Du er her: Forside > Test ut funksjonalitet og prøv deg frem > Bare Jarlsberg er Jarlsberg
Bare Jarlsberg er Jarlsberg
Jarlsberg
00:13
28.03.2015
#1

Gulost er IKKE gulost!
renud
00:16
28.03.2015
#8229

Gulost er changseløs når den ikke er gulost!
Kjell T. Ringen
09:37
28.03.2015
#12759

Det heiter kvitost for pokker!

Og ja, jarlsberg er kvitost!
Jarlsberg
04:34
29.03.2015
#63

Jarlsberg
23:21
11.05.2015
#99

"Hjem er hjem" -


Jarlsberg
01:56
26.12.2015
#272

Jepp.
tas1
02:10
26.12.2015
#12274

Stockamateur
13:57
04.01.2016
#10321

hÆHÆHÆHÆÆHÆHÆHÆÆHÆHÆHÆ
Ypsilon
15:09
07.03.2017
#3911

q

Endret 07.03.2017 15:09 av Ypsilon
Changes
10:03
19.06.2017
#26714



Endret 19.06.2017 10:03 av Changes
Changes
10:30
19.06.2017
#26715

Matzy klarer ikke å glede seg over en alt for liten porsjon.
Jeg støtter ham 210 %

Changes
10:31
19.06.2017
#26716

Men det er mer i gryta, Matzy.
Gå for seconds....

hÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆ
Changes
10:32
19.06.2017
#26717

Litt stappe, eller nepestuing hadde kledt den tallerkenen. Det vil jeg absolutt påstå.
mats2005
13:12
19.06.2017
#13284

Hjemmelaget rotstappe hadde jeg til medda i går. Sunt og godt. Litt mye meierismør ble det, men litt må man jo unne seg på en søndag.
renud
15:07
19.06.2017
#15943

I går ble det andelår, 18 stk.
Marinert i et par-tre timer i romtemperatur i like deler jomfruolje og kikkoman sojasauce, iblandet saften fra en sitron, 1/2 hvitløk most i en diger hvitløkspresse, en klype pepper og salt, og sist, men ikke minst, en god klunk Nøgne Ø Pale Ale, polvare forstår seg.

Stekt 3 minutter på skinnsiden og 2 minutter på den andre siden, så i langpanne på et par poser sjalottløk, et par store, oppskårne rødløk og 2 hele squash i biter, i 1 time på 150 grader og litt opp på tempen i 5 minutter til.

Ovnsstekte, firdelte fjellmandelpoteter, pannestekte aspargestopper og brokkoli on the side, samt en peppersaus hvor andefettet erstattet det meste av vannet.

Nam.

Endret 19.06.2017 15:08 av renud
Changes
20:27
19.06.2017
#26724



Endret 19.06.2017 20:27 av Changes
Changes
20:33
19.06.2017
#26725

Nå er jeg svett i rævkjakene. Jeg er usikker på hva som er smart å gjøre her, så da gjør jeg ingenting.Jeg kommer nok på noe. Senere.
renud
20:49
19.06.2017
#15947

Slutt med tullprat!

Det er ytterst sjelden man er usikker.
Enten vet man, eller så vet man ikke.
renud
20:51
19.06.2017
#15948

Man kan f.eks være usikker på om det er kona man har sex med,
hvis man er full nok.
Changes
21:20
19.06.2017
#26726

Når jeg banka på døra til testfora, var det Beins som åpna døra. Hva vil du, spurte han. Jeg vil ha sex med så mange damer som mulig svarte jeg. Det svarer jeg alltid, uansett hva dem spør om.

Da har du komt til rett sted, sa Beins.
Changes
21:21
19.06.2017
#26727

Skal vi brainstorme litt nå, og gå igjennom hva Beins mente med det svaret?
renud
22:26
19.06.2017
#15949

Beins mente med det,
at da hadde du kommet til rett sted.
Jarlsberg
12:09
22.09.2018
#473

[Beklager! Nye innlegg er bare tilgjengelig for abonnenter! Allerede registrert? Logg inn eller Gå til registrering og kjøp abonnement!]
Changes
19:21
24.09.2018
#27567

[Beklager! Nye innlegg er bare tilgjengelig for abonnenter! Allerede registrert? Logg inn eller Gå til registrering og kjøp abonnement!]
Jarlsberg
13:10
27.09.2018
#486

[Beklager! Nye innlegg er bare tilgjengelig for abonnenter! Allerede registrert? Logg inn eller Gå til registrering og kjøp abonnement!]
Varsling på tema     Varsling på stikkord




StockTalk er en tjeneste levert av Kreateam Consult AS. Orgnr. 911 839 806 MVA
Adresse: Postboks 39 Holmlia, 1201 Oslo. Email: st@stocktalk.no Tlf. 40 07 31 70
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter