den er ubrukelig, men all den "konstruktive dialogen" det vises til synes merkelig gitt avisartiklelen som påpeker det jeg har påpekt i det uendelig, lokal motstand og gruvemoratoriet er og blir uløst og en effektiv stopper for prosjektet. Det er årevis med masse penger og arbeid for å ha noe som helst håp om å snu dette. Nå er Umali,Alamin og biskopene på barrikadene igjen. Det kommer ufine antydninger om hvorfor Paje har gitt tilbake ECC'n.

I Enquirer avisen enquirer står det 12 April: "Oriental Mindoro Gov. Alfonso Umali Jr. and Bishop Warlito Cajandig, in a meeting of the Provincial Care Forum at the bishop's residence on Friday, vowed to oppose the reinstated ECC for Intex. Umali, in a text message Saturday, said he was caught by surprise by the action of the DENR, given the strong opposition from the provincial government for Intex's operation on the island. He believed the ECC could not be a basis for Intex to resume operation here since its mining project had no social acceptability from the community. - og senere i samme artikkel: "The Oriental Mindoro provincial government also imposed a 25-year large-scale mining ban through an ordinance it adopted in January 2002. The same ordinance was cited by the provincial government when, in 2009, it opposed the ECC granted to Intex. "After a long period of constructive dialogue with various national authorities and government bodies in the Philippines, the company is pleased and relieved with this decision,"? said Henno Grenness, chief executive officer of Intex, in a statement also posted on the company's website on April 9.
Alamin, in a statement Sunday, said the reinstatement came as a surprise, since no information were available on the online portals of Malacañang and the DENR."
Read more: http://newsinfo.inquirer.net/685018/company-says-nickel-mining-ecc-reinstated#ixzz3XRjhEcjz link: http://newsinfo.inquirer.net/685018/company-says-nickel-mining-ecc-reinstated
OldNick
09:00 23.04.2015
#16757

For info

ITX: Primary insider notice and disclosure of large shareholding

Børsmelding
23.04.2015

On 22 April 2015 Double Concept Investments Ltd (DCI), a company controlled by primary insiders Alfonso Cusi and Wilfredo Fernandez partially settled the forward contract originally announced on 15 May 2014. 2 225 000 shares was settled at NOK 2.25 per share and 4 450 000 shares was settled at NOK 2.35 per share.

Following this, DCI holds 6 675 000 shares in the Company, representing 7.28% of the outstanding shares in the Company and Intex Resources ASA holds 2 292 666 shares, representing 2.50% of the shares in the Company.
______

ITX: ANNUAL ACCOUNTS 2014 OF INTEX RESOURCES ASA APPROVED

Børsmelding
23.04.2015

On 22 April 2015 the Board of Directors of Intex Resources ASA approved the annual accounts for 2014. The approved annual accounts are in line with the preliminary unaudited results for the fourth quarter and full year 2014 as reported on 26 February 2015.

Endret 23.04.2015 09:02 av OldNick
highlander
00:59 07.05.2015
#4301

ECC tilbakelevert og solide innsidekjøp på kurs hhv 2,25 og 2,35, og allikevel er det altså mulig å plukke aksjer på 1,70-tallet.

Snart nærmer det seg avslutning av due dilligence i forhold til salget av Mindoro Nickel, og da bør reprisingen for alvor starte.

Teknisk analyse fra Investtech:

"Kjøpskandidat (Score: 72)
-Kort sikt

Intex Resources ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har støtte ved ca 1.69 kroner og motstand ved ca 2.03 kroner. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på kort sikt."
OldNick
17:32 11.05.2015
#16803

For info

ITX: Update on Mindoro Nickel process

Børsmelding
11.05.2015

Reference is made to stock exchange notices of 12 January 2015 and 23 January 2015 regarding the Heads of Agreement (HOA) with Atro Mining Vitali Inc (Atro). Intex and Atro have not yet concluded the due diligence, but Intex has to date not received any indications on any adverse findings nor requests to amend the commercial terms of the HOA. As Intex has not concluded its due diligence and is lacking information on Atro's proposed development plan, the Company is not yet in a position to forward a proposal to its shareholders. The exclusivity period in the HOA has also expired.

Since the reinstatement of the ECC last month, major industrial players wishing to discuss the Mindoro Nickel project in more detail have approached Intex. Based on this Intex is therefore in processes with other parties regarding a transaction. The Board of Intex is encouraged by these recent developments, and any updates will be announced in due course and as they occur.

Oslo, 11 May 2015
Intex Resources ASA

Further information:
Henno Grenness, CEO, Tel: +47 9114 4658
Christian L. Holst, Chairman, Tel: +47 9525 5849


ITX: Notice to Stock Exchange (PDF)

Endret 11.05.2015 17:33 av OldNick
Varsling på tema     Varsling på stikkord
StockTalk er en tjeneste levert av Kreateam Consult AS. Orgnr. 911 839 806 MVA
Adresse: Postboks 39 Holmlia, 1201 Oslo. Email: st@stocktalk.no Tlf. 40 07 31 70
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter