Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Oslo Børs (OSE) nr 26
Oslo Børs (OSE) nr 26
Stockamateur
13:41
02.03.2018
#12306

eshuse

Det må du forklare til aksjeinvestorene! De selger nå på rentefrykt (bl.a.).
blåball
15:10
02.03.2018
#4069

E24 har en del om lange renter , som kan gå ned , og att inflasjons forventninger er lavere på lengre sikt .

Boligpriser er for høge i Norge , og en utflatning av boligpriser fortsetter med bolig kreditt restriksjoner . ( Det er medisin som virker ).

Omfattende digitalisering og bruk av den tar ned kostnader og inflasjon blir dempet .

Kjøps anledning av aksjer nå .

Noen forslag ?
Beins
02:06
03.03.2018
#11713

Nå vil det nok gå opp noe på mandag, og etter en Higher Low på 794, er det tida for en Higher High som må gå over 828, skal det bli system i sakene. En markert Lower High er ikke et bra tegn.Endret 03.03.2018 02:07 av Beins
Beins
02:14
03.03.2018
#11714

Dette har vi da lest om på ST allerede:


Oslo Børs er skarve 8 poeng fra et kraftig salgssignal
3 timer siden · Petter Winther
Oslo Børs falt 1,99 prosent på fredag og stengte på 793,98 poeng. Dersom Børsen faller 8 poeng, og bryter ned gjennom 786 poeng, så vil det gi et salgssignal, skriver Investtech.
Investtech skriver i sitt seneste analysebrev at Oslo Børs er inne i det som kan være en hode-og-skuldre-formasjon, som er en meget sentral teknisk formasjon.
Dagens Næringsliv skriver til og med i sin børskommentar at dette er «alle salgssignalers mor», dersom motstanden ved 786 poeng brytes.
Ifølge avisen nedgraderte Investtech aksjemarkedet til nøytralt på fredag, men de anbefaler enda ikke å selge aksjer. Dersom Oslo Børs faller 8 poeng til, så vi Investtech anbefale salg

Endret 03.03.2018 02:15 av Beins
blåball
10:32
03.03.2018
#4071

Trump i USA har ikke støtte for import toll på stål og aluminium : ikke hos rebublikanere eller demokrater i USA . ( ikke i det omfang som er skissert i presse om media om dagen . )

Men på enkelte produkter innen stål og aluminium er det en skjevfordeling .

Norsk Hydro har en god del industri i USA , noe som er en fordel . Og i Brasil og Island og Norge for å nevne noen . ( her ligger det en kjøpsmulighet fremover for tradere . )

Når det gjelder frykt for inflasjon , er den noe overdrevet på Verdensbasis , digitalisering og automatisering tar like mange jobber som den skaper . ( Italia som er ett stort land i Europa , har 11 % prosent ledighet . )

Så overført kapasitet til Tyskland bør ikke være noe problem . ( Eller overførte fabrikker til Italia ) .

Setter Statoil på kjøp fremover .

Endret 03.03.2018 10:45 av blåball
highlander
22:10
04.03.2018
#8460

Søndagens aksjetips fra Hegnar Online:

Hovedindeksen falt 3,5 prosent sist uke, fra 822,48 til 793,98

Fra all-time high er nedgangen da på 5,55 prosent. Den siste måneden har hovedindeksen falt 2,95 prosent og siden nyttår er den ned 2,5 prosent. De siste 12 månedene er Oslo Børs fremdeles opp 13,9 prosent.

Til sammenligning var oppgangen i 2017 på 19,1 prosent. I 2016 var oppgangen på 12,1 prosent og i 2015 på 5,9 prosent.Vendepunktet?
Oppgangen stoppet mot den tekniske motstanden på 822-823-nivået. Det kan bety at et støt opp mot toppen igjen i beste fall blir utsatt på ubestemt tid. I verste fall kan det gå slik vi redegjorde for forrige søndag - at det er i ferd med å utvikles en hode-skulder formasjon, og at høyre skulder er i ferd med å fullføres.

200-dagers glidende gjennomsnitt ble testet fredag. Brytes den øker sannsynligheten for at hovedindeksen i hvert fall kan falle til 780 og bunnen i den stigende trenden på 775-nivået.

Skulle det utvikle seg til en hode-skulder, og indeksene faller under 780-nivået, vil det signalisere at hovedindeksen kan falle til 720.

Positiv undertone
Det er fremdeles en langsiktig, positiv undertone i RSI-chartet, og forsetter den kan nedturen fremdeles bli forbigående.

Med de fallende trendlinjene er det imidlertid mye som tyder på at kommende uke kan bli tung, og det skal ikke mye til før hode-skulder formasjonen slår inn og signaliserer at hovedindeksen kan falle til 720.

Det første signalet om at det ikke skjer, eller at nedturen kan bremse før den stigende trenden blir brutt, er at det etableres en bunn i RSI-chartet over den fra begynnelse av februar.

Det kan skje i løpet av uken som kommer, men det kan være smart å forberede seg på at det ikke skjer.
highlander
06:54
05.03.2018
#8465

Stig Myrseths nyhetsbrev for inneværende uke:

Dovre Insight: Den italienske svane

Med en gigantisk statsgjeld og EU-skeptisk befolkning er Italia den største trusselen mot eurosonen. Landet gikk til valg i går. Hva kan vi vente oss fremover?

Eurosone-krisen rammet Italia hardt. De siste årene har imidlertid et eksportledet oppsving festet grepet.

Husholdningen er riktignok fortsatt forsiktige. I motsetning til staten som er den mest forgjeldede etter Japan og Hellas, har de en solid finansiell stilling. Her kan nevnes at husholdningsgjelden kun er på 42 prosent av BNP. Det er under halvparten av Norge.

Italienske boligpriser har falt sammenhengende siden 2011. Årsaken er kombinasjonen av nølende husholdninger og et dysfunksjonelt banksystem. Boligmarkedet viser imidlertid nå tegn til å bunne ut og vil snart innlede et oppsving.

Friskmeldt banknæring
Drivkreftene er todelte. For det første breddes konjunkturoppsvinget gradvis ut. Dernest har helsen til banksystemet bedret seg markant det siste året.

Andelen misligholdte lån toppet ut på 19 prosent i 2015, men har nå falt ned i 15 prosent. Viktigst av alt er imidlertid at banknæringen har reist store mengder frisk kapital det seneste året. Dette har hevet egenkapitalandelen til sju prosent noe som er på linje med DNB.

Dermed har italienske banker igjen kapasitet til å øke utlånene. Det er avgjørende for eiendomsmarkedet.

Italiensk politikk
Mens investorene tidligere holdt pusten hver gang stemmelokalene åpnet i et systemkritisk eurosone-land, er det få som bryr seg denne gangen. Stansen i flyktningestrømmen fra Libya og en økonomi i bedring har roet ned velgermassen og redusert faren for drastiske og uforutsigbare endringer.

Det er vanskelig å si hvilken regjering som kommer til makten etter gårsdagens valg. Italiensk politikk er fragmentert, og det går mot en koalisjonsregjering av ett eller annet slag.

Uansett hvem som flytter inn i statsministerkontoret, vil underskuddene på statsbudsjettet øke. En ekspansiv finanspolitikk er et kjennetegn ved populismens tidsalder. Nå som Italia kan låne billigere enn USA, virker heller ikke kapitalmarkedene disiplinerende på politikerne.

Økt underskuddsbudsjettering vil fyre opp under veksten i det korte bildet, men heve faren for en krise på lang sikt.

Få gode alternativer
Det som Italia trenger mest, er strukturelle reformer. Her er det imidlertid liten grunn til optimisme.

Favoritten til å danne den neste regjeringen, er høyrepartiene Lega og Forza. Dette er imidlertid ikke tradisjonelle markedsvennlige høyrepartier, men høyrepopulister.

Her kan nevnes at Silvio Berlusconi, leder av Forza Italia, har lovet å reversere tidligere gjennomførte arbeidsmarkeds- og pensjonsreformer. Videre er Lega Nord euroskeptisk og vil trolig kreve at Italia melder seg ut av EU når den neste nedgangstiden treffer.

Hva med de andre partiene? Femstjernersbevegelsen er Italias største parti. Den startet som et populistisk parti på venstresiden, men har siden bevegd seg mot sentrum. I likhet med andre venstrepopulister langs Middelhavet som Syriza og Podemos har Femstjernersbevegelsen gått fra å være anti- til pro-EU.

Paradoksalt nok kan en valgseier for Femstjernersbevegelsen være det beste utfallet. Årsaken er at den vil føre en mer ansvarlig finanspolitikk enn Berlusconi samtidig som den er mer reformvennlig. Her kan nevnes at en av toppsakene er å trappe opp kampen mot korrupsjon og mafia.

Det siste store partiet er sosialdemokratiske PD som er pro-EU og ledes av Matteo Renzi. Partiet var for inntil ett år siden det største, men har siden blitt forbigått av Femstjernersbevegelsen. Partiet blør velgere både til Femstjernersbevegelsen og høyrepopulistene.

Dovre-porteføljen [ingen endringer]

· Flex LNG
· Archer
· TGS
· Bank Norwegian
· Golden Ocean
· Spectrum
highlander
08:08
05.03.2018
#8470

Netfonds' åpningsprognose:

"Vi tror Oslo børs åpner opp 0,7 prosent i dag. Verdens aksjemarkeder, inkludert Oslo Børs, sliter med å komme seg ut av korreksjonsmodusen, spesielt etter at den amerikanske presidenten, Trump, i forrige uke, varslet innføring av straffetoll på stål og aluminium på henholdsvis 25- og 10 %. Slike proteksjonistiske tiltak (tiltak av betydelig økonomisk karakter), må forventes å få konsekvenser i form av mottiltak fra resten av verden. De neste dagene vil vise hvorvidt Trump gjør som han sier, og derfor er det naturlig å anta volatilitet i verdens finansmarkeder varer ved."
blåball
09:54
05.03.2018
#4075

Som ventet stiger Statoil , mens Norsk Hydro blir ett bedre kjøp etter hvert .
highlander
10:30
05.03.2018
#8475

DNB Markets gjør bare én endring i ukens portefølje med anbefalte aksjer:

Ingen aksjer tas ut, men Grieg Sefood kommer inn.

Meglerhusets ukesportefølje består nå av følgende aksjer:

B2 Holding
BW Offshore
Wallenius Wilhelmsen
Austevoll
Sparebank1 SR-Bank
Statoil
Storebrand
Grieg Seafood


Så langt i år er avkastningen for DNB Markets ukesportefølje helt flat, mens Oslo Børs til sammenlikning har falt tre prosent.
highlander
12:31
05.03.2018
#8477

Pareto-porteføljen steg 0,3 prosent i februar, hvilket var noe dårligere enn referanseindeksen OSEBX som var opp 1,1 prosent i løpet av måneden.

I marsporteføljen har meglerhuset gjort flere endringer: Aker BP, Akva Group og BW LPG tas inn i varmen, mens Komplett Bank, PGS og Yara kastes ut.

Det betyr at følgende aksjer nå er med i porteføljen:

•Aker BP
•Akva Group
•BW LPG
•Golden Ocean
•Lerøy Seafood
•Northern Drilling
•Schibsted A
•Scatec Solar
•Statoil
•Wallenius Wilhelmsen
highlander
08:03
06.03.2018
#8488

Netfonds' åpningsprognose tirsdag:

"Vi tror Oslo børs åpner opp 0,95 prosent i dag. Aksjerally på Wall Street mandag kveld, gav børsløft i Asia i natt, dermed er tonen satt for de europeiske aksjemarkedene i dag. Optimismen i USA skyldes økt tro på at Trumps foreslåtte tollbarriere på stål og aluminium, kun er et utspill ment for å bedre landets forhandlingskortene i fremtidige forhandlinger om handelsavtaler. Hvorvidt denne strategien vil hjelpe USA fremover er mer usikkert. Det vil ikke overraske oss om Asia og Europa vil benytte anledningen til å knytte tettere bånd fremover, gitt Trumps stadige utspill av global negativ karakter."
blåball
09:01
06.03.2018
#4079

AkerBP øker stadig sin posisjon , senere tids oljefunn er gode .

Bedre handel mellom Europa og Asia gir oppgang på det fleste børser .

Norsk Hydro i Brasil har en ryddejobb , miljø relaterte problem stillinger gir kostnader .
highlander
08:49
07.03.2018
#8513

Roger Berntsen, Netfonds, sier følgende om onsdagens åpning:

"Vi tror Oslo børs åpner ned -0,9 prosent, eller innenfor intervallet -0,8 og -1 prosent, i dag. De asiatiske børsene endte ned i natt, stikk i strid med utviklingen vi hadde på Wall Street tirsdag kveld. Når det er sagt, pessimismen i Asia skyldes forhold av større global karakter, da det etter stengetid på børsene i USA, tikket inn meldinger om at Trumps økonomi rådgiver, Gary Cohn, hadde sagt opp. Cohns oppsigelse sees på, av markedsaktørene, som negativt hva angår Trumps planer om innføring av straffetoll på stål og aluminium. Mao. frykten for en større handelskrig er tilbake på agendaen. Vi derimot, er ikke like sikre på at dette vil materialisere seg. Vi forventer for øvrig, at defensive aksjer, som Marine Harvest og Orkla vil klare seg, relativt sett, best i åpningen. "
highlander
09:05
07.03.2018
#8515

I dagens nyhetsbrev oppgraderer Investtech Hovedindeksen igjen. Fredag forrige uke nedgraderte de Oslo Børs til nøytral etter at de hadde oppdaget en mulig hode-skulder-formasjon. Oslo Børs har derimot ikke falt denne uken, noe som ville ha utløst et salgssignal.

Etter gårsdagens oppgang, som var den sterkeste siden i fjor sommer, er Hovedindeksen igjen i en stigende trend, noe som gjør at Investtech mener den er en svak kjøpskandidat.

Akkja, dette skrev robotene til Investtech uavhengig av Cohns oppsigelse...
highlander
09:20
07.03.2018
#8517

Det er i grunnen greit å ha oversikt over når alle aksjer går ex. rett til utbytte.

Her er Nordnets alfabetiske oversikt over selskapene med datoer for generalforsamling og dato for at aksjene handles uten rett til utbytte i 2018
Stockamateur
09:31
07.03.2018
#12308

Investtech er kjappe i trekket til å skifte bein. Den høyre skulderen er(var) veldig smal. En liten bevegelse ned mot hals holder ikke for å avblåse HS. Sideveis bevegelse er også en opsjon.
blåball
10:07
07.03.2018
#4086

Statoil med Bergen som digitaliserings hovedstad er ikke helt avklart , men trenden er 30 % mindre kostnader på rigg , 15 % på økt utvinningsgrad , og 3 % til på diverse . ( Mer på Dn.no i dag ) Bull .

Telenor ser også effekter i Europa noe som tar ned inflasjon generelt ( Mer på nyheter i dag ) .

Trump agenda preger børsene , politisk agenda er flere . USA har imidlertid ett demokrati : med rebublikanere og demokrater . Senat og Kongress vedtak avgjør mye .

Norge i omstilling fortsatt .

Yara , Hydro , Statoil med flere vekter børsen mer enn andre . Telenor i stigende trend .

Endret 07.03.2018 10:16 av blåball
highlander
10:50
07.03.2018
#8518

Alfred Berg-forvalter Leif Eriksrød anbefaler ifølge Finansavisen kjøp av følgende aksjer:

Aker BP
B2 Holding
BW Offshore
Lerøy Seafood
SpareBank 1 ­Midt-Norge
Statoil
blåball
12:40
07.03.2018
#4087

For rette noe på Statoil i Dagens Næringliv avis i dag : Det rette er digitalisering og innovasjon for neste femårs periode . 3 % økt utvinngsgrad . Og 30 % lavere nye utbyggingskostnader m.v.

AkerBP og AkerASA er nok vel så gode på dette fremover . ( DN.no kommenterer boken om Aker i dag ).

Marine Harvest med flere vekter børsen høgere i dag .

Bull for utbytte aksjer og selskaper i vekst og utvikling , samt med innovasjon / digtalisering .
highlander
08:03
08.03.2018
#8526

Roger Berntsen, analytiker i Netfonds, gir denne prognosen for torsdag:

"Vi tror Oslo Børs åpner flatt i dag, eller innenfor intervallet 0,2 og -0,1 %. De asiatiske børsene endte opp i natt, godt hjulpet av stigende aksjekurser på Wall Street onsdag kveld. Når det er sagt, råvareprisene, med oljen i spissen, har svekket seg fra gårsdagens nivåer. Det er naturlig å anta at dette vil legge en liten demper på Oslo Børs i åpningsminuttene, gitt at Oslo Børs er svært oljeavhengig (oljerelaterte aksjer vekter hele 30 % i OBX indeksen).

Mange investorene venter nå på den europeiske sentralbanken, ECB, som avholder rentemøte senere i dag. Det ventes for øvrig ingen vesentlig strategiendring fra ECB på dette møtet. Som nevnt tidligere, er det naturlig at oljerelaterte aksjer vil gjøre det svakest i åpningen."
highlander
08:17
08.03.2018
#8528

Norsk industriproduksjon falt med 2 prosent i januar, viser ferske tall fra Statistisk sentralbyrå.

DNB Markets skrev i morgenrapporten at både de og konsensus ventet bare en liten korreksjon ned i januar, etter fire måneder med oppgang.

Fra forrige tremånedersperiode har industriproduksjonen steget med sesongjusterte 1,6 prosent.
Den samlede økningen i produksjonen henger sammen med høyere produksjon i både den petroleumsrettede leverandørindustrien og annen industri, skriver SSB i en melding.

Bygging av skip og oljeplattformer var det som bidro mest til den samlede økningen med 4,9 prosent.

Den negative månedsendringen er det i hovedsak næringsmiddelindustrien, dataindustri og elektrisk utstyrsindustri som bidro mest til. (Kilde: E24)

Endret 08.03.2018 08:17 av highlander
highlander
08:32
09.03.2018
#8538

Ifølge Roger Berntsen, Netfonds, ligger det an til nok en flat til marginalt positiv børsdag, i hvert fall fra start:

"Vi tror Oslo Børs (OBX Total Return Index) åpner opp 0,1%, eller innenfor intervallet [0%, 0,2%]. Trump signerte i går kveld, loven om straffetoll på import av stål og aluminium på henholdsvis 25 -og 10%. Aksjemarkedene hadde for øvrig tatt dette innover seg (etter flere dager med spekulasjoner), dermed ble det liten, eller ingen reaksjoner i markedet. Vi har, som tidligere nevnt, liten tro på at dette vil få noen store konsekvenser på lang sikt, gitt den enkle sammenhengen om at verden nærmest er oversvømt med både stål og aluminium (verden har mer enn nok av disse materialene, til tross for at de er essensielle i viktig industriproduksjon).

De asiatiske børsene endte for øvrig opp i natt. Meldinger om at Trump har takket ja til å møte Nord-Koreas Kim Jong Un, bidro noe til optimismen i regionen. Det kan tenkes at konsumaksjene (laksjeaksjene) vil gjøre det svakere (relativt sett) enn mange andre aksjer i åpningsminuttene."
highlander
07:47
12.03.2018
#8544

Stig Myrseths nyhetsbrev for inneværende uke:

Dovre insight: Still crazy after all this years; Trump har fyrt av det første skuddet i en potensiell handelskrig gjennom sin stål- og aluminiumstariff. Langt kraftigere skyts kan snart rulles ut på slagmarken.

På grunn av de mange «checks and balances» er makten til USAs president sterkt overdrevet. Handelspolitikken er dog et unntak. Gjennom en serie lovvedtak på 1960- og 70-tallet delegerte Kongressen mesteparten av ansvaret for dette viktige området til Det hvite hus.

Mens Trump i sitt første år viste seg mindre proteksjonistisk enn fryktet, ser vi nå tegn til et skift. En årsak er høstens mellomvalg hvor republikanerne går mot et nederlag.

Velgermassen er fortsatt rastløs og ønsker drastiske endringer. Dette skjønner Trump, og derfor børster han støvet av de populistiske fanesakene som fikk han valgt. En av dem er å innføre tollbarrierer for å verne amerikanske industriarbeidsplasser.

Globalistene taper
Globalistene i USA er i stor grad forretningseliten på Wall Street og i Silicon Valley. Disse er liberale på det sosiale plan og konservative på det økonomiske. Problemet er at det kun er en liten andel av velgermassen som har en slik kombinasjon av verdier.

Avgangen til Cohn og degraderingen av Kushner tilkjennegir at globalistene er på defensiven i Det hvite hus og at Trump nå rigger regjeringen om i et populistisk og proteksjonistisk spor.

Aluminiums- og ståltollen er et varsku, men vil neppe lede til en fullskala handelskrig i seg selv. Det pågår imidlertid to andre prosesser som er langt farligere.

Den første er NAFTA-forhandlingene. Kollapser disse, vil det tyde på at Trump har lagt seg på en isolasjonistisk linje hvor broene til selv nære allierte brennes.

Eksplosiv gransking
Enda mer eksplosivt er granskingen av Kinas tyveri av intellektuell eiendom. Kina har systematisk stjålet vestlig teknologi og «know-how» gjennom en årrekke.

Dette vil ventelig snart være dokumentert i en granskingsrapport som Trump har bestilt, og han vil da ha frie tøyler til å straffe Kina med massive sanksjoner.

Holder verden stø kurs mot en ødeleggende handelskrig? Muligheten kan ikke utelukkes, men jeg tviler på det. USA har riktignok en relativt lukket økonomi med stort handelsunderskudd noe som gjør landet nærmest immunt overfor et sammenbrudd i verdenshandelen.

Motposten er at få presidenter er mer opptatt av børsen enn Trump, og blir det en verdensomspennende handelskrig, får vi et børskrakk.

Dernest vil en altomfattende handelskrig ødelegge forholdet til viktige politiske og militære allierte. Det er ikke lett å krige på ett område og samtidig samarbeide på et annet.

Til sist vet alle handelspartnere at Trump sitter på de beste kortene. Det vil være smartere å bøye av og be om godt vær enn å sette hardt mot hardt.

Forhandlingstaktikk
Trumps drastiske utspill bør primært ses på som forhandlingstaktikk. Han følger læreboken i spillteori og satser på at USAs handelspartnere får nerver og svinger unna i siste liten for å unngå en dødelig frontkollisjon.

Summa summarum blir det neppe en global handelskrig. Faren for alvorlige friksjoner med Kina er dog ganske høy, både fordi ubalansene er så store og fordi Xi ikke uten videre vil la seg herse med av Trump.

Så hva bør en investor gjøre? Generelt er næringer eksponert mot innenlandsk konsum så som bank og telekom tryggere enn eksportavhengige virksomheter i det rådende politiske klimaet.

Dernest lever Kina-relaterte selskaper farlig. Bildet er dog ikke uten nyanser. Her kan nevnes at Kina kan komme til å øke importen av LNG fra USA kraftig for å redusere handelsunderskuddet. Det vil i så fall være en gavepakke til Flex LNG.

Ellers er fremvoksende økonomier generelt mer utsatte enn avanserte. Dette gjelder særlig Mexico, Øst-Asia og Brasil.

India har derimot en stor og lukket økonomi, noe som gjør landet mindre sårbart. Det samme gjelder Øst-Europa som både har lite samhandel med USA og minimal eksponering mot kinesisk råvareimport.

I Dovre-porteføljen økes den sykliske eksponeringen denne uken gjennom å bytte ut Bank Norwegian med Avance Gas. Jeg fristes blant annet av utsiktene til et sommeroppsving i LPG-ratene.

Dovre-porteføljen

Flex LNG
Archer
TGS
Golden Ocean
Spectrum
Avance Gas

Inn: Avance Gas

Ut: Bank Norwegian

Endret 12.03.2018 07:59 av highlander
highlander
08:30
12.03.2018
#8550

Roger Berntsen, Netfonds, sier dette om denne mandagen:

"Vi tror Oslo Børs (OBX Total Return Index) åpner opp 0,85%, eller innenfor intervallet [0,7, 1] prosent. Knallsterke jobbtall i USA (Non-farm payrolls) gav betydelig aksjeløft på Wall Street fredag kveld. Hele 313 000 arbeidsplasser (utenfor jordbrukssektoren) ble skapt i forrige måned, ifølge den offentlige tellingen. De tre viktigste indeksene, DOW JONES INDUSTRIALS, S&P500 og NASDAQ COMPOSITE, steg mellom 1,7 og 1,8 prosent.

Det er naturlig å anta at dette vil gi vesentlig oppgang på de europeiske børsene i dag, inkludert Oslo Børs. De asiatiske børsene endte for øvrig også opp i natt. Både NIKKEI225 og HANG SENG indeksen steg mellom 1,6 og 1,7 prosent. Aksjene innenfor Telekom, IT og Materialer ledet an oppgangen, mens de innenfor Forsyning, Konsumvarer og Finans gjorde det svakest."
Varsling på tema     Varsling på stikkord
StockTalk er en tjeneste levert av Kreateam Consult AS. Orgnr. 911 839 806 MVA
Adresse: Postboks 39 Holmlia, 1201 Oslo. Email: st@stocktalk.no Tlf. 40 07 31 70
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter