Du er her: Forside > POLITIKK > The WHITE HOUSE President Donald J. Trump
The WHITE HOUSE President Donald J. Trump
skipper*
26.01.2017 09:33
#12453

.
What's Happening

Vel vi blir nødt til å følge med dette og da tar vi det direkte uten noen sving innom en " kampanje-journalist for de venstrevridde " i denne verden...

Så vi starter her i dag !

Endret 26.01.2017 09:33 av skipper*
yemaya 2
26.01.2017 09:47
#7905

Det er en fare for USAs nasjonale sikkerhet at vi ikke vet hvem Donald Trump skylder penger, sier Richard W. Painter, som var etikkrådgiver for George W. Bush i Det hvite hus
skipper*
26.01.2017 11:49
#12454

yemaya
Det er den samme gjengen som holder på som "kampanjesoldater for demokratene " som tapte valget..de gir seg ikke... dårlige tapere...

"Sønnen Eric Trump kaller søksmålet for «politisk trakassering», og sier til The New York Times at han synes det er «trist».

Det finnes også dem som mener søksmålet ikke vil nå frem, fordi saksøkerne vil måtte bevise at de er blitt direkte skadelidende av interessekonflikten. CREW har argumentert for at de har fått så mange henvendelser om presidentens interessekonflikter at det påvirker deres daglige drift.

Painter understreker at det handler om en større sak - om tilliten til presidentembetet"
olejoerg
26.01.2017 17:24
#4956

Jeg skjønner utmerket godt at dette ender i retten. Personlig har jeg ingen problemer med det Trump sier og gjør, han er valgt av amerikanerne og det er noe både amerikanere og andre fint får akseptere. Det er på tide å slutte med sutringen.

Men jeg har hele tiden slitt med å forstå at den business han driver kan være forenelig med å være president. Det er så mange skygger av grått rundt dette at jeg tviler på om det finnes nok gråfarger i universet.

Det bør være krystallklart at Trump må gjøre en av to ting her:

1. Legge frem alle forretningsforhold han har utenfor USA`s grenser ved tiltredelse og holde offentligheten oppdatert om utviklingen.

2. Overlate hele selskapet til en uhildet part i den perioden han er president og holde fingrene av fatet. Det holder ikke å overlate det til sønner og døtre og prøve å overbevise folk om at de ikke snakker sammen, enhver skjønner at så ikke er tilfelle.

Det samme gjelder for øvrig også innad i USA, det er klart at Trump som president har mulighet til å legge press og utnytte sin rolle for å begunstige sitt eget selskap.

Det er veldig bra at dette kommer for retten nå, for alternativet er ikke spesielt lystelig for Trump på sikt. Hvis han fortsetter som han stevner og det blir demokratisk flertall ved neste valg er vi garantert er offentlig gransking som sannsynligvis ender i et forsøk på å stille han for riksrett. Da har man flere år med en president som i realiteten er helt handlingslammet.
Og det er ikke noe å spøke med, for det som da vil ligge som en skygge over Donald Trump er mer eller mindre uttalte påstander om forræderi.

Jo lenger han drøyer med å oppgi dette jo mer vil folk føle at han har å skjule. For å sitte der han nå sitter uten å være transparent er veldig risikabelt, når man allikevel gjør det kan dette tyde på at man har noe å skjule som er verdt risikoen.
Varsling på tema     Varsling på stikkord
StockTalk er en tjeneste levert av Kreateam Consult AS. Orgnr. 911 839 806 MVA
Adresse: Postboks 39 Holmlia, 1201 Oslo. Email: st@stocktalk.no Tlf. 40 07 31 70
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter