Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Gjensidige Forsikring ASA
Gjensidige Forsikring ASA
highlander
12:53 25.04.2018
#9438

Gjensidige Forsikring faller markert etter å ha lagt frem resultater for første kvartal 2018 onsdag. Analytikerne trekker frem lavere forsikringsresultat og usikkerhet rundt selskapets solvensposisjon som negative faktorer ved rapporten.

Analytiker Geir Kristiansen i Beringer Finance mener kursfallet er en overreaksjon.

-Nå har kursen kommet litt opp igjen, men den var under 125 kroner og det er klart at det er nok en overreaksjon. Forsikringsresultater svinger mye basert på værforhold om vinteren, og dette slo negativt ut for Gjensidige i dette kvartalet, og i tillegg fikk de et svakere resultat i investeringsvirksomheten, så de fikk en double whammy der, sier han til TDN Direkt.

Kristiansen mener imidlertid det store spørsmålet er hva som skjer fremover.

-Jeg ser ikke at de resultatene som var nå skal tilsi at det kommer fryktelig mye dårligere resultater fremover, men i andre kvartal er det risiko for betydelige skader dersom man får en storflom, sier han.

Under kvartalspresentasjonen sa konsernsjef Helge Leiro Baastad at væreffekter også kan påvirke resultatet i andre kvartal, i form av flom, og at selskapet nå utplasserer containere med pumper og tørkeutstyr på de mest utsatte stedene som et preventivt tiltak.

Dette ble etterfulgt av en egen pressemelding der det blant annet vises til en flom i 1995, som kostet 1,6 milliarder kroner for industrien (omregnet i 2017-kroner). I tillegg trakk Baastad under presentasjonen frem en flom i 2011, som kostet 200 millioner kroner for industrien, hvorav Gjensidige stod for 65 millioner kroner.

-Hvis man får noe tilsvarende som i 1995 eller 2011 så vil det slå kraftig ut på andrekvartalsresultatene, men forsikring er volatilt, og jeg tror nok at kursen kommer opp igjen over tid, selv om den kan være trykket ned en stund grunnet frykten for hva som kan skje med flom, sier Kristiansen til TDN Direkt.

For øvrig skriver selskapet i presentasjonsmateriellet til rapporten at kapitalbufferen er godt innenfor risikoappetitten, med en solvensmargin på 159 prosent innenfor målet på 125-175 prosent. De 159 prosentene er utregnet fra Finanstilsynets godkjente bruk av partiell internmodell (PIM), og ikke selskapets opprinnelige modell, som ville gitt en margin på 171 prosent.

I tillegg opplyses solvensmargin å ville gå ned, alt annet like, med ti prosentpoeng mot slutten av året, grunnet modellendringer påkrevd av Finanstilsynet.

-Usikkerheten har økt knyttet til i hvilken grad nye regler vil kunne bidra til høyere utbyttekapasitet fremover, sier Kristiansen, og legger til at det også er negativt for kursen.

Under presentasjonen sa finansdirektør Jostein Amdal at selv om selskapet har besluttet å akseptere den mer konservative modellen Finanstilsynet har godkjent, er målet å få den opprinnelige PIM-modellen godkjent, men at dette vil ta tid.

DNB Markets trekker også frem et svakere forsikringsresultat knyttet til den kalde og snørike vinteren, der værrelaterte frekvensskader ifølge selskapet anslås å ha vært rundt 250-300 millioner kroner høyere enn det historisk gjennomsnitt for perioden i Norge, i tillegg til et svakere finansielt resultat grunnet volatile kapitalmarkeder.

Videre skriver meglerhuset at lønnsomheten innen bilforsikring ser ut til å ha gått ned, og at pristiltak har blitt iverksatt for å dempe effekten fra den ventede inflasjonen i krav fremover.

DNB Markets venter at konsensus for resultat pr aksje i 2019-2020 kun vil komme ned med 1-2 prosent siden flere de negative innslagene i rapporten var engangshendelser.

Pareto Securities vil heller ikke gjøre store endringer i estimatene sine på bakgrunn av dagens rapport, men påpeker at usikkerheten rundt solvensposisjonen fremover kan føre til revurdering av utbytteestimatene.

Kristiansen i Beringer Finance sier han sannsynligvis ikke vil gjøre store estimatendringer, og vil beholde en hold-anbefaling selv om det kan hende at kursmålet på 141 kroner pr aksje nedjusteres. (TDN)
highlander
11:17 26.04.2018
#9499

Sparebank1 Markets er fortsatt positiv til Gjensidige etter kvartalsrapporten, og gjentar kjøp i en oppdatering.

Imidlertid fant meglerhuset grunnlag for å kutte kursmålet fra 164 til 160 kr.
highlander
11:23 26.04.2018
#9501

Pareto Securities og Norne Securities er derimot mer nøytrale til aksjen.

Begge meglerhusene gjentar sine hold-anbefalinger etter rapporten, men kutter i kursmålene:

Pareto reduserer kursmålet fra 160 til 145 kr, mens Norne på sin side reduserer det fra 145 til 135 kr.

Endret 26.04.2018 11:33 av highlander
highlander
20:57 26.04.2018
#9532

ABG Sundal Collier oppgraderer Gjensidige Forsikring fra «selg» til «hold».

Samtidig hever meglerhuset kursmålet fra 123 til 125 kr.
highlander
21:11 26.04.2018
#9535

Arctic Securities har også oppgradert Gjensidige fra selg til hold etter kursfallet.

Imidlertid reduserer meglerhuset kursmålet fra 135 til 130 kr.
highlander
08:11 16.05.2018
#10030

På bakgrunn av kursfallet i Gjensidige Forsikring i det siste har Pareto Securities oppgradert aksjen fra hold til kjøp.

Imidlertid holdes kursmålet uendret på 145 kr.
highlander
14:25 18.05.2018
#10073

Berenberg nedgraderer sin anbefaling på Gjensidige Forsikring til en hold-anbefaling fra tidligere kjøpsanbefaling. Kursmålet nedjusteres til 130 kroner pr aksje fra tidligere 146 kroner, ifølge en oppdatering datert torsdag 17. mai.

Meglerhuset mener 2017-resultatet til Gjensidige ikke var imponerende, mens resultatet for første kvartal 2018 var preget av værrelaterte skader.

Disse faktorene øker usikkerheten knyttet til Gjensidiges kapitaldekning etter at Finanstilsynet har godkjent en partiell internmodell som var mer konservativ enn det selskapet søkte godkjenning for, viser Berenberg til, som ikke er overbegeistret for Gjensidiges utsikter gitt dagens verdsettelsesnivå. (TDN)
highlander
14:07 30.05.2018
#10260

Takskader og vannskader etter frost har strømmet inn til forsikringsselskapene etter årets vinter, viser tall fra Finans Norge for første kvartal i år.

- Streng kulde har gitt mange vann- og frostskader og økte erstatninger. Dessuten har mange hustak og hyttetak blitt skadet av snøtyngde, sier kommunikasjonssjef Stine Neverdal i Finans Norge i en pressemelding onsdag.

Til sammen ble det etter årets første måneder erstattet skader på private bygninger og innbo med nesten 2,2 milliarder kroner, 14 prosent mer enn i fjor. Av dette er det størst erstatningsøkning på vannskader og skader som kom etter mye og tung snø.

Erstatningene etter vannskader i hus, leiligheter og hytter ble på 761 millioner kroner. Det er en økning på 24 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Ikke siden første kvartal 2010 har erstatningene etter vannskader vært høyere, men da var det nesten 1,1 milliard kroner i første kvartal. I stor grad skyldes også årets vannskader frost og vannskader etter frostskadde rør, heter det i meldingen. (TDN)
highlander
12:44 01.06.2018
#10300

Goldman Sachs oppgraderer Gjensidige Forsikring-aksjen til kjøp, ifølge Reuters fredag.

Dette har sammenheng med den siste tidens kursfall. Kursmål oppgis ikke.
OldNick
10:07 02.07.2018
#20320

Gjensidige selger bank-virksomheten til Nordea for 5.5 mrd. NOK (som tilsvarer 11/GJF-aksje).

GJF: Sale of Gjensidige Bank to Nordea - entering strategic distribution partnership

Børsmelding
02.07.2018

Gjensidige Forsikring ASA ("Gjensidige" or the "Company") has entered into a Share Purchase Agreement with Nordea for the sale of Gjensidige Bank ASA ("Gjensidige Bank").

The agreed purchase price is NOK 5.5 billion for 100 per cent of the share capital of Gjensidige Bank, payable fully in cash at completion, subject to certain adjustments based on the performance of the bank until closing of the transaction. The parties have also entered into a strategic partnership agreement with respect to mutual distribution of non-life insurance and financing products in Norway.

Closing is expected to take place during Q1 2019, subject to customary regulatory approvals.

Gjensidige's management will host a conference call for investors and analysts
today, 2 July 2018, at 10.00 CET. Please find conference call details below.
The divestment of Gjensidige Bank and the reciprocal partnership with Nordea in
Norway will allow Gjensidige to enhance focus on core operations while
continuing to distribute the loyalty-enhancing combination of insurance and
financing products to Gjensidige's customers. In addition, Nordea will
distribute Gjensidige's insurance products to their base of 900 000 customers in
Norway.

"We are firmly convinced about the strategic importance of offering both
insurance and financing products to our customers in Norway. Our partnership
agreement with Nordea will enable Gjensidige to offer a wider range of financing
products to both private and commercial customers. The agreement will also
provide the opportunity to expand our customer reach through the leading Nordic
bank with digitalisation and innovation high on the agenda. We are very pleased
with the agreement and look forward to a close collaboration with Nordea going
forward", says CEO Helge Leiro Baastad.

"We view Nordea and Gjensidige as natural strategic partners. Both of us have a
strong internal culture and our set of values are a perfect match. We are
certain that the customers we both serve will benefit from the wider and better
offering that will follow when two strong partners join forces", says Snorre
Storset, Branch Manager, Nordea Norway.
Gjensidige Forsikring Group is expected to record an estimated gain of
approximately NOK 1.9 billion upon closing of the transaction. This gain will be
excluded from the basis for calculating the payout ratio for regular dividends.
The proceeds from the transaction will provide ample financial resources to
pursue value-enhancing growth opportunities, giving further support to
Gjensidige's short and long-term dividend capacity. If M&A opportunities do not
materialise, excess capital will be paid out over time, in line with
Gjensidige's dividend policy. Gjensidige Forsikring Group's legal solvency
margin as at 31 March 2018 was 159 per cent, and the corresponding pro-forma
margin after the sale is estimated at 233 per cent.

Gjensidige Bank is a nationwide online retail bank and a wholly owned subsidiary
of Gjensidige. Gjensidige Bank offers traditional banking products, primarily to
customers in the retail market. The bank has around 170 000 customers.
Gjensidige Bank Boligkreditt is a wholly owned subsidiary of Gjensidige Bank,
and issues covered bonds (OMF). Gjensidige Bank has around 170 employees.

The Gjensidige Bank executive management team consists of the following persons:
Krister Georg Aanesen, Teemu Alaviitala, Mats Fjeldtvedt, Rajeev Prabhu, Lene
Steinum, Nina Mydske, Alexander von Hirsch, Ole Bjørn Harang, Tor Egil Nedrebø,
Stig Heide, Trond Nyhus and Jan Kåre Raae. All the members of Gjensidige Bank's
executive management team will, subject to closing of the transaction, be
entitled a bonus varying between 3 and 9 monthly salaries, given employment at
the time of closing.

The Gjensidige Bank board consists of the following persons: Mats C. Gottschalk,
Per Kumle, Marianne B. Einarsen, Anita Gundersen, Jannecke Tranås Hjorth, Hans
-Jacob Starheim.

Financial information for Gjensidige Bank is included in the attachment to this
announcement.
Nordea is the largest financial services group in the Nordic region and one of
the biggest banks in Europe with around 11 million customers. The Nordea share
is listed on the Nasdaq Stockholm, Nasdaq Helsinki and Nasdaq Copenhagen
exchanges.
Arctic Securities, Schjødt and EY have acted as advisors to Gjensidige.

Conference call details:
Date and time: 2 July 2018, 10.00 CET
Confirmation code: 4057417
Telephone numbers: Norway +47 21 00 26 10; UK/ Europe +44 (0)330 336 9105; USA
+1 323-794-2093. Other locations, please choose one of the above.
A replay of the conference call will be made available from 2 July at
approximately 13.00 CET.
Replay phone number: +47 23 50 00 77. Replay passcode: 4057417.

Contact persons, Gjensidige Forsikring ASA:
Head of Investor Relations Mitra Hagen Negård, Tel: +47 9579 3631
Head of Communication Øystein Thoresen, Tel: +47 9523 3382
______

Verdsettelsen av Gjensidige ser attraktiv ut

Samtidig peker DNB Markets på de høyere multiplene i sektoren.

Odd S. Parr, hegnar.no
02.07.2018

Endret 10:13 02.07.2018 av OldNick
highlander
13:14 02.07.2018
#10817

Gjensidige Forsikring ønsker å bruke provenyet fra salget av bankvirksomheten til Nordea på lønnsom vekst i Norden og Baltikum. Fortrinnsvis ønsker selskapet å vokse i Sverige, Danmark og Estland hvis det dukker opp muligheter.

Det sier konsernsjef Helge Leiro Baastad i Gjensidige på en telefonkonferanse i forbindelse med Nordea-avtalen som ble kunngjort mandag.

- Vi vil være fornøyd med å vokse i Sverige, og i Danmark hvis muligheter dukker opp. I Baltikum vil vi se nærmere på Estland hvis det dukker opp muligheter, sier han, og viser til at tilstedeværelsen i Latvia og Litauen er årsaken til det.

Baastad understreker imidlertid at oppkjøps- og fusjonsstrategien i selskapet er den samme som tidligere.

Videre sier konsernsjefen at Gjensidige har vært i dialog med flere aktører om å selge Gjensidige Bank, men mener at Nordea var det beste valget grunnet kombinasjonen av pris og distribusjon for Gjensidiges forsikringsprodukter.

Baastad nevner også at bankvirksomheten så langt ikke har bidratt med utbytte, noe som er viktig, og del av strategien til Gjensidige Forsikring. (TDN)
highlander
14:32 03.07.2018
#10861

Pareto Securities kommenterer følgende om GJF i en oppdatering:

Gjensidige (GJF) announced a sale of its bank to Nordea, supporting potential further acquisition and dividends, in addition to a strategic partnership in Norway. We believe this should warrant a higher multiple for the share, increase our BVPS and DPS, but reduce the EPS’20e. We keep our Buy recommendation, target price of NOK 145 and hope that the proceeds are put to good use.
highlander
02:13 11.07.2018
#10999

Danske Bank om Gjensidige i en fersk oppdatering:

* The key focus in Gjensidige’s Q2 18 report is underwriting profits after the Q1 18 winter weather-related profit miss. We note that the weather has been unusually good in Q2 18 supporting profits, we believe. We increase our 12M target price to NOK142 (136) mainly on the back of the higher valuation of Gjensidige Bank following the recently announced divestment. Hold reiterated.
* Good quarter ahead after a weak Q1. Although Q1 18 was one of the weakest underwriting quarters, we expect a clear improvement in Q2 18. The winter weather was unusually harsh in Q1 18 but Q2 18 has been unusually warm, boosting profitability, we believe. We forecast a Q2 18 combined ratio of 85.8% versus 93.0% in Q1 18 (83.3% in Q2 17). In addition, investment income should be good due to the strong performance of Norwegian equities in particular.
* More acquisitions likely after the sale of the bank. We make significant EPS changes to our 2019-20E mainly due to the announced divestment of Gjensidige Bank to Nordea on 2 July 2018. We expect that Gjensidige will use part of the NOK 5.5bn sale price for non-life acquisitions across the Nordic region so both the adjusted EPS estimates and excess capital are likely to change.
* Valuation. We increase our 12M target price to NOK142 on the back of a NOK4 per share higher valuation of the bank compared to previous forecasts.
* We believe that the sale also increases the dividend potential of Gjensidige but we keep our DPS estimates unchanged for now translating to a dividend yield of 5.9-6.3%.
highlander
13:49 11.07.2018
#11006

Gjensidige Forsikring offentliggjør sitt kvartalsresultat fredag 13. juli klokken 07:00. Telefonkonferanse og webcast klokken 09:00.

Selskapet ventes å legge frem et resultat før skatt på 1.559 millioner kroner for andre kvartal 2018, mot 1.503 millioner kroner samme kvartal året før.

Det viser gjennomsnittet av estimater fra *) 12 analytikere innhentet av Inquiry Financial for TDN Direkt.

Forsikringsresultatet for skadeforsikringsvirksomheten ventes til 913 millioner kroner, mot 972 millioner kroner året før. Anslaget på forsikringsresultatet varierer mellom 682 millioner og 1.102 millioner kroner.

Premieinntektene for skadeforsikringsvirksomheten ventes til 6.058 millioner kroner i andre kvartal 2018, fra 5.825 millioner kroner samme kvartal året før.

Combined ratio for skadeforsikringsvirksomheten er i snitt ventet til 84,9 prosent i andre kvartal, fra 83,3 prosent samme kvartal året før.

Fire analytikere har kjøps- eller overvektanbefaling på Gjensidige Forsikring-aksjen, fem anbefaler hold og en anbefaler undervekt. Gjennomsnittlig kursmål er 139 kroner. (TDN)

*) Deltagere: Autonomous Research, Barclays Capital, Berenberg Bank, Deutsche Bank, DNB Markets, Handelsbanken Capital Markets, HSBC, Mediobanca, Nordea Markets, Norne Securities, Pareto Securities og Sparebank 1 Markets.
OldNick
08:39 13.07.2018
#20412

Svakere Q2-resultat fra Gjensidige, forårsaket av en lang og kald vinter med betydelig mer skader enn normalt.

Vi kan se at resultatene har kommet inn betydelig under forventning.

GJF: Resultat påvirket av krevende og lang vinter

Børsmelding
13.07.2018

Gjensidige Forsikring konsern fikk et resultat før skatt på 1 252,6 millioner kroner (1 502,7) i kvartalet. Resultatet fra skadeforsikringsvirksomheten, ble 706,8 millioner kroner (972,3), tilsvarende en combined ratio på 88,2 (83,3). Finansavkastningen var 0,7 prosent (0,9), eller 370,7 millioner kroner (469,9). Resultat etter skatt ble 1 004,6 millioner kroner (1 094,5). Resultat per aksje ble 2,01 kroner (2,19).

- Resultatet er preget av vær-relaterte skader og fortsatt svekkelse i lønnsomheten for motorvogn i Norge. Vi er svært fornøyde med den betydelige resultatforbedringen i vår virksomhet utenfor Norge. For å styrke vår konkurranseevne og lønnsomhet ytterligere fremover vil vi fortsette vår omfattende satsing på digitalisering og innovasjon for å sikre de beste kundeopplevelsene i det nordiske markedet, sier konsernsjef Helge Leiro Baastad.

Forsikringsresultatet ble drevet av en premievekst på 2,8 prosent, som ble motvirket av en vesentlig økning i frekvensskadenivået knyttet til eiendom i Norge, hovedsakelig som følge av den lange vinteren. Værrelaterte frekvensskader i andre kvartal, sett i forhold til historisk gjennomsnitt, var anslagsvis 150-200 millioner kroner høyere. Skadeinflasjonen i motorvognforsikringer i Norge bidro også til å trekke ned resultatet. Storskadeinnslaget økte, men var lavere enn hva som normalt forventes. Avviklingsgevinster var noe høyere enn forventet. Forsikringsresultatet i andre kvartal 2017 var negativt påvirket av en engangseffekt knyttet til gjeninnsettelsespremie på 55 millioner kroner.

Banken viste resultatforbedring sammenlignet med samme kvartal i fjor, grunnet gevinst på salget av en portefølje av misligholdte lån. Pensjonsvirksomheten oppnådde sitt beste resultat noen sinne, takket være høyere netto driftsinntekter.

Finansavkastningen i kvartalet var lavere enn i samme periode i fjor, på grunn av lavere bidrag fra obligasjoner og omløpsaksjer.

I første halvår oppnådde konsernet et resultat før skatt på 1 979,4 millioner kroner (2 867,6). Resultatet fra skadeforsikringsvirksomheten, målt ved forsikringsresultatet, ble 1 118,0 millioner kroner (1 704,6), tilsvarende en combined ratio på 90,6 (85,0). Finansavkastningen i kvartalet var 1,2 prosent (1,9), tilsvarende 625,5 millioner kroner (1 036,1). Resultat etter skatt ble 1 539,1 millioner kroner (2 204,6). Resultat per aksje ble 3,08 kroner (4,41).

Hovedpunkter andre kvartal 2018 (andre kvartal 2017)

- Resultat før skatt: 1 252,6 millioner kroner (1 502,7)
- Resultat per aksje: 2,01 kroner (2,19)
- Premieinntekter: 5 987,2 millioner kroner (5 824,7)
- Forsikringsresultat: 706,8 millioner kroner (972,3)
- Combined ratio: 88,2% (83,3)
- Kostnadsandel: 15,2% (15,3)
- Finansresultat: 370,7 millioner kroner (469,9)

Spesielle hendelser:

- Utbytte for 2017 ble utbetalt 16. april 2018: 3 550 millioner kroner, tilsvarende 7,10 kroner per aksje
- Den 2. juli 2018 meldte Gjensidige at 100 prosent av aksjene i Gjensidige Bank ASA var solgt til Nordea.

Hovedpunkter hittil i år 2018 (hittil i år 2017)

- Resultat før skatt: 1 979,4 millioner kroner (2 867,6)
- Resultat per aksje: 3,08 kroner (4,41)
- Premieinntekter: 11 853,5 millioner kroner (11 372,5)
- Forsikringsresultat: 1 118,0 millioner kroner (1 704,6)
- Combined ratio: 90,6% (85,0)
- Kostnadsandel: 15,2% (15,4)
- Finansresultat: 625,5 millioner kroner (1 036,1)

Kontakt:
Kommunikasjonsdirektør Øystein Thoresen, tlf: 47 9523 3382
IR-direktør Mitra Hagen Negård, tlf: 47 9579 3631


ORK: Q2-2018 Report (PDF)

ORK: Q2-2018 Presentation (PDF)
highlander
14:13 13.07.2018
#11059

Ja, dette var svakt fra Gjensidige.

Selskapets combined ratio for skadeforsikringsvirksomheten var 88,2 prosent, mens den var ventet til 84,9 prosent.

Handelsbanken Capital Markets skriver at konkurrenten Tryg Forsikrings combined ratio på 82,8 prosent i andre kvartal på forhånd kunne gi en indikasjon på at været ikke hadde forårsaket så stort skadeomfang som fryktet for Gjensidige. Meglerhuset noterer seg imidlertid at selskapet oppgir værforholdene som viktigste årsak til det svake resultatet, og tror i ettertid det kan skyldes ulik geografisk eksponering.

Også lønnsomhetsutviklingen i motorvognforsikring var svak, men selskapet venter at tapsraten vil snu i første halvdel av 2019, i tråd med at det effekten av pristiltakene slår inn, noe Handelsbanken mener er positivt.

Et annet positivt aspekt ved rapporten var, ifølge meglerhuset, fortsatt sterk vekst i premieinntektene, noe som Handelsbanken mener signaliserer styrken i selskapets kundeutbyttemodell.

Pareto Securities venter å gjøre litt negative estimatjusteringer i etterkant av rapporten, på bakgrunn av blant annet utsikter til tøffere konkurranse i Norge, ifølge TDN.
highlander
13:18 16.07.2018
#11077

UBS nedjusterer kursmålet på Gjensidige Forsikring-aksjen til 113 kroner fra 118, og fastholder salgsanbefalingen, ifølge en oppdatering mandag. (TDN)
highlander
13:22 16.07.2018
#11079

Et par innsidekjøp siden resultatfremleggelsen:

13/07-2018 16:39:48: (GJF) Primary insider trade

Vibeke Krag, Board member in Gjensidige Forsikring ASA, has today bought 1.500
shares in Gjensidige at NOK 125,70 per share. Krag and closely related parties
hold 1.500 shares in Gjensidige after the transaction.

...og:

16/07-2018 10:53:39: (GJF) Primary insider trade

Hilde Merete Nafstad, Board member in Gjensidige Forsikring ASA, has today
bought 2 500 shares in Gjensidige at NOK 125.10 per share. Nafstad and closely
related parties hold 2 946 shares in Gjensidige Forsikring ASA after the
transaction.
highlander
11:35 10.08.2018
#11617

[Beklager! Nye innlegg er bare tilgjengelig for abonnenter! Allerede registrert? Logg inn eller Gå til registrering og kjøp abonnement!]
highlander
09:52 20.08.2018
#11773

[Beklager! Nye innlegg er bare tilgjengelig for abonnenter! Allerede registrert? Logg inn eller Gå til registrering og kjøp abonnement!]
highlander
16:02 24.08.2018
#11863

[Beklager! Nye innlegg er bare tilgjengelig for abonnenter! Allerede registrert? Logg inn eller Gå til registrering og kjøp abonnement!]
highlander
09:33 06.09.2018
#12172

[Beklager! Nye innlegg er bare tilgjengelig for abonnenter! Allerede registrert? Logg inn eller Gå til registrering og kjøp abonnement!]
highlander
08:44 11.09.2018
#12279

[Beklager! Nye innlegg er bare tilgjengelig for abonnenter! Allerede registrert? Logg inn eller Gå til registrering og kjøp abonnement!]
highlander
14:20 12.10.2018
#12934

[Beklager! Nye innlegg er bare tilgjengelig for abonnenter! Allerede registrert? Logg inn eller Gå til registrering og kjøp abonnement!]
highlander
14:06 16.10.2018
#13001

[Beklager! Nye innlegg er bare tilgjengelig for abonnenter! Allerede registrert? Logg inn eller Gå til registrering og kjøp abonnement!]
Varsling på tema     Varsling på stikkord
StockTalk er en tjeneste levert av Kreateam Consult AS. Orgnr. 911 839 806 MVA
Adresse: Postboks 39 Holmlia, 1201 Oslo. Email: st@stocktalk.no Tlf. 40 07 31 70
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter