Du er her: Forside > AFTER HOURS > Vi trenger mere fart på fora
Vi trenger mere fart på fora
Changes
20.07.2017 22:54
#27014

Fy Faen for et jævla møkkalass med skribenter. Her er bunnslammet samlet. Say the words!
Changes
20.07.2017 22:57
#27015

Der var Tassen ja. Alias Ketsjup i Dongen! Gratulerer med dagen.
Changes
20.07.2017 23:07
#27016

Alle her har satt Forasamen i eit dårleg lys. Men alle skal vite at han kan frukost.


Changes
20.07.2017 23:08
#27017

Blir servert ca klokka 21, hver dag. Amazing!
Changes
20.07.2017 23:11
#27018

Er det torskerogn vi ser ute på høyre ving?
Changes
20.07.2017 23:12
#27019

...og så ser jeg blodpudding, som indreløper. Mer komplett frokost skal man lete lenge etter.
MKane
20.07.2017 23:35
#12704

Men gress får du ikke.
Changes
20.07.2017 23:39
#27022

Ikke et gresstrå å se på den tallerkenen. Det er bare helt jævla fantastisk.
renud
21.07.2017 00:50
#16162

Mulig det er torskerogn du ser,
men like over ses tydelig griseører.

Spørs nok om ikke råna til naboen, Johan, fikk seg et så hardt ritt sist helg, at phorasamen rett og slett rev ørene av den under akten.
MKane
21.07.2017 06:24
#12707

redux, dra til Polen, kjøp deg en familie, da blir alt mye bedre.
renud
21.07.2017 14:28
#16166

Planen er å flytte inn hos Johan.
Hørte av Changes at det er så hyggelig der, fram til ca klokken 21.
Changes
21.07.2017 14:33
#27024

hÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆ

Johan har blitt kjendis på fora.
renud
21.07.2017 17:36
#16168

Her har jeg håpet på å bli sendt rett til selveste hovedhelvetet,
hvor man er garantert horer, whisky og poker,

så blir jeg avspist med en skarve reiseanbefaling til Polen?
Changes
21.07.2017 17:52
#27026

Polen er bra. Jeg ville tatt turen, hvis jeg var deg.
Changes
21.07.2017 18:01
#27027

Jeg tok dette bildet av frøkna, men vil ikke legge det ut her, for frøkna er et godt menneske. MKane not so good.


renud
21.07.2017 18:04
#16171

Changes.
Jeg vet jo det.

Er ofte i Polen. Dama jeg kjøpte, og ungepakket hennes, er jo fra Polen.
MKane
21.07.2017 23:18
#12708

Bløgge

En levende fisk om bord i båten eller på land stresser, og jo lenger den ligger før den bløgges, jo mer blod kommer ut i fiskekjøttet. For best kvalitet på fiskekjøttet anbefaler forskerne derfor å bløgge og kjøle fisken ned til fire grader umiddelbart etter at den har kommet om bord i båten/på land. Av hensyn til fiskevelferd bør fisken bedøves/avlives med et slag mot hodet før den bløgges.
MKane
21.07.2017 23:19
#12709

Visste du at:
Nyfanget torsk som oppbevares på 10 grader i ett døgn før den kjøles ned til 0 grader, vil ha fire dager kortere holdbarhet enn om den var kjølt ned umiddelbart.
Årsaken til at fiskefileten «krymper» når du steker den like etter at den er fanget, er at fileten ikke har gjennomgått rigor og heller ikke har mekanisk motstand fra skjelettet. Fileten får da en kortere og bredere fasong fordi den er helt unik fersk.
Changes
23.07.2017 02:12
#27051

Da fikk vi omsider, nesten tolv timer etter starten på konkurransen, en vel fortjent vinner! Forfatterens fartsfylte liv inkluderte altså blant annet OL-finale på 800 meter og norgesrekorder på flere korte distanser, og oppturene blant annet flere verdensrekorder i stavsprang. Store nedturer kom først med motvillig avslutning av idrettskarrieren og så med ni års straffearbeid for landssvik etter krigen... Forfatteren var altså friidrettsutøveren, journalisten og nazisten Charles Hoff, og romanen var da Døden i Bygdø Alle fra 1952 - skrevet under det noe tabloide pseudonymet Texas Bang (!?).

Endret 23.07.2017 02:13 av Changes
oge
02.08.2017 22:17
#17819

Overskift tatt i betraktning.

En blackdong på sølvkrok er veldig effektivt for seien der norpå.
ps. Det kan tas mange på samme. Det er bare å hente ut og tre på.
Changes
13.09.2017 19:36
#27255

Tassen er herved tipsa:

I dag søker vi deltakarar til ein ny Bergens-studie av karbohydrat i kosthaldet hos personar med fedme. Studien er eit samarbeid mellom helsepersonell på Haukeland og masterstudentar frå UiB. Her blir det tatt i bruk nye, elektroniske verktøy for å oppnå varig forbetring av kostvanar. Kjenner du nokon som kan vere interessert? Tips dei gjerne om påmelding på www.magefedme.no
andy30
31.10.2017 03:33
#1626

[Beklager! Nye innlegg er bare tilgjengelig for abonnenter! Allerede registrert? Logg inn eller Gå til registrering og kjøp abonnement!
Stockamateur
31.10.2017 11:04
#12178

[Beklager! Nye innlegg er bare tilgjengelig for abonnenter! Allerede registrert? Logg inn eller Gå til registrering og kjøp abonnement!
mats2005
31.10.2017 14:05
#13210

[Beklager! Nye innlegg er bare tilgjengelig for abonnenter! Allerede registrert? Logg inn eller Gå til registrering og kjøp abonnement!
MKane
31.10.2017 20:57
#10913

[Beklager! Nye innlegg er bare tilgjengelig for abonnenter! Allerede registrert? Logg inn eller Gå til registrering og kjøp abonnement!
Varsling på tema     Varsling på stikkord




StockTalk er en tjeneste levert av Kreateam Consult AS. Orgnr. 911 839 806 MVA
Adresse: Postboks 39 Holmlia, 1201 Oslo. Email: st@stocktalk.no Tlf. 40 07 31 70
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter