StockTalk ble etablert i 1998 og er Norges eldste og beste diskusjonsforum for børs og finans. For å dekke kostnadene med å drifte siden, samt sikre kvaliteten og videre utvikling er StockTalk en lukket betalingstjeneste. Du kan betale for én, tre, seks eller 12 måneder som vil gi deg full tilgang til alle diskusjonsforumene og tjenestene på StockTalk.

På lik linje som aviser er det under visse forutsetninger mulig å trekke utgiftene til StockTalk fra på skatten.

Gjeldende priser for StockTalk er:
1 mnd 175,-
3 mnd 450,- (150 kr/mnd)
6 mnd 750,- (125 kr/mnd)
12 mnd 1200,- (100 kr/mnd)

Alle priser er inklusive 25% MVA

Du styrer betalingene via Profil-siden din. Hvis du betaler med kort (Visa eller Mastercard) blir abonnementet automatisk fornyet. Du kan stoppe abonnementet når som helst ved å gå til "Min profil", velge "Stopp abonnement" og klikke "Lagre".

Betaling med kredittkort og debetkort er trygt og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2) og vil deretter få levering umiddelbart. Vi har avtale med DIBS og Teller/Nets som samarbeider tett med VISA og Mastercard og sørger for en kjapp prosessering der alt foregår i meget sikre former med kryptering av din kortinformasjon. Ingen får fysisk se ditt kortnummer på noe tidspunkt under eller etter betalingsprosessen.

Har du flere spørsmål finner du mer informasjon i Hjelp.StockTalk er en tjeneste levert av Kreateam Consult AS. Orgnr. 911 839 806 MVA
Adresse: Postboks 39 Holmlia, 1201 Oslo. Email: st@stocktalk.no
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter